2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bizim nisan 15 inden sonra ama tarih belli değil daha. Sizin neden sezaryen bebiş makat geliş falan mı
Nerden baksak yakın tarihler arasında olacak doğumumuz
Benim doktor genel olarak sezeryan yapıyor ve ben kendim de sezeryan olmak istiyorum
Hiç bilmiyorum makat gelişimi başı sağ kasık tarafında diye biliyorum

Hayırlı akşamlar
Göğüs pompası alan oldu mu acaba? Elektronik mi almak mantıklı yoksa gerektiğinde mi almalıyız

Hayırlı akşamlar
Göğüs pompası alan oldu mu acaba? Elektronik mi almak mantıklı yoksa gerektiğinde mi almalıyız
Merhaba bende hangi marka alacağımı bilmiyorum e bebekte philips markası var onu almayı düşünüyorum ama fiyatlar uçuk tekli elektrikli olandan alacağım her ihtimale karşı
Manuelle elektirik arasında çok fark olur bence manuelin gücü çekimi az olur diye düşünüyorum

Ben 11.haftaya kadar oksapar kan sulanditici kullandim bi sıkntın yok ama tedbiren demisti doktorum tup bebekde.11 hafta biraktim
Kontrol icin devam ettigim hastane 28.haftadan itibaren tekrar baslatti once 4000 lik kullaniyodum.simdiki senin kilona 6000 lik iyi dedi kullaniyirum.son gunlerde burun kanamam olmaya basladi hergun benim normaldede ara ara kanamam olur doktora gitmistim kurulukdan demisti daha once. Ama bu donemde kan sulandiricidan oluyo gibi geliyor bana .yasayan varmi bole bisey

Ben eller serbest olandan aldım..bir kizkardeşim Manuel öbürü elektrikli almıştı, ikisi de önermedi kullandıklarını
Eller serbest olanı araştırıcam canım teşekkür ederim
bende Philip ile lansinoh arasında kaldım E bebekte geçen gittiğimde Philips ürünlerinde indirim vardı her şubede var mı bilmiyorum istersen bi bak

Bende de oluyor coraspin kullanıyorum

Ben hiç bırakmadım kan sulandırıcıyı, coraspirin de kullanıyorum.. üstelik plasenta previa denen plasentanın rahim ağzına yerleşme durumu nedeniyle 17.haftaua kadar kanamam oldu..çok şükür o zamandan beri kanamam yok..coraspirini 32 haftaya oksaparı doğuma kadar kullanıcam ama her kontrolde doktorum kanaman var mı diye soruyor bana..doktorunun haberi olsun canım onlar bilirler

Normal kanamami burun kanamasimi

Evet %30 indirim varmış whatsaptan takip ediyorum sabah bildirim geldi bu hafta alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…