2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Çok geçmiş olsun çok şükür açılmanız sancınız yokmuş iyi düşünün yaranızda en kısa zamanda iyileşir inşallah

İlaca rağmen sancın oluyor mu ben 3 tane içiyorum günde ama hala kasılmalar kesilmedi komple
Benim de oluyordu..dün arttı sancılar, bugün kontrole gittim..bugün ayağa kalkınca daha çok oldu..doktorum artırdı ilacı..4 saatte bir 2 şer kapsül alıcam..sancı azaldıkça azaltıcam ilacı..azalmazsa yatırıcam seni dedi..inşallah azalır sancılar ve 35 i geçeriz

Aaaa baya artmış bende şu an sıra bekliyorum sancılarımı söylücem muhtemelen benimki de artacak

Saat 2 den beri üçüncü çift dozu aldım..ancak şimdi şimdi karnımdaki gerginlikte bir azalma hissettim..inşallah durur kasılmalar sana ne dedi doktor
Bana şu an 3 den fazla içme dedi bi de bende akıntı gelmeye başladı iki gündür beyaz renkte aradım onu da söyledim eğer sancın artarsa ara takip et kendini bir süre daha dedi sende akıntı var mı

Bana şu an 3 den fazla içme dedi bi de bende akıntı gelmeye başladı iki gündür beyaz renkte aradım onu da söyledim eğer sancın artarsa ara takip et kendini bir süre daha dedi sende akıntı var mı
Ben halen progesteron kullanıyorum, değişik bir akıntı yok..sancım azaldı..günde 4 kez 2 şer tablete düştük..ama sanki bana bebeğimin hareketleri yavaşladı gibi geliyor..çok kıpır kıpırdı şimdi öyle değil..ilacın etkisinden mi acaba..çok korkuyorum

Ya aynı şey bende de var. Bu gün bebeğim az hareket ediyor çok endişelendirdi beni

Ya aynı şey bende de var. Bu gün bebeğim az hareket ediyor çok endişelendirdi beni
Sol tarafına yatınca veya otururken 2 saatte 10 kez hareket ediyorsa normal kabul ediliyor..sayınca normal oluyor ama benimki daha çok ederdi..sen de say hareketlerini..belki de o ilacın yan etkisi

Sol tarafına yatınca veya otururken 2 saatte 10 kez hareket ediyorsa normal kabul ediliyor..sayınca normal oluyor ama benimki daha çok ederdi..sen de say hareketlerini..belki de o ilacın yan etkisi
Bende şu an sayıyorum ama dürtüyorum sürekli öyle hareket ediyor dürtmesem bu kadar etmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…