2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi

Benim 32.haftada 2250 çıkmıştı ama ultrason bir hafta önde gösteriyordu sizinki daha öndedir o zaman☺

Bir hafta da bu kadar kilo alması normal mi biz 31+5 teyiz bugün muayene de 1990 dedi. Programlarda bildiğim kadarıyla olması gereken en düşük ağırlık yazıyor

Merhaba, bu şekilde olduğunuzda nst de bebeğin kalp atışı nasıldı acaba? Bende de oldu sancı yoktu ama bebeğin kalp atışı 180 e çıkmıştı normal dediler gerildiği zaman bebek olabiliyormuş
Bebeğin kalp atışları yüksekti evet. Ama bende artık kasılmaların verdiği gerginlikler var onlar taş gibi kalıyorlar içimde sancı geldiği zaman

Kızlar 32.haftamdayım iç çamaşırımda kan gördüm kahverengi gibiydi hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi gittim alttan muayene etti rahim ağzın kapalı dedi bebek iyi dedi rahim ağzında yara var o kanamıştır dedi. Yine de nst ye bağladı sancı var mı diye bişey çıkmadı. Çok korktum ya

Çok geçmiş olsun önceden var mıydı yara inşallah hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…