2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben hep yattığı yerde poposunu tıpışlayarak uyutmaya çalıştım sanırım bu da yanlış uykuya dalmayı öğrenemedi bence çocuk
Ben ayakta hafif sallanmayı zararlı görmüyorum kuzum ya o yüzden öyle yapıyorum yoksa pışpışlayarak çok zor olur eminim. Gece uykusunda böyle yapmıyorum ama emzirip bırakıyorum kendi dalıyor

Ben ayakta hafif sallanmayı zararlı görmüyorum kuzum ya o yüzden öyle yapıyorum yoksa pışpışlayarak çok zor olur eminim. Gece uykusunda böyle yapmıyorum ama emzirip bırakıyorum kendi dalıyor
hafif kucağımda salladım ama yine kolay uyumadı gündüz uykusu sevmiyor sanırım. Ay be zaman bu uykuların süresi uzar acaba

Süt bitince daha da kötü duruyor bence asıl o zaman sarkıyor işte doluyken güzel en azındann
süt olunca da aşağı doğru bi ağırlık yapıyor bilemedim. sütyen takmak iyi değil dedikleri için bi soğumuştum, hamilelikte de zaten daraldığım için takmadım. doğurunca zaten acıdı, takamadım. yani nerdeyse bir senedir sütyen takmıyorum. acaba onun da etkisi olmuş mudur fazla sarkmasında bilemedim. pişmanım biraz.

Bende emzirrme sütyeni takıyorum ama pek kaldırmıyor işe de yaramıyor

Memede uyuyor gazını çıkarmaya omzuma aldığımda da devam ediyor genelde. Yerine koyuyorum en fazla 20-25 dkda uyanıyor kucakta devam edersek 1-2 saat uyuyor ama. Pilates topunda da uykuya geçişi kolay oluyor birkaç gün önce aldım işimi kolaylaştırdı iyi ki almışım

Ne kadar süre sonra kalkıyorsunuz toptan?

Sizinde mi gündüz uzun uykunuz yok bizimki de kucakta çok güzel uyuyor ya da dışardaysak bebek arbasına biner binmez uyuyor ama yatırınca max 30 dakika uyuyor

Sizinde mi gündüz uzun uykunuz yok bizimki de kucakta çok güzel uyuyor ya da dışardaysak bebek arbasına biner binmez uyuyor ama yatırınca max 30 dakika uyuyor
Var aslında ama kısa kısa, bugün 11.30’dan 14.00’e kadar uyudu mesela, her gün mutlaka en az 1 saatlik uykuları oluyor ama yerine yatırınca genelde kısa kısa işte 30 dk filan. Ama normal bildiğim kadarıyla, gündüz uykularının kısalıp gece uykularının uzaması gerek artık

Bizim nedense 20 günlükten sonra kısalmaya başladı ve sonra nerdeyse tamamen bitti gündüz uykusu böyle olması da insanı çok zorluyor evde tek oluyorum eşim gelene kadar yemek yemek falan bayağı zor

Kızlar biz dün rota ve menenjit aşılarını olduk gece hafif ateşi çıktı oğlumun bugünde aşırı huzursuz sizler bu aşılardan sonra nasıl yan etkiler yaşadınız ve ne kadar sürdü ?

Orda uyuttunuz ya. Orda kalmak mı istiyor, yoksa rahatça uyuyor mu yatağa koyunca?
Normalde yatağa koyunca 20-30 dkda uyanıyor, bazen 1-1,5 saat uyuduğu da olmuştu ama çok düzenli koymamıştım yatağa bugüne kadar hiç, yeter ki uyusun diye kucakta tutmuştum çoğu zaman. Bugün yatağında 2 saat kadar uyudu, ilk başta mızıklandı biraz pışpışlayıp geri koydum her seferinde, yatağı salladım vs uyudu. Her gün böyle deneyeceğim artık çünkü iki ayı bitti alışması gerekiyor kucak dışına umarım alışabilir

Reactions: Gao
Kızlar biz dün rota ve menenjit aşılarını olduk gece hafif ateşi çıktı oğlumun bugünde aşırı huzursuz sizler bu aşılardan sonra nasıl yan etkiler yaşadınız ve ne kadar sürdü ?
Biz salı günü olduk iki gün huzursuzluk uykusuzluk oldu ateş olmadı. Kakası yeşil ve sümüklü oldu hala geçmedi o.

Bizim nedense 20 günlükten sonra kısalmaya başladı ve sonra nerdeyse tamamen bitti gündüz uykusu böyle olması da insanı çok zorluyor evde tek oluyorum eşim gelene kadar yemek yemek falan bayağı zor
Evet benim de her gün annem geliyor yoksa çok zor yemek yemek. Yarın gelme kendim halletmeye çalışacağım dedim bakalım ilk kez tüm gün tek kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…