2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Temmuz ayında alın artık diyebilirim haha
Çok şık be ciciler, sağlıkla giysin minnak
Aminnnnn hepimizinkiiii

kiz bu neeee cok minnaklaaaar aiiyh masallah vebislerimize ya

Harika olmuşlar ya bayıldım sağlıkla giysin inşallah tavsiye için de çok teşekkür ben de bakıcam sayfaya

Multivitamin kullanıyorum aslında ama benimki yatış şekliyle alakalı olabilir ya
Multivitamin ben de kullanıyordum ama yeterki olmadı sanırım . Ben ne şekilde yatarsam yatayım bacağım ağrıyordu kalçalardan başlatıp tüm bacağa yayılan ağrı :/ umarım geçer çok can sıkıcı çünkü

Nasıl tatlılarr

Ama bu çok Tatlıııııı ᥬ᭄ ᥬ᭄ ᥬ

Ben olmadım canım tetanoz aaa palm angels senide eklesin listeye gel sokul yamacımıza
Canım ben tüp bebeğe başladığımda kısacık kestirmiştim çok rahatım hala, rahat değilsen kestir ya inandırma kendini öyle şeylere
Bende düşünmedim değil bunu ama işte kararsızlık baya zorluyor beni

Aile hekimliginden mi aradilar. Onceki gebelklermde aradilar ama bunda arama olmadi.
Benide ilkinde üç dört kez aramışlardı düşük oldu. Bunda aramadılar ben kendim tahlil için gittiğimde söyledim kayıt ettiler sonra kendi aradılar. Numara varsa isterseniz bir arayın ya da uğrayın kayıt etsinler. Hamile takibini ve bebek doğduktan sonra bazı takipleri onlar yapıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…