- 6 Ağustos 2024
- 377
- 584
- 23
- 32
Bende aynı durumdayım minik minik çatlaklar olmuş Alt taraftaBen karnımın altını görmediğim için krem sürmeyi unutmuşum ahsjdjd oralar küçük küçük çatladı ya asıl göbeğimin ortası şiş oralar kremledim diye çatlamadı
Evet tabii..şimdi 28+2 haftadayım 30 da değerlendiricez dedi..benim bir kızkardeşim preeklampsi olup erken doğum yapmıştı, doktorumuz aynı..o yüzden tetikte bekliyorCanım çok geçmiş olsun inşallah son anına kadar sağlıcakla ilerlersiniz. Erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğneyle alakalı bir şey dedi mi doktorun
Evet aynen..35 haftadan sonrasını solunum sıkıntısı yoksa yatırmıyorlar anneye veriyorlar..o yüzden hedef 3535 te bile 3 kiloya yakın oluyorlar doğsa da sıkıntı olmazmış ama tabi vaktinde olursa her şey daha güzel olur
Ne kullanıyorsun çatlak içinBen çatlak kremini baldırlarıma ve kalçama da sürüyorum..elimin ulaştığı gördüğüm görmediğim her yere sürüyorum..kızkardeşim neredeyse göbekten dizlerine kadar komple çatladı..yatkınız demekki önlem almak lazım
Evet ilk gördüğümde üzüldüm de yapacak bişey yok çok aşağıda allahtan görünmüyor fazlaBende aynı durumdayım minik minik çatlaklar olmuş Alt taraftaneyse cücüklerden bize hatıra artık onlarda
Bana da hastanede yattığım zaman yapmışlardı ciğer geliştirici iğne. Ben çok bilmiyordum orada yapılınca öğrendim. İğne sonrası erken doğsa mesela yine de kuvöze koyuyorlar mı acaba?Evet tabii..şimdi 28+2 haftadayım 30 da değerlendiricez dedi..benim bir kızkardeşim preeklampsi olup erken doğum yapmıştı, doktorumuz aynı..o yüzden tetikte bekliyor
Çok iyi yapıyorsunuz ben bi bir hafta falan salladım tam salladığım hafta çatlaklar oluşmuş malesef kiBen çatlak kremini baldırlarıma ve kalçama da sürüyorum..elimin ulaştığı gördüğüm görmediğim her yere sürüyorum..kızkardeşim neredeyse göbekten dizlerine kadar komple çatladı..yatkınız demekki önlem almak lazım
Ne kullanıyorsun çatlak için
Evet koyuyorlar ama akciğeri daha iyi oluyor..kızkardeşim 28 haftalıkken hastanede yattı, 32 haftalık olunca doğum oldu..iki kez o iğneden yaptılar ve bir gün solunum desteği aldı..ikinci gün sadece oksijen verdiler ve birkaç gün sonra tamamen toparladı..1 kilo bile değildi halbuki ama ciğerleri gelişti sonuçta..tabii benim yeğenim çok küçüktü 32 haftayı geçtikten sonra hele ciğer geliştirici de yapılmışsa oksijen desteği bile almayabilir..Bir arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı ertesi gün aldı evine gittiBana da hastanede yattığım zaman yapmışlardı ciğer geliştirici iğne. Ben çok bilmiyordum orada yapılınca öğrendim. İğne sonrası erken doğsa mesela yine de kuvöze koyuyorlar mı acaba?
Kararsizim ben de.normaller dahami konforlu acaba bebek icin diyeBen kabin boy aldım..kullanımı çok kolay..seyahatlerde de kolay oluyor..bir kız kardeşim normal almıştı çok kullanamadı onu
İçim rahatladı şuan teşekkür ederim. Bebeklerin kuvöze girmesini hiç istemiyorumEvet koyuyorlar ama akciğeri daha iyi oluyor..kızkardeşim 28 haftalıkken hastanede yattı, 32 haftalık olunca doğum oldu..iki kez o iğneden yaptılar ve bir gün solunum desteği aldı..ikinci gün sadece oksijen verdiler ve birkaç gün sonra tamamen toparladı..1 kilo bile değildi halbuki ama ciğerleri gelişti sonuçta..tabii benim yeğenim çok küçüktü 32 haftayı geçtikten sonra hele ciğer geliştirici de yapılmışsa oksijen desteği bile almayabilir..Bir arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı ertesi gün aldı evine gitti
Bende çok oluyor canım yaaa ikisi aynı anda kasılıyor öyleki kasıldıklarında sanki kan beynime sıçrıyor. Nst ye girdiğimde bu şekilde kasıldıklarında sancı çıkmıyordu ama yine de doktora danışmakta fayda olabilirKızlar birkaç gündür karnımda sertleşme oluyor..sancım falan yok ama özellikle ayağa kalkınca sertleşiyor karnım taş gibi oluyor..sizde böyle birşey oluyor mu
Merhaba, bu şekilde olduğunuzda nst de bebeğin kalp atışı nasıldı acaba? Bende de oldu sancı yoktu ama bebeğin kalp atışı 180 e çıkmıştı normal dediler gerildiği zaman bebek olabiliyormuşBende çok oluyor canım yaaa ikisi aynı anda kasılıyor öyleki kasıldıklarında sanki kan beynime sıçrıyor. Nst ye girdiğimde bu şekilde kasıldıklarında sancı çıkmıyordu ama yine de doktora danışmakta fayda olabilir
Merhabalar nasıl oldunuz enfeksiyonunuz geçti mi merak ettimHayır kültür istemedi . Sadece idrar testi istedi lökosit yüksek çıkınca ilaç başlayacağım dedi . Sürekli takipli olduğum özeldeki doktorum gerek yok dedi.
Ben öyle olunca sancı çıkıyor nst de..doktorum kasılma durdurucu ilaç verdi bana..pazartesi tekrar giricem nst yeMerhaba, bu şekilde olduğunuzda nst de bebeğin kalp atışı nasıldı acaba? Bende de oldu sancı yoktu ama bebeğin kalp atışı 180 e çıkmıştı normal dediler gerildiği zaman bebek olabiliyormuş
Nisan sonu benim nasipse 25 nisanda sezeryan olacağım eğer erken gelmezse bebiş sizin belli mi tarihKızlar en yakın doğum hangimizin nisan başı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?