2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mitaconcept var online onda da kimono beğendim içine düz beyaz bi gecelik alıp ben sadece 2. Gün çekimi için güzel bir şey arıyorum ya yoksa çok sıcak olcak zaten şort üstüne emzirme atletiyle takılırım full

Hangi park yatakları aldın içine hangi yatak aldın
ben park yataklarin 3unude huggy napp 8 in 1 aldim ilk once 1 tane aldim nasil gelir kalite olarak bilemedim guzel gelince digerlerinide siparis verdim icinden kendi yatagi cikiyo ama evde durucak olana yatas baby blue star yatak aldim gorsellerinide koyuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240430_172354_Hepsiburada.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20240430_172538_Samsung Internet.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 81
ben simdi 2. dozu 25 te olcam 1 ay sinra dedi ama erken olmak hic istemiyodumda korktum oluyimda icim rahat etsin dedim dustaki sampuanlikta pasi gorunce hemen gittim oldum
Bende yaptiricam 2. Dozu artık bu hafta içinde, geç kalmamak gerekiyor sanırım bilemedim

Tamam canım çok sağol

Doktorum 32. hafta civarı vurulursan doğuma yakın olmuş olur, ilk dozu vurulduğun zaman önemli dediği için beklemeye aldım ben

Çok güzeller kaliteli de duruyor ben de inceleyim

Ben aralıktan beri kullanıyorum daha dün aldım 4 kutu ücretsiz ama önceden yazdım ordan bulabilseniz okuyun ya da profilimden. eczane çok sıkıntı çıkardı başka eczaneden aldım başka doktora yazdırdım uğraştım bayağı

Koltukaltı ve kulaktan ölçer alırım sanırım canım trendyolda falan var ama güvenilir mi bilmiyorum e bebeğede bakayım. Teşekkürler

Şimdi geldim bana da eczacı raporunuz eski, heyetten rapor çıkacak, detaylı olarak kaç haftalıksınız o yazacak dedi. Sadece 1 kutu karşılıyormuş şu an ve 100 tl ödedim. Profilinizd bakacağım çok teşekkürler valla yapabilirsem ben de çok iyi olur bir sürü para verdik şu iğneye

Bazen böyle bir ağrı saplanıyor hani bir anda soğuğa çıkarsın uçları çıkar ya. O oluyor annem de süt topluyor diyor off bu memeler eski haline nasıl gelecek bu kadar büyümesine gerek yoktu
Benim memeler küçüktü memeler biraz dolgunlaştı meme ucu da baya çıktı canımı acıtıyor süt topluyor dedi benim annemde

Sen hangi sebepten kullanıyorsun iğneyi canım

Sen hangi sebepten kullanıyorsun iğneyi canım
Bi tane düşük yapmıştım sonra tekrar hamile kalınca ve kanamalarım olunca doktor p htılaşma testi istedi . Mtfhr değeri homozigot diğer tüm değerler normal çıktı. Doktor da bu iğneye başlayalım dedi.

Anladım ilerde kesecek mi doğuma kadar devam mı ? İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…