Kızlar ben doğum yaptım pazartesi günü sezaryen oldum. Bebek de iyi çok şükür bende iyiyim biraz kesilen yerlerim acıyor haliyle herkes bebişiyle sağlıkla kavuşsun inşallahmygenius canım nasılsın nasıl geçti
Sağlıcakla al kucağına inşallahYarına verdiler sezaryen tarihi sabah gidicem hastaneye
Dünyanın en güzel duygusuna hoşgeldin..sütün de bol olsun inşallahKızlar ben doğum yaptım pazartesi günü sezaryen oldum. Bebek de iyi çok şükür bende iyiyim biraz kesilen yerlerim acıyor haliyle herkes bebişiyle sağlıkla kavuşsun inşallah
Canım ne yaptınız doğum nasıl geçti bebek sen iyi misin?Yarına verdiler sezaryen tarihi sabah gidicem hastaneye
Çok şükür güzel çıktı ikimiz de iyizCanım ne yaptınız doğum nasıl geçti bebek sen iyi misin?
Çok şükür yaaa gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsün minnoşÇok şükür güzel çıktı ikimiz de iyizçok teşekkür ederim sorduğun için
Şimdi mis kokulun yanında uyuyordurYarına verdiler sezaryen tarihi sabah gidicem hastaneye
Hayırlı ömurlu olsunÇok şükür güzel çıktı ikimiz de iyizçok teşekkür ederim sorduğun için
Çok şükür yaaa gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsün minnoşdarısı bize olsun
Şimdi mis kokulun yanında uyuyordurAnalı babalı sağlıklı huzurlu musmutlu bir ömrün olsun yavrunun
Amin çok teşekkür ederimHayırlı ömurlu olsun
Benim olmadı ama olabileceğini söylemişlerdi. Hatta varis çorabını verdiler evde de ödem oluşursa giyin diyeSezaryen olan kızlar size bi sorum var doğumdan sonra ödem şişlikleriniz oldu mu bacaklarda bileklerde ayaklarda falan
Benim vardı zaten ama ameliyattan sonraki gün çok sıvı çıkmasına rağmen daha şişti..sonra inmeye başladı..10 gün oldu şimdi yok gibi..20 gün varis çorabını giy dediler..hava da sıcak halen giyiyorumSezaryen olan kızlar size bi sorum var doğumdan sonra ödem şişlikleriniz oldu mu bacaklarda bileklerde ayaklarda falan
Benim olmadı ama olabileceğini söylemişlerdi. Hatta varis çorabını verdiler evde de ödem oluşursa giyin diye
Anladım kızlar benim çok fena oldu şişlikler sinirlerim bozuluyor geçmedikçe bizim doktor varis çorabı falan da demedi sadece 20 gün tuzsuz ye dedi hiç bi fayda etmiyorBenim vardı zaten ama ameliyattan sonraki gün çok sıvı çıkmasına rağmen daha şişti..sonra inmeye başladı..10 gün oldu şimdi yok gibi..20 gün varis çorabını giy dediler..hava da sıcak halen giyiyorum
Canım kızlar yazmış ama görünce bende yazayım dedim. Benim doktorum da varis çorabı verdi 10 gün gidicem uyurken çıkarabilirsin dediSezaryen olan kızlar size bi sorum var doğumdan sonra ödem şişlikleriniz oldu mu bacaklarda bileklerde ayaklarda falan
Merhaba emreko hanımo zaman hemen unutun bu komusmayı umarım tekrarlanmaz
Ne yaptınız her şey yolunda mıYatis yapildi dua edin kizlar
Dualarım sizinleydi canım nasılsınız şimdiYatis yapildi dua edin kizlar
24 saat yatis sonunda sezeryan oldu. Iyiyz sukur. Biraz zor zamnlar geciriyorum agrilarimdan. Bebegim iyi şükür. Teşekkür ediyorumDualarım sizinleydi canım nasılsınız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?