- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.981
Temmuz ayında alın artık diyebilirim hahaSon ay hergün söylediğim şeydi. Kışın doğurmama rağmen. Şimdi sıcaklara geliyor. Hayırla sağlıkla gelsinler ama son zamanlar daha çok söyleyeceğiz bunu
Benim de 100 günüm var. Sezeryan olacağı için gün belirledik
Saçma olduğundan emin olsam da, ilk bebemde kestirmedim bu defa sıcaklara denk geldiği için kestirebilirim. Kimseye söylemeden pat diye kestirip çıkacağım. Ağırlığını boynumda hissediyorum
Aminnnnn hepimizinkiiiiÇok şık be ciciler, sağlıkla giysin minnak
38+2 de alacak . İlk doğum 38+5te 4 kg doğdu. Şükür 40 haftayı beklemiyor benim bebelerTemmuz ayında alın artık diyebilirim haha
Aminnnnn hepimizinkiiii
Muhtemelen Temmuza kayar zaten bu ara 40. haftayı doldurup doğan görmedim 37 den sonra geliyor pıt pıt herkesin38+2 de alacak . İlk doğum 38+5te 4 kg doğdu. Şükür 40 haftayı beklemiyor benim bebelerönde giderse senin de temmuza kayar
Evdeki bebelerin arasında 1.5 yaş vardı sanırım . Şimdi yine 1.5 yaş olacak. Ben 2 küçük ile zorlanacağım diyorum, sen 3 ü ile ne yapacağım demiyor musunEvet ya ben hep çocuklara koşturuyorum zaten o yüzden de dikkat edemiyorum
kiz bu neeee cok minnaklaaaar aiiyh masallah vebislerimize yaKızlar soranlar olmuştu instagramdan 2. Gün çekim için nakışlı tulum şapka yaptırdım. Nakışsepeti sayfasından çorapla 775₺ ekliyorum resmini ben beğendim çok. Pamuklu tulum almıştım zaradan ona da isim işlettim ama bundaki gibi muntazam durmadı tülbent gibi ince bir kumaşı var isteyen olursa bakabilir
Harika olmuşlar ya bayıldım sağlıkla giysin inşallahKızlar soranlar olmuştu instagramdan 2. Gün çekim için nakışlı tulum şapka yaptırdım. Nakışsepeti sayfasından çorapla 775₺ ekliyorum resmini ben beğendim çok. Pamuklu tulum almıştım zaradan ona da isim işlettim ama bundaki gibi muntazam durmadı tülbent gibi ince bir kumaşı var isteyen olursa bakabilir
20.haftada ilk dozumu vuruldum 27. Haftada da 2. İçin çağırdılarKizlar 23. Haftama girdm ama tetenoz icin atanmadm. Kacinci haftada yaptnz siz
Multivitamin kullanıyorum aslında ama benimki yatış şekliyle alakalı olabilir yaCanım kontrolde B vitamini de sor doktora . Benim ağrılarımı magnezyuma ek aldığım b vitamini durdurdu sonunda . Doktora sormadan kullanma tabi
ah ah ben de bilmiyorumEvdeki bebelerin arasında 1.5 yaş vardı sanırım . Şimdi yine 1.5 yaş olacak. Ben 2 küçük ile zorlanacağım diyorum, sen 3 ü ile ne yapacağım demiyor musun
Multivitamin ben de kullanıyordum ama yeterki olmadı sanırım . Ben ne şekilde yatarsam yatayım bacağım ağrıyordu kalçalardan başlatıp tüm bacağa yayılan ağrı :/ umarım geçer çok can sıkıcı çünküMultivitamin kullanıyorum aslında ama benimki yatış şekliyle alakalı olabilir ya
Nasıl tatlılarrKızlar soranlar olmuştu instagramdan 2. Gün çekim için nakışlı tulum şapka yaptırdım. Nakışsepeti sayfasından çorapla 775₺ ekliyorum resmini ben beğendim çok. Pamuklu tulum almıştım zaradan ona da isim işlettim ama bundaki gibi muntazam durmadı tülbent gibi ince bir kumaşı var isteyen olursa bakabilir
Ama bu çok Tatlıııııı ᥬKızlar soranlar olmuştu instagramdan 2. Gün çekim için nakışlı tulum şapka yaptırdım. Nakışsepeti sayfasından çorapla 775₺ ekliyorum resmini ben beğendim çok. Pamuklu tulum almıştım zaradan ona da isim işlettim ama bundaki gibi muntazam durmadı tülbent gibi ince bir kumaşı var isteyen olursa bakabilir
Aile hekimliginden mi aradilar. Onceki gebelklermde aradilar ama bunda arama olmadi.20.haftada ilk dozumu vuruldum 27. Haftada da 2. İçin çağırdılar
Tatanoz için arıyorlar genelde canım beni de aramışlardıAile hekimliginden mi aradilar. Onceki gebelklermde aradilar ama bunda arama olmadi.
Ben olmadım canım tetanoz aaa24+5 olduk canım 13 ağustos gösteriyor doğumu. Tetanoz aşısı yaptırdın mı? Çok karşıtı vardı ben yaptırmadım açıkçası. Bebeği etkiliyor dediler yaptırmadım. Şeker çıkmaz umarım ya meyveyi bol yiyorum
Bende düşünmedim değil bunu ama işte kararsızlık baya zorluyor beniCanım ben tüp bebeğe başladığımda kısacık kestirmiştim çok rahatım hala, rahat değilsen kestir ya inandırma kendini öyle şeylere
Benide ilkinde üç dört kez aramışlardı düşük oldu. Bunda aramadılar ben kendim tahlil için gittiğimde söyledim kayıt ettiler sonra kendi aradılar. Numara varsa isterseniz bir arayın ya da uğrayın kayıt etsinler. Hamile takibini ve bebek doğduktan sonra bazı takipleri onlar yapıyolarmışAile hekimliginden mi aradilar. Onceki gebelklermde aradilar ama bunda arama olmadi.
Ben mustela aldım henüz gelmediKızlar şampuan setini ne marka aldınız?