- 13 Aralık 2015
- 1.745
- 1.819
- 133
- 31
Bizim hala suyumuz fazla canım bekliyoruz. Yarın ilk nstimiz var 29+2 deyiz. Senin nasıl gidiyorKızlar nasıl gidiyor ne durumdasınız öyle böyle derken çoğumuz 7 aya girdik geçtik bile
Ben 31 i doldurdum bu gün ama daha nst ye girmedim şimdilik iyi gidiyor ama son trimester zormuş gerçekten. Suyun fazla olması şekerle ilgili bişey miBizim hala suyumuz fazla canım bekliyoruz. Yarın ilk nstimiz var 29+2 deyiz. Senin nasıl gidiyor
Normalde öyleymiş ama şeker yok çok şükür ayrıntılımız da temiz geldi bazen sebepsiz olabiliyormuş.Ben 31 i doldurdum bu gün ama daha nst ye girmedim şimdilik iyi gidiyor ama son trimester zormuş gerçekten. Suyun fazla olması şekerle ilgili bişey mi
Canım çok şükür daha iyiyiz. İki hafta dikkat edeceğiz dedi doktorum bu iki haftada tetikleme olmazsa 37 ye kadar gider dedi son haftadayız bakalımCanım nasıl oldun bebişler nasıl
Valla beni heyecan sarmaya başladı son 4 haftaya giriş yaptıkKızlar nasıl gidiyor ne durumdasınız öyle böyle derken çoğumuz 7 aya girdik geçtik bile
Ben doğum iznine çıkmayı bekliyorum çanta için haftaya 32 olunca hazırlıcam senin kaç haftalık oldular şu anValla beni heyecan sarmaya başladı son 4 haftaya giriş yaptıkhastane çantasını daha tam hazırlamadım son anı bekliyorum galiba sizler ne durumdasınız
Kızlar göbüşünüz epey çıktı mı? Benim iç karnım mı geniş anlamadım şuan 7 aylık olmam lazım ama göbeğim gayet normal annem kız karnı böyle olur falan dedi çok çıkmaz dedi sizlerde durumlar nasıl merak ettim
Benim şu an böyle ama 8 aylık olmak üzereyimmKızlar göbüşünüz epey çıktı mı? Benim iç karnım mı geniş anlamadım şuan 7 aylık olmam lazım ama göbeğim gayet normal annem kız karnı böyle olur falan dedi çok çıkmaz dedi sizlerde durumlar nasıl merak ettim
Valla şeker tansiyon uğraşıyorum ben ama bebeğim iyi çok şükür..biraz ilerden gidiyor..ayrıntı ultrasonda iyi demişti doktorum, bebeğim etkilenmemişti..Erken doğum riskin var tabi ama 35 i görürüz diyor doktorum..güzellikle 35 i de geçsinler de sağlıklı alalım kucaklarimıza minnoşlarımızıKızlar nasıl gidiyor ne durumdasınız öyle böyle derken çoğumuz 7 aya girdik geçtik bile
Benim 9 ay gibi karnım var valla daha 7 aya yeni girdimKızlar göbüşünüz epey çıktı mı? Benim iç karnım mı geniş anlamadım şuan 7 aylık olmam lazım ama göbeğim gayet normal annem kız karnı böyle olur falan dedi çok çıkmaz dedi sizlerde durumlar nasıl merak ettim
Ben kabin boy aldım..kullanımı çok kolay..seyahatlerde de kolay oluyor..bir kız kardeşim normal almıştı çok kullanamadı onuBebek arabasini nasil tercih ettiniz. Normalmi kabinmi bastonmu.fikirlerinizi paylasirmisiniz
Biz 33+3 oldukBen doğum iznine çıkmayı bekliyorum çanta için haftaya 32 olunca hazırlıcam senin kaç haftalık oldular şu an
Bende böyleyim ama aşırı dar bi elbise giyince böyle duruyor yani karnım çıkmadıkça moralim bozuluyor
Yaaa ne kadar tatlı olmuşsunuz maşallahBenim şu an böyle ama 8 aylık olmak üzereyimm
Canım çok geçmiş olsun inşallah son anına kadar sağlıcakla ilerlersiniz. Erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğneyle alakalı bir şey dedi mi doktorunValla şeker tansiyon uğraşıyorum ben ama bebeğim iyi çok şükür..biraz ilerden gidiyor..ayrıntı ultrasonda iyi demişti doktorum, bebeğim etkilenmemişti..Erken doğum riskin var tabi ama 35 i görürüz diyor doktorum..güzellikle 35 i de geçsinler de sağlıklı alalım kucaklarimıza minnoşlarımızı
35 te bile 3 kiloya yakın oluyorlar doğsa da sıkıntı olmazmış ama tabi vaktinde olursa her şey daha güzel olurValla şeker tansiyon uğraşıyorum ben ama bebeğim iyi çok şükür..biraz ilerden gidiyor..ayrıntı ultrasonda iyi demişti doktorum, bebeğim etkilenmemişti..Erken doğum riskin var tabi ama 35 i görürüz diyor doktorum..güzellikle 35 i de geçsinler de sağlıklı alalım kucaklarimıza minnoşlarımızı
Ben karnımın altını görmediğim için krem sürmeyi unutmuşum ahsjdjd oralar küçük küçük çatladı ya asıl göbeğimin ortası şiş oralar kremledim diye çatlamadıYaaa ne kadar tatlı olmuşsunuz maşallahbenim ikiz olduğu için çıktı Bayaa çıktı hatta öne doğru büyüyorlar birde çok çıkmaması iyi bence karnımın Alt tarafları krem sürmeme rağmen deli gibi kaşınıyor her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?