2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım çok geçmiş olsun inşallah son anına kadar sağlıcakla ilerlersiniz. Erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğneyle alakalı bir şey dedi mi doktorun
Evet tabii..şimdi 28+2 haftadayım 30 da değerlendiricez dedi..benim bir kızkardeşim preeklampsi olup erken doğum yapmıştı, doktorumuz aynı..o yüzden tetikte bekliyor

Ben çatlak kremini baldırlarıma ve kalçama da sürüyorum..elimin ulaştığı gördüğüm görmediğim her yere sürüyorum..kızkardeşim neredeyse göbekten dizlerine kadar komple çatladı..yatkınız demekki önlem almak lazım

Ne kullanıyorsun çatlak için

Evet tabii..şimdi 28+2 haftadayım 30 da değerlendiricez dedi..benim bir kızkardeşim preeklampsi olup erken doğum yapmıştı, doktorumuz aynı..o yüzden tetikte bekliyor
Bana da hastanede yattığım zaman yapmışlardı ciğer geliştirici iğne. Ben çok bilmiyordum orada yapılınca öğrendim. İğne sonrası erken doğsa mesela yine de kuvöze koyuyorlar mı acaba?

Çok iyi yapıyorsunuz ben bi bir hafta falan salladım tam salladığım hafta çatlaklar oluşmuş malesef ki

Bana da hastanede yattığım zaman yapmışlardı ciğer geliştirici iğne. Ben çok bilmiyordum orada yapılınca öğrendim. İğne sonrası erken doğsa mesela yine de kuvöze koyuyorlar mı acaba?
Evet koyuyorlar ama akciğeri daha iyi oluyor..kızkardeşim 28 haftalıkken hastanede yattı, 32 haftalık olunca doğum oldu..iki kez o iğneden yaptılar ve bir gün solunum desteği aldı..ikinci gün sadece oksijen verdiler ve birkaç gün sonra tamamen toparladı..1 kilo bile değildi halbuki ama ciğerleri gelişti sonuçta..tabii benim yeğenim çok küçüktü 32 haftayı geçtikten sonra hele ciğer geliştirici de yapılmışsa oksijen desteği bile almayabilir..Bir arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı ertesi gün aldı evine gitti

İçim rahatladı şuan teşekkür ederim. Bebeklerin kuvöze girmesini hiç istemiyorum
İnşallah her birimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alıp direk evimize gideriz

Kızlar birkaç gündür karnımda sertleşme oluyor..sancım falan yok ama özellikle ayağa kalkınca sertleşiyor karnım taş gibi oluyor..sizde böyle birşey oluyor mu

Kızlar birkaç gündür karnımda sertleşme oluyor..sancım falan yok ama özellikle ayağa kalkınca sertleşiyor karnım taş gibi oluyor..sizde böyle birşey oluyor mu
Bende çok oluyor canım yaaa ikisi aynı anda kasılıyor öyleki kasıldıklarında sanki kan beynime sıçrıyor. Nst ye girdiğimde bu şekilde kasıldıklarında sancı çıkmıyordu ama yine de doktora danışmakta fayda olabilir

Merhaba, bu şekilde olduğunuzda nst de bebeğin kalp atışı nasıldı acaba? Bende de oldu sancı yoktu ama bebeğin kalp atışı 180 e çıkmıştı normal dediler gerildiği zaman bebek olabiliyormuş

Merhaba, bu şekilde olduğunuzda nst de bebeğin kalp atışı nasıldı acaba? Bende de oldu sancı yoktu ama bebeğin kalp atışı 180 e çıkmıştı normal dediler gerildiği zaman bebek olabiliyormuş
Ben öyle olunca sancı çıkıyor nst de..doktorum kasılma durdurucu ilaç verdi bana..pazartesi tekrar giricem nst ye

Nst ye normalde kaçıncı hafta başlıyoruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…