2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok ne biberon ne emzik sadece meme emiyo bilmiyorum ya çok üzülüyorum kendini geri atıp ağlıyo omzuma alıp biraz gezdiriyorum emmeye devam ediyo
Sütünüz fışkırıyor olabilir mi? 1 aydır öyle benim. Elimle sıkıyorum fışkırmıyor gibiydi. Banyoda biraz fazla sıkınca gördüm. Biraz dolduğunda hemen tazyikleniyordu. Şimdi normali o olmuş
Çocuk çok az emiyor artık.

Ya benimki de fışkırıyo ama her sıktığımda değil genelde ilk sıktığımde, bebeğimin saçı filan süt oluyo :/ tazyikli olduğu için mi ağlıyo acaba memede? Ama her zaman da ağlamıyo

Ya benimki de fışkırıyo ama her sıktığımda değil genelde ilk sıktığımde, bebeğimin saçı filan süt oluyo :/ tazyikli olduğu için mi ağlıyo acaba memede? Ama her zaman da ağlamıyo
Evet malesef. Arkadaşınki 4. Ayında halledebiliyor ama sanırım benimki küçük olduğundan birkaç dk emiyor bırakıyor. Koca poşeti sağdım hala tazyikli geliyor. Ağlıyorum üzüntüden. Tüm videoları izledim. Yatarak emzirin diyor. Yan yattım yine kısa emdi. Üstüme aldım o üstümde emdi. Çok rahatsız ama uzun emdi o şekilde. Çok üzgünüm gerçekten.
Makineyle sağım çoğaltırmış. Elle sağın diyorlar ama çok acıyor.

Olabilir ya ev de değişti önceden hep yalnızdık şimdi etrafta insanlar konuşuyo sürekli

Elimle sıkınca fışkırıyo ama alışmıştır artık ya hep öyleydi

Reactions: Gao
Arkadaşlar 7 Aralıkta oğlum sünnet oluyor hem tecrübe ve önerilerinizi hem de sünnet mevlüdü için hediyelik önerilerinize açığım

Arkadaşlar 7 Aralıkta oğlum sünnet oluyor hem tecrübe ve önerilerinizi hem de sünnet mevlüdü için hediyelik önerilerinize açığım
Hayırlı olsun çok çabuk iyileşsin inşallah şimdiden canım. Ben yaptıramadım sünnet, ameliyat olması gerekiyor, sünnet masasında fark etti doktor hipospadias varmış ama yaptırsam Kaçuv’dan magnet yaptıracaktım. Hem kanserli çocuklara faydası olsun hem bir nevi sadaka yerine geçer diye. Kendi sitesinden tasarlayabiliyorsun. Biraz pahalı ama dediğim gibi sadaka gözüyle bakınca çok pahalı gelmiyor

Amin çok teşekkür ederim. Ne güzel bir fikir bu çok sevdim

Kızlar bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Benimki ne yapsam da uyumuyor kendi kendine uyuyor bazen o da en fazla yarım saat gece 11’e kadar 3 4 kez falan yarım saatlik uykusu var sonra 11 12 gibi gece uykusuna geçiyor gece kesintisiz 3 saat 2 saat olarak uyku yapıyor ama gündüz çok sıkıntı acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum

Ya bizim kız emiyor 5 dk sonra tepinmeye başliyor memeyi de istiyor ama sinirleniyor ve kızıyor da ben şöyle düşündüm memede kalmak istiyor ama süt gelince rahatsıs oluyor başka bi açıklama bulamadım kendinme. Sütüm çok tazyikli ondan rahatsız olsa ilk 5 dkyı da rahat rahat ememez ki

Bizimki uyandıktan 1 saat sonra bi uyku yapıyor yaklaşık 1 saat uyuyor sonra 2 saat en fazla uyanık kalıyor yine uyku bu şekilde akşam ediyor ama 2 saatden fazla uyumadan duramıyor yani uykusu geldiğini anlayıp ben uyutuyorum diyim

Süt bitince daha da kötü duruyor bence asıl o zaman sarkıyor işte doluyken güzel en azındann

Peki nasıl uyutuyorsunuz ? Kucağınızda mı yoksa beşikte sallayarak mı benim oğluşun uykusu geliyor huysuzlanıyor ama uykuya dalamıyor

Peki nasıl uyutuyorsunuz ? Kucağınızda mı yoksa beşikte sallayarak mı benim oğluşun uykusu geliyor huysuzlanıyor ama uykuya dalamıyor
Ben ayakta sallıyorum çok hafif emzikle uykusu varsa 5 dk'da uyuyor kolumda gezdirirekte uyuyor ama artık güç yok kollarımda. Nadir de olsa bazen kendi kendine uykuya dalıyor ben onunla konuşurken.

Ben ayakta sallıyorum çok hafif emzikle uykusu varsa 5 dk'da uyuyor kolumda gezdirirekte uyuyor ama artık güç yok kollarımda. Nadir de olsa bazen kendi kendine uykuya dalıyor ben onunla konuşurken.
Bide ben reflü yatağı ile ayağımds sallıyorum yoksa kaldırır yerine yatırmak istersen uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…