Yara falan hatırlamıyorum öyle bişey demedi tüp bebekte de sonuçta devamlı alttan muayene oldum yoktu bu durum teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun önceden var mıydı yara inşallah hemen iyileşir
Çok geçmiş olsun çok şükür açılmanız sancınız yokmuş iyi düşünün yaranızda en kısa zamanda iyileşir inşallahKızlar 32.haftamdayım iç çamaşırımda kan gördüm kahverengi gibiydi hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi gittim alttan muayene etti rahim ağzın kapalı dedi bebek iyi dedi rahim ağzında yara var o kanamıştır dedi. Yine de nst ye bağladı sancı var mı diye bişey çıkmadı. Çok korktum ya
Teşekkür ederim iyiyim çok şükürÇok geçmiş olsun çok şükür açılmanız sancınız yokmuş iyi düşünün yaranızda en kısa zamanda iyileşir inşallah
Evet yapıyor yan etki..bi de ben başka bir sürü daha ilaç kullanıyorum..ama işe yaradı mecburen kullanıcazBenim de geçen hafta erken doğum riskim oldu hastanede yattım 3 gün şimdi bu ilacı kullanıyorum ama çok yan etki yapıyor sende de oluyor mu
İlaca rağmen sancın oluyor mu ben 3 tane içiyorum günde ama hala kasılmalar kesilmedi kompleEvet yapıyor yan etki..bi de ben başka bir sürü daha ilaç kullanıyorum..ama işe yaradı mecburen kullanıcaz
Benim de oluyordu..dün arttı sancılar, bugün kontrole gittim..bugün ayağa kalkınca daha çok oldu..doktorum artırdı ilacı..4 saatte bir 2 şer kapsül alıcam..sancı azaldıkça azaltıcam ilacı..azalmazsa yatırıcam seni dedi..inşallah azalır sancılar ve 35 i geçerizİlaca rağmen sancın oluyor mu ben 3 tane içiyorum günde ama hala kasılmalar kesilmedi komple
Aaaa baya artmışBenim de oluyordu..dün arttı sancılar, bugün kontrole gittim..bugün ayağa kalkınca daha çok oldu..doktorum artırdı ilacı..4 saatte bir 2 şer kapsül alıcam..sancı azaldıkça azaltıcam ilacı..azalmazsa yatırıcam seni dedi..inşallah azalır sancılar ve 35 i geçeriz
Saat 2 den beri üçüncü çift dozu aldım..ancak şimdi şimdi karnımdaki gerginlikte bir azalma hissettim..inşallah durur kasılmalarAaaa baya artmışbende şu an sıra bekliyorum sancılarımı söylücem muhtemelen benimki de artacak
Bana şu an 3 den fazla içme dedi bi de bende akıntı gelmeye başladı iki gündür beyaz renkte aradım onu da söyledim eğer sancın artarsa ara takip et kendini bir süre daha dedi sende akıntı var mıSaat 2 den beri üçüncü çift dozu aldım..ancak şimdi şimdi karnımdaki gerginlikte bir azalma hissettim..inşallah durur kasılmalarsana ne dedi doktor
Ben halen progesteron kullanıyorum, değişik bir akıntı yok..sancım azaldı..günde 4 kez 2 şer tablete düştük..ama sanki bana bebeğimin hareketleri yavaşladı gibi geliyor..çok kıpır kıpırdı şimdi öyle değil..ilacın etkisinden mi acaba..çok korkuyorumBana şu an 3 den fazla içme dedi bi de bende akıntı gelmeye başladı iki gündür beyaz renkte aradım onu da söyledim eğer sancın artarsa ara takip et kendini bir süre daha dedi sende akıntı var mı
Ya aynı şey bende de var. Bu gün bebeğim az hareket ediyor çok endişelendirdi beniBen halen progesteron kullanıyorum, değişik bir akıntı yok..sancım azaldı..günde 4 kez 2 şer tablete düştük..ama sanki bana bebeğimin hareketleri yavaşladı gibi geliyor..çok kıpır kıpırdı şimdi öyle değil..ilacın etkisinden mi acaba..çok korkuyorum
Sol tarafına yatınca veya otururken 2 saatte 10 kez hareket ediyorsa normal kabul ediliyor..sayınca normal oluyor ama benimki daha çok ederdi..sen de say hareketlerini..belki de o ilacın yan etkisiYa aynı şey bende de var. Bu gün bebeğim az hareket ediyor çok endişelendirdi beni
Bende şu an sayıyorum ama dürtüyorum sürekli öyle hareket ediyor dürtmesem bu kadar etmeyebilirSol tarafına yatınca veya otururken 2 saatte 10 kez hareket ediyorsa normal kabul ediliyor..sayınca normal oluyor ama benimki daha çok ederdi..sen de say hareketlerini..belki de o ilacın yan etkisi
Bende dürtüyorum..bazen kendi hareket ediyor..el dopleri aldım bugün geldi..kasılma olunca dinlicem..nabzı düşerse hemen hastaneye gidicemBende şu an sayıyorum ama dürtüyorum sürekli öyle hareket ediyor dürtmesem bu kadar etmeyebilir
Evet yapıldım benMerhaba tetonoz asisi yaptirdinizmi kizlar
Evet bende yaptırdımMerhaba tetonoz asisi yaptirdinizmi kizlar
Doktor mu söyledi bunuBende dürtüyorum..bazen kendi hareket ediyor..el dopleri aldım bugün geldi..kasılma olunca dinlicem..nabzı düşerse hemen hastaneye gidicem
Yok ben kendim aldım..kasılma anında bebeğin nabzının düşmesi normal değil..ona göre kendimi takip ederim dedimDoktor mu söyledi bunu
Ama onu nerden bilebiliriz ki ben o aleti alırsam iyice paranoyak olurumYok ben kendim aldım..kasılma anında bebeğin nabzının düşmesi normal değil..ona göre kendimi takip ederim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?