Genelde 32. Haftada almaya başlıyorlar ben 31. Haftada girdim ilkNst ye normalde kaçıncı hafta başlıyoruz kızlar
Teşekkür ederim canımGenelde 32. Haftada almaya başlıyorlar ben 31. Haftada girdim ilk
Rica ederimTeşekkür ederim canım
32 de başladık bizNst ye normalde kaçıncı hafta başlıyoruz kızlar
Bizim nisan 15 inden sonra ama tarih belli değil daha. Sizin neden sezaryen bebiş makat geliş falan mıNisan sonu benim nasipse 25 nisanda sezeryan olacağım eğer erken gelmezse bebiş sizin belli mi tarih
Nerden baksak yakın tarihler arasında olacak doğumumuzBizim nisan 15 inden sonra ama tarih belli değil daha. Sizin neden sezaryen bebiş makat geliş falan mı
Benim sancı olduğu için 29 da girdimNst ye normalde kaçıncı hafta başlıyoruz kızlar
Merhaba suda eritilip içilen ilaç kullandım 2 tane ondan sonra düştü enfeksiyonum .Merhabalar nasıl oldunuz enfeksiyonunuz geçti mi merak ettim
Merhaba bende hangi marka alacağımı bilmiyorum e bebekte philips markası var onu almayı düşünüyorum ama fiyatlar uçuk tekli elektrikli olandan alacağım her ihtimale karşıHayırlı akşamlar
Göğüs pompası alan oldu mu acaba? Elektronik mi almak mantıklı yoksa gerektiğinde mi almalıyız
Ben eller serbest olandan aldım..bir kizkardeşim Manuel öbürü elektrikli almıştı, ikisi de önermedi kullandıklarınıHayırlı akşamlar
Göğüs pompası alan oldu mu acaba? Elektronik mi almak mantıklı yoksa gerektiğinde mi almalıyız
Eller serbest olanı araştırıcam canım teşekkür ederimBen eller serbest olandan aldım..bir kizkardeşim Manuel öbürü elektrikli almıştı, ikisi de önermedi kullandıklarını
bende Philip ile lansinoh arasında kaldımMerhaba bende hangi marka alacağımı bilmiyorum e bebekte philips markası var onu almayı düşünüyorum ama fiyatlar uçuk tekli elektrikli olandan alacağım her ihtimale karşı
Manuelle elektirik arasında çok fark olur bence manuelin gücü çekimi az olur diye düşünüyorum
Bende eller serbest mochi marka aldımBen eller serbest olandan aldım..bir kizkardeşim Manuel öbürü elektrikli almıştı, ikisi de önermedi kullandıklarını
Bende de oluyor coraspin kullanıyorumBen 11.haftaya kadar oksapar kan sulanditici kullandim bi sıkntın yok ama tedbiren demisti doktorum tup bebekde.11 hafta biraktim
Kontrol icin devam ettigim hastane 28.haftadan itibaren tekrar baslatti once 4000 lik kullaniyodum.simdiki senin kilona 6000 lik iyi dedi kullaniyirum.son gunlerde burun kanamam olmaya basladi hergun benim normaldede ara ara kanamam olur doktora gitmistim kurulukdan demisti daha once. Ama bu donemde kan sulandiricidan oluyo gibi geliyor bana .yasayan varmi bole bisey
Ben hiç bırakmadım kan sulandırıcıyı, coraspirin de kullanıyorum.. üstelik plasenta previa denen plasentanın rahim ağzına yerleşme durumu nedeniyle 17.haftaua kadar kanamam oldu..çok şükür o zamandan beri kanamam yok..coraspirini 32 haftaya oksaparı doğuma kadar kullanıcam ama her kontrolde doktorum kanaman var mı diye soruyor bana..doktorunun haberi olsun canım onlar bilirlerBen 11.haftaya kadar oksapar kan sulanditici kullandim bi sıkntın yok ama tedbiren demisti doktorum tup bebekde.11 hafta biraktim
Kontrol icin devam ettigim hastane 28.haftadan itibaren tekrar baslatti once 4000 lik kullaniyodum.simdiki senin kilona 6000 lik iyi dedi kullaniyirum.son gunlerde burun kanamam olmaya basladi hergun benim normaldede ara ara kanamam olur doktora gitmistim kurulukdan demisti daha once. Ama bu donemde kan sulandiricidan oluyo gibi geliyor bana .yasayan varmi bole bisey
Sıkmı kanıyor hergun kaniyor benim bazen gunde 2Bende de oluyor coraspin kullanıyorum
Normal kanamami burun kanamasimiBen hiç bırakmadım kan sulandırıcıyı, coraspirin de kullanıyorum.. üstelik plasenta previa denen plasentanın rahim ağzına yerleşme durumu nedeniyle 17.haftaua kadar kanamam oldu..çok şükür o zamandan beri kanamam yok..coraspirini 32 haftaya oksaparı doğuma kadar kullanıcam ama her kontrolde doktorum kanaman var mı diye soruyor bana..doktorunun haberi olsun canım onlar bilirler
Ben bebebao aldımHayırlı akşamlar
Evet %30 indirim varmış whatsaptan takip ediyorum sabah bildirim geldi bu hafta alıcam inşallahEller serbest olanı araştırıcam canım teşekkür ederim
bende Philip ile lansinoh arasında kaldımE bebekte geçen gittiğimde Philips ürünlerinde indirim vardı her şubede var mı bilmiyorum istersen bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?