Hep öyleyizYorucu uykusuz bu saatte nöbette
Canım çok geçmiş olsun ameliyat ciddi bir ameliyat mıydı? Şu an iyisindir inşallahDoğum iyi geçti benimki de haftasını beklemeden geldi ama iyi şimdi çok şükür ben 1 ay önce ameliyat oldum falan üst üste geldi biraz ama bu güne de şükür
Canım gaz sancılarına birçok şey denedim, en iyisi bana göre ayak ve karın masajı bir de bebeğin büyüdükçe haliylen gazları daha rahat çıkıyor. Çok şükür her halimize zaman çok hızlı geçiyor.Hep öyleyizbenimki biraz biraz alıştı gece uykusuna..ama gaz sancıları kötü..2.5 ay oldu bebişim
Canım safra kesem alındı bayram zehir oldu bir hafta hastanede yattım bebeğim evde kaldı çok kötüydü.Canım çok geçmiş olsun ameliyat ciddi bir ameliyat mıydı? Şu an iyisindir inşallah
Canım gaz sancılarına birçok şey denedim, en iyisi bana göre ayak ve karın masajı bir de bebeğin büyüdükçe haliylen gazları daha rahat çıkıyor. Çok şükür her halimize zaman çok hızlı geçiyor.
Ya tabii anne yüreği aklında haliylen hep bebişteydi çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, şu an iyi misin pekiCanım safra kesem alındı bayram zehir oldu bir hafta hastanede yattım bebeğim evde kaldı çok kötüydü.
İyiyim çok şükürYa tabii anne yüreği aklında haliylen hep bebişteydi çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, şu an iyi misin peki
Şükür canım büyüyoruz ama kabızlık problemimiz var, sütüm yeterli olmadığı için mama da kullanıyoruz galiba mamanın kabızlık yaptığını düşünüyoruzİyiyim çok şükürsenin bebiş nasıl oldu
Bizimki de sünnet oldu mızmız bu aralarŞükür canım büyüyoruz ama kabızlık problemimiz var, sütüm yeterli olmadığı için mama da kullanıyoruz galiba mamanın kabızlık yaptığını düşünüyoruzsenin bebiş iyi mi annesi
Kıyamam geçmiş olsun annesi Rabbim sağlıkla damatlığını da görebilmeni nasip eylesinBizimki de sünnet oldu mızmız bu aralar
Çok geçmiş olsun..bebeği bırakmak zorunda kalmak ameliyattan daha kötü etkilemiştir..Rabbim göstermesin bir dahaCanım safra kesem alındı bayram zehir oldu bir hafta hastanede yattım bebeğim evde kaldı çok kötüydü.
Evet bir hafta ayrı kaldık çok kötüydü Allah göstermesin aminÇok geçmiş olsun..bebeği bırakmak zorunda kalmak ameliyattan daha kötü etkilemiştir..Rabbim göstermesin bir daha
Merhaba canım başıma böyle bi durum gelmedi ama şaşırdım mesajını okuyunca korunuyorduk demişsin ilaç mı kullanıyordun? Yani ben hamile kalabileceğimi sanmıyorum zaten eşim azospermdi gerçi doktor kalabilirsin öyle düşünme olabiliyor böyle şeyler dedi.Kızlar merhabalar uzun aradan sonra. Benim bebişim şuan 4.5 aylık oldu ve bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım korunuyorduk da ve kendiliğinden oldu tedavisiz. Napıcam bilmiyorum hiç beklemiyordum bebeğim çok küçük ve sanki ona haksızlıkmış gibi geliyor bu durum. Başına böyle bir durum gelen var mı
Başıma böyle bir durum gelmedi, evet zorluğu var lakin bence bu herkese nasip olan bir şey değil kuzenime oldu, 16 sene üzerine yedinci veya sekizinci tüp bebek denemesinde bebeği oldu peşine de bebeğini halen emzirirken kendiliğinden hamile kaldı. O da beklemiyordu ama çok mutlu hiç bebeğine haksızlık olur diye düşünme bence canım benim, avantajlarına bakmak gerek. Şöyle düşün evet biraz zorlanabilirsin ama beraber büyüyeceklerini birbirlerine sadece kardeş değil arkadaş da olabileceklerini düşün. Hep iyi yönden bakmak gerek, açıkçası çok zor çocuk sahibi oldum, kendi penceremden bakmak gerekirse güzel bir haber olarak değerlendiriyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun ve sağlıkla, kolaylıkla dünyaya gelsin bebişKızlar merhabalar uzun aradan sonra. Benim bebişim şuan 4.5 aylık oldu ve bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım korunuyorduk da ve kendiliğinden oldu tedavisiz. Napıcam bilmiyorum hiç beklemiyordum bebeğim çok küçük ve sanki ona haksızlıkmış gibi geliyor bu durum. Başına böyle bir durum gelen var mı
Başıma böyle bişey gelmedi ama inanki gelsin isterdim eşim azosperm çünkü evet zorlu olacaktir ama güzel yanlarıda var beraber büyüyecekler kardeş gibi değil arkadaş olacaklar birbirlerineKızlar merhabalar uzun aradan sonra. Benim bebişim şuan 4.5 aylık oldu ve bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım korunuyorduk da ve kendiliğinden oldu tedavisiz. Napıcam bilmiyorum hiç beklemiyordum bebeğim çok küçük ve sanki ona haksızlıkmış gibi geliyor bu durum. Başına böyle bir durum gelen var mı
Hayırlı olsun canım hayırlı, güzel haberler alasınMerhaba hanimlar 2 yumurtam var. Bugun dollenmisler. Taze transfer icin 5. gun olan var mi aramizda?
Sanirim ilk oldugu icin doktorum taze önerdi bir engel de olmayinca ona tamam dedik ama besinci gune getirme isi bana biraz risk geldi üç olsa neyse de laboratuvardan arayan da iyi gorundukleri icin boyle yapiyoruz dedi ama iki tanecik olunca aklim kaldi birazHayırlı olsun canım hayırlı, güzel haberler alasınşöyle ki neredeyse buradaki çoğu kişinin hatırladığım kadarıyla embriyoları beşinci gün ben de dahil ama taze transfer yapılan var mı hatırlamıyorum lakin benim embriyolar genetiğine bakıldığı için bir aylıktı, bir aylıkta taze sayılır bence şaka bir yana burada taze transfer yaptıran var mı hatırlamıyorum, taze transferin de tutunma oranı ne kadar yüksek onu da bilmiyorum
Yok eşim korunuyordu canım nasil oldu anlamadım yani aslında bu yandan seviniyorum ama bebeğim çok küçük olduğu için biraz da içim buruk çünkü serklajli olacağım yine yatarak gececek doğuma kadar,l. Bebegimi doğru düzgün kucağıma bile alamaycagim belki ona çok üzülüyorum.Merhaba canım başıma böyle bi durum gelmedi ama şaşırdım mesajını okuyunca korunuyorduk demişsin ilaç mı kullanıyordun? Yani ben hamile kalabileceğimi sanmıyorum zaten eşim azospermdi gerçi doktor kalabilirsin öyle düşünme olabiliyor böyle şeyler dedi.
Evet canım avantajları da var inşallah hayirlisi neyse o olur. Bende rahim ağzı yetmezliği var ve tüm gebeliklerimde serklaj olmak zorundayım. Bu yüzden bebeğimle yeterince ilgilenemem diye korkuyorumBaşıma böyle bir durum gelmedi, evet zorluğu var lakin bence bu herkese nasip olan bir şey değil kuzenime oldu, 16 sene üzerine yedinci veya sekizinci tüp bebek denemesinde bebeği oldu peşine de bebeğini halen emzirirken kendiliğinden hamile kaldı. O da beklemiyordu ama çok mutlu hiç bebeğine haksızlık olur diye düşünme bence canım benim, avantajlarına bakmak gerek. Şöyle düşün evet biraz zorlanabilirsin ama beraber büyüyeceklerini birbirlerine sadece kardeş değil arkadaş da olabileceklerini düşün. Hep iyi yönden bakmak gerek, açıkçası çok zor çocuk sahibi oldum, kendi penceremden bakmak gerekirse güzel bir haber olarak değerlendiriyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun ve sağlıkla, kolaylıkla dünyaya gelsin bebiş
Canım inşallah senin de bir sonraki bebeğin kendiliğinden olur. Benim de 6 yıl olmayınca pek umudum yoktu hep tedavi ile olur olursa diye düşünüyordum ama nasip böyleymiş demek ki hayırlısı neyse o olur insallahBaşıma böyle bişey gelmedi ama inanki gelsin isterdim eşim azosperm çünkü evet zorlu olacaktir ama güzel yanlarıda var beraber büyüyecekler kardeş gibi değil arkadaş olacaklar birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?