- 7 Ocak 2022
- 572
- 288
- 53
- 41
24 saat sonunda sezeryan oldm.biraz xor zamnlar geciriyorum agrilarimdan. Oglusum iyi sukurNe yaptınız her şey yolunda mı
Çok şükür, geçmiş olsun.24 saat sonunda sezeryan oldm.biraz xor zamnlar geciriyorum agrilarimdan. Oglusum iyi sukur
Teşekkür ederim. Oglusumu hastanede birakip eve geldm dünÇok şükür, geçmiş olsun.güle güle büyütün oğluşu
Ya neden çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Oglusumu hastanede birakip eve geldm dün
Çok geçmiş olsun, hemencik iyi olsun inşallahTeşekkür ederim. Oglusumu hastanede birakip eve geldm dün
Amin inşallahÇok geçmiş olsun, hemencik iyi olsun inşallah
Ya neden çok geçmiş olsun
çok şükür kavuştun bebisine, çok güzelgünleri olsun inşallah..ağrılar 10 günden sonra baya geçiyor canım merak etme..bebeğin nasıl şimdi24 saat yatis sonunda sezeryan oldu. Iyiyz sukur. Biraz zor zamnlar geciriyorum agrilarimdan. Bebegim iyi şükür. Teşekkür ediyorum
Iyiyz canim bugun eve geldi oglum . 3 gun yogun bakim 1 gun anne bebek uyumda kaldik bugun geldi evine cok sukurçok şükür kavuştun bebisine, çok güzelgünleri olsun inşallah..ağrılar 10 günden sonra baya geçiyor canım merak etme..bebeğin nasıl şimdi
Maşallah çok sevindim adınızaIyiyz canim bugun eve geldi oglum . 3 gun yogun bakim 1 gun anne bebek uyumda kaldik bugun geldi evine cok sukur
Oh ohh çok sevindim..başlasın eğlenceli mükemmel günlerIyiyz canim bugun eve geldi oglum . 3 gun yogun bakim 1 gun anne bebek uyumda kaldik bugun geldi evine cok sukur
Baya olmuş yazmayalı doğum nasıl oldu her şey yolundadır umarımYaaaaa çok heyecanlısağlıcakla kolaylıkla olsun minnoş
Yorucu uykusuz bu saatte nöbetteArkadaşlar merhaba..nasılsınız nasıl gidiyor annelik
Canım bebiş nasıl oldu çok oldu konuşamadıkGerçekten büyük bir emek verdik ama her zorluğun ardından bir kolaylık da var buna inanıyorumhepsi yapıldı canım standart prosedürler neyse yapıldı. Daha detaylarına girmeyeyim. Böyle yazıyorum ama dirayetli olmaya çalışıyorum. Rabbimin izniyle bugünler de geçecek inanıyorum. Cuma gününe de çok az kaldı, hazırlıkların inşallah tamdır. Heyecan var mı ?
Şükür canım büyüyoruz sadece kilo almamız lazım şu an 3 kilolardayız, normalde bir buçuk aylık olması gerekiyor ama peeklampsiden dolayı erken doğduğu için 4 aylık lakin toparladık, evimizdeyiz hatta gezmelere başladık, sen nasılsın doğumun nasıl geçti? Bu arada süreç zordu. Bebişim 52 gün yoğun bakımda kaldı ama çok şükür küvezde anne karnındaymış gibi büyütüp verdiler.Canım bebiş nasıl oldu çok oldu konuşamadık
Doğum iyi geçti benimki de haftasını beklemeden geldi ama iyi şimdi çok şükür ben 1 ay önce ameliyat oldum falan üst üste geldi biraz ama bu güne de şükürŞükür canım büyüyoruz sadece kilo almamız lazım şu an 3 kilolardayız, normalde bir buçuk aylık olması gerekiyor ama peeklampsiden dolayı erken doğduğu için 4 aylık lakin toparladık, evimizdeyiz hatta gezmelere başladık, sen nasılsın doğumun nasıl geçti? Bu arada süreç zordu. Bebişim 52 gün yoğun bakımda kaldı ama çok şükür küvezde anne karnındaymış gibi büyütüp verdiler.
Ben edevlet üzerinden başvurdum ama nereye yatacak nasıl haberim olacak valla bilmiyorumKızlar 5 bin doğum yardımı başvurusu nasıl yapılıyor bi türlü anlamadım halk bankasına gittim yatmamış diyorlar ben başvurdum ama o başka bişey mi ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?