- 11 Mart 2021
- 316
- 432
- 53
- 35
Ayy ne güzel benim biraz tühlenme başladı ağdayla halletmeye çalılıyorum ama sanırım doğum sonrası yine gitmem gerekecekBen gittim canım ama aman aman bi tüğlenme olmadı seyrek daha öncesi ağlda kullandığım için avantaj oldu sanırım
Canan Karatayda zararlı yaptırmayın , gebelikte zaten şeker çıkar , çıkması normal diyor . Tetenoz aşısına da karşı öff bu kadın benim kafamı çok karıştırıyorBende okuduğum kitaplardan hem bebeğe hemde anneye zararı olduğunu öğrendim. Eve şeker ölçüm aleti aldım ve her sabah açlık şekerimi olcuyorum gizli şeker olup olmadığını anlamak için. Ve yediğim şekerli şeylere çok dikkat ediyorum.
Off umarım daha da çoğalmaz benim de arttı ağdayla önüne geçmeye çalışıyorum ama sanırım yine yaptırmak gerekecekGünaydın canım, evet ben yaşıyorum lazerliydim şu an ağdaya gidiyorum 3 haftada bir öyle söyleyim. Hatta göbeğim bile biraz tüylendi benim orda hiç yoktu.
Yaa ahhh bu hormanlar ben de lazer parasına yandım çöp oldu yinw girmek gwrwkecwk bu gidişleBen yaşıyorum maalesef hem göbek bölgemde hem de çene kısmımda falan kıl çıkıyor şaşkınım
Benim de özel bölgemin alt kısımları ve göbüşümdeCanım lazer yaptırdım seanslarımı tamamlamıştım ama hamilelikte üst bacak ve çene altımda yine çıkmaya başladı malesef
Öook kalp umarım yüzünü gösterir bu seferO kadar haklısın ki tanımadan beni anlatmissindiyetisyen ile kilo almaya çabaladım aylarca ve onda da 3-4 kilo alabildim sadece. Bünyem bu diyip kabullenecegim sanırım ama işte annelik delilik hali olunca doktor gram olarak iyi desede acaba beslenemiyor mu soruları hep kafamda . Bol cikolata ve gerekirse koşarak giricem detaylı ultrasona teşekkürler
Benimde çöp oldu artık bi daha gideceğiz napalımBen yıllar önce yaptırmıştım çok da memnundum hamile kalmadan önce hiç sıkıntım yoktu hamile kaldıktan sonra şoktayım inanılmaz şekilde arttılar sanki yaptırdığım epilasyon çöp oldu
hafta önce gittim sözde 150 Gr dedi şimdi nedir ne değildir bilmiyorumBen de varım :) 10 kgye adım adım gidiyorum hamileliği yarılarken :) son ayları düşünemiyorum bebekler kaç gram?
Büyük bir ihtimal tekrardan ben de giderim canım ağda çok zor oluyor zatenAyy ne güzel benim biraz tühlenme başladı ağdayla halletmeye çalılıyorum ama sanırım doğum sonrası yine gitmem gerekecek
Ah yanlız olmamakkCanım ben de 18+5im, ben de henüz hiç kilo almadım aynı kilomla devam ediyorum doktorum da negatif hiçbir şey söylemedi ama kıyafetleri uzun bir süredir olmuyor çünkü karnım hemen belirdii pantolonlarıma giremiyorum
Tetanoz aşısı ben olmayacağım bugün hemsiremde aradı tetanoza çağırdı yarın ama hayır dedim kan alalım o zaman dedi. Doktorumda onay verdi olmama kararima. Şeker yuklemesinde yabancı doktorlarinda olmayın diye yorumları var gözüm korktu benimde oyuzden şeker kontrolünü kendim yapıyorumCanan Karatayda zararlı yaptırmayın , gebelikte zaten şeker çıkar , çıkması normal diyor . Tetenoz aşısına da karşı öff bu kadın benim kafamı çok karıştırıyor
Ben 3 kilo verdim ona rağmen kıyafetlerim olmuyor. Yüzüm de pek şişmedi. Ama bebeğim 3 - 4 gün geriden geliyor. O yüzden beslenmene çok dikkat et dedi. Bol bol et, süt ürünü ve kurıyemiş tüketmeye çalışıcam. Bu bebişi öne geçirmem lazım.Günaydın kızlar 19. Haftanın sonlarına gelmek üzereyim yolun yarısı bitti diyor doktorum ancak ben hamilelik öncesinden bu zamana kadar 1,5 kilo alabilmisim sadece ona rağmen yüzüm yanaklarım şiş kıyafetlerim olmuyor. Doktorum kilo alımı ile ilgili bu sefer birşey demedi ama kafama çok takıldı. Şeker yukselmesin diye dikkatli besleniyorum acaba onun mu etkisi var yada eksik mi besleniyorum diye sorgulamaya başladım kendimi. Benim gibi çok az kilo alan ama şişen var mı?
Bu arada bebişin yüzünü hala goremedik hep eller yüzünde ay sonunda da ayrıntılı ultrason randevumuz var yüzünü görmek için ne yapmam lazım? Türk kahvesi çikolata önerdiler ultrason öncesi doktorum ama farklı önerilere de açığım yeterki minnosumun yüzünü göreyim
Benim için en tuhafım ben çok çabuk kilo alan biriyimdir yani çoktan minimum 5 alırım diye bekliyordum ama sanırım enfeksiyonlar hastalıklar derken henüz kilo alamıyorumAh yanlız olmamakken zoru o pantalon derdi bir hafta önce olan pantalon artık olmuyor yaz gelsede efil efil elbiseleree geçsek
Amin teşekkür ederim.Çok çok geçmiş olsun, hamileyken en en zoru sanırım sağlıkla sınanmak çünkü akıllarımız hep bebeklerimizdehemen iyi olun inşallah
Bende başlamak istiyorum. Bi türlü o gaza gelemiyorum ama. Ben 16. Haftadayım 7 kilo aldımMerhaba benden şuan 17 haftalık oldum 5 kilo aldım acaba spora mi başlasam diyorum. Ama benim gibi olup 9 kilo alan arkadaşm da var . Kafam karışıklık moralim de bozuk
İnşallah en kısa zamanda bebişin gününü de geçerek daha da gelişirBen 3 kilo verdim ona rağmen kıyafetlerim olmuyor. Yüzüm de pek şişmedi. Ama bebeğim 3 - 4 gün geriden geliyor. O yüzden beslenmene çok dikkat et dedi. Bol bol et, süt ürünü ve kurıyemiş tüketmeye çalışıcam. Bu bebişi öne geçirmem lazım.
Bundan sonrası sağlıklı ilerlesin inşallahBenim için en tuhafım ben çok çabuk kilo alan biriyimdir yani çoktan minimum 5 alırım diye bekliyordum ama sanırım enfeksiyonlar hastalıklar derken henüz kilo alamıyorum
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde lazer paketimi dondurdum doğumdan sonra devam etcem. Ama tüylenmem lazer yaptırmama rağmen çok oldu. Hiç çıkmayan yerlerimde çıktı. Ara ara jilet kullanıyorum. Braunun epilasyon aletini aldım onla yapıyorum ama uğraştırıcı artık doğuma kadar böyle böyle ağda galan bi şekilde geçircem sonra lazere devam ayyy büyük rahatlıkmış tekrar tekrardan anladım lazeri.Günaydın canım, evet ben yaşıyorum lazerliydim şu an ağdaya gidiyorum 3 haftada bir öyle söyleyim. Hatta göbeğim bile biraz tüylendi benim orda hiç yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?