2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar mide durumunuz nasil. Azcik yesem bile uzaniyim dersem uyuyunca hemen yutkunmayla uyaniyorum cikaracak kadar agzima geliyor cok zorlaniyorum. Tuvalet konusu da oyle 1 bardak su icersem gece en az 4-5 kez tuvalete kalkıyorum

Kizlar mide durumunuz nasil. Azcik yesem bile uzaniyim dersem uyuyunca hemen yutkunmayla uyaniyorum cikaracak kadar agzima geliyor cok zorlaniyorum. Tuvalet konusu da oyle 1 bardak su icersem gece en az 4-5 kez tuvalete kalkıyorum
Yedikten sonra uzatmamaya çalışıyorum yoksa midem ağrıyor benim de. Tuvalet geceleri 7 saat uyuyabilmeye başladım b vit ve magnezyum sonrası , ama sabahları çok sıkışarak uyanıyorum, gün içinde de su+tuvalet sarmalındayım

Ben de kahvaltidan sonra bekliyim biraz oyle uzanayim dedim uyku cokunce dayanamadim 10 dk sonra kotu sekilde uyandim cok buyudu gobegim baski yapiyor hapsurunca da tutamiyorum ayiptir soylemesi

Ben de kahvaltidan sonra bekliyim biraz oyle uzanayim dedim uyku cokunce dayanamadim 10 dk sonra kotu sekilde uyandim cok buyudu gobegim baski yapiyor hapsurunca da tutamiyorum ayiptir soylemesi
Yaaaa size de gün içinde uyku çöküyor mu ? Ben de tek bana mı oluyor demiştim, özellikle yemekten sonra çok uykum geliyor. Benim de büyüdü baya , kemer benim kurtarıcım artık , iki çeşit aldım

Yaaaa size de gün içinde uyku çöküyor mu ? Ben de tek bana mı oluyor demiştim, özellikle yemekten sonra çok uykum geliyor. Benim de büyüdü baya , kemer benim kurtarıcım artık , iki çeşit aldım
Evet cok oluyor gun icinde ozellikle yemek sonrasi uyku bastirmasi. Cogu zaman vakit bulamıyorum ama firsat bulursam hemen degerleniriyorum kemer denemedim hic yastik koyuyorum hep bacak arama yatarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…