2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

24 saat yatis sonunda sezeryan oldu. Iyiyz sukur. Biraz zor zamnlar geciriyorum agrilarimdan. Bebegim iyi şükür. Teşekkür ediyorum
çok şükür kavuştun bebisine, çok güzelgünleri olsun inşallah..ağrılar 10 günden sonra baya geçiyor canım merak etme..bebeğin nasıl şimdi

Merhabalar annelik dünyanın hem en zor hem en güzel şeyi. İkisini bir arada yaşatan tek meslek sanırım Benım bebegım tam 2,5 aylık oldu. İlk 1,5 ay gaz sancılarıyla gectı çok fenaydı. Sabahlara kadar uykusuz kaldım, aç kaldım. Bazen sebilden bir bardak su içemedim bırakıp. Ağlama krizleri ben ne yaşıyorum diye sorgulamalsrım.. insan o anlarda bu durum sonsuza kadar sürecek sanıyor ama çok şükür ki biz iyiye gidiyoruz. 2. Ay aşılarını olduk . 3. Ayında rota virüs aşısını yaptıracağız. 2. Ay aşıda atesımız hiç olmadı çok şükür. 2 gün nöbet tuttuk resmen ama olmadı öyle atlattık. Gaz sancılarımızı colex diye şurup var o gecırdı bizimkini . Verdikten yarım saat sonra gaz yada kaka neyse yapıyor onu hemen.
Onun dışında kilolarım duruyor o psikolojımı bozuyor önümüzdeki hafta diyetisyenle başlıyoruz tek başıma yapacak gibi değilim. Çünkü yanlış beslenip sütüm de kesilsin azalsın istemiyorum. Bakalım artık. Şuan krızlı bir gün gecırıyoruz en son memede uyudu bacahıma aldım sallıyorum uyudu şimdilik bende durumlar böyle

Canım bebiş nasıl oldu çok oldu konuşamadık

Canım bebiş nasıl oldu çok oldu konuşamadık
Şükür canım büyüyoruz sadece kilo almamız lazım şu an 3 kilolardayız, normalde bir buçuk aylık olması gerekiyor ama peeklampsiden dolayı erken doğduğu için 4 aylık lakin toparladık, evimizdeyiz hatta gezmelere başladık, sen nasılsın doğumun nasıl geçti? Bu arada süreç zordu. Bebişim 52 gün yoğun bakımda kaldı ama çok şükür küvezde anne karnındaymış gibi büyütüp verdiler.

Doğum iyi geçti benimki de haftasını beklemeden geldi ama iyi şimdi çok şükür ben 1 ay önce ameliyat oldum falan üst üste geldi biraz ama bu güne de şükür

Kızlar 5 bin doğum yardımı başvurusu nasıl yapılıyor bi türlü anlamadım halk bankasına gittim yatmamış diyorlar ben başvurdum ama o başka bişey mi ne anlamadım

Kızlar 5 bin doğum yardımı başvurusu nasıl yapılıyor bi türlü anlamadım halk bankasına gittim yatmamış diyorlar ben başvurdum ama o başka bişey mi ne anlamadım
Ben edevlet üzerinden başvurdum ama nereye yatacak nasıl haberim olacak valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…