Normal kanama olmustu..burun kanaması olmadı hiç ama es kaza bir yerimi kaşısam hemen morarıyorNormal kanamami burun kanamasimi
Benim 32.haftada 2250 çıkmıştı ama ultrason bir hafta önde gösteriyordu sizinki daha öndedir o zaman☺Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Bir hafta da bu kadar kilo alması normal miBen simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Bebeğin kalp atışları yüksekti evet. Ama bende artık kasılmaların verdiği gerginlikler var onlar taş gibi kalıyorlar içimde sancı geldiği zamanMerhaba, bu şekilde olduğunuzda nst de bebeğin kalp atışı nasıldı acaba? Bende de oldu sancı yoktu ama bebeğin kalp atışı 180 e çıkmıştı normal dediler gerildiği zaman bebek olabiliyormuş
Galiba en yakın benim olacakKızlar en yakın doğum hangimizin nisan başı olan var mı
Şimdi nasıl oldunuz sancılar azaldı mı biraz daha pekiBenim sancı olduğu için 29 da girdim
Sancı durdurucu haplar işe yaradı..2 gündür birkaç defa oldu..iyiyim çok şükürŞimdi nasıl oldunuz sancılar azaldı mı biraz daha peki
Hangi ilacı kullanıyorsunuz nidicard mıSancı durdurucu haplar işe yaradı..2 gündür birkaç defa oldu..iyiyim çok şükür
Şimdi nasıl oldunuz sancılar azaldı mı biraz daha peki
Ayy çok az kalmış heyecanlıııGaliba en yakın benim olacakMart 25 görünüyor
Haftasi uyumluBenim 32.haftada 2250 çıkmıştı ama ultrason bir hafta önde gösteriyordu sizinki daha öndedir o zaman☺
Çok sevindim Rabbim şifa versin inşallahSancı durdurucu haplar işe yaradı..2 gündür birkaç defa oldu..iyiyim çok şükür
Bugün hastaneye gidip anestezi birimiylede falan görüştük odalara baktık gerçekten çok heyecanlı bir süreçAyy çok az kalmış heyecanlııı
Kaç haftalık olmuş olacaklarBugün hastaneye gidip anestezi birimiylede falan görüştük odalara baktık gerçekten çok heyecanlı bir süreç
37 haftalık olmuş olacaklar Allah nasip ederseKaç haftalık olmuş olacaklar
Evet onu kullanıyorumHangi ilacı kullanıyorsunuz nidicard mı
Benim de geçen hafta erken doğum riskim oldu hastanede yattım 3 gün şimdi bu ilacı kullanıyorum ama çok yan etki yapıyor sende de oluyor muEvet onu kullanıyorum
Çok geçmiş olsun önceden var mıydı yara inşallah hemen iyileşirKızlar 32.haftamdayım iç çamaşırımda kan gördüm kahverengi gibiydi hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi gittim alttan muayene etti rahim ağzın kapalı dedi bebek iyi dedi rahim ağzında yara var o kanamıştır dedi. Yine de nst ye bağladı sancı var mı diye bişey çıkmadı. Çok korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?