2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya neden böyle yapıyo bu erkek aileleri acaba saygı duymuyolar hiç. Benimkiler de hiç öpmüyolar istanbula ailemin yanına geldim özellikle izliyorum korkuyolar bi şey olcak diye. Anneme öp demesem asla öpmüyodu

Ya neden böyle yapıyo bu erkek aileleri acaba saygı duymuyolar hiç. Benimkiler de hiç öpmüyolar istanbula ailemin yanına geldim özellikle izliyorum korkuyolar bi şey olcak diye. Anneme öp demesem asla öpmüyodu
Aynı aynııı. Bizimkiler de korkularına dokunamıyorlar kıyamam burnunu sıkarak sevdi bi ara kv düşün. Daha ağızından nefes alamıyor benim bebeğim.. Cehalet akıyor cehalet. Allahıma çok şükürler olsun ki başka şehirdeyiz. Şu sünnetini yaptıralım benim aileme de gidelim sonra evimize dönelim diye iple çekiyorum resmen. Bu cahil bencil kişiler yüzünden çok sevdiğim memleketime gelmek istemiyorum artık

Kızlar ya bebeğimin kafası terlemeye başladı. Ev kesinlikle sıcak değil ve fazla da giydirmiyorum ben bile bazen hırka giyiyorum. Hatta sırtı serin olduğu halde bile terlediği oluyo hasta olcak diye korkuyorum neden böyle oluyor fikri olan var mı?

Uyurken veya emerken mi ? Bazı bebekler böyle çok terliyor diye duymuştum, ama tam sebebini bilemiyorum

Benim kayınvalide de o benim oğlum diyor şap şup öpüyor kocam benim annem öptü bacağından diye triplenmişti annesine bir şey diyemiyor. İşin kötüsü ben işe başlayınca kayınvalidem bakacak ve açık açık siz görmeden öperim diyor. Ah keşke şöyle iyi kazansa eşim de çalışmasam
Benim oğlum doğdu doğalı terliyor kafası canım müslinle kuruluyorum uyuduysa yatağına müslin seriyorum çok saçı yok bir şey olmuyor o yüzden sanırım

Uyurken veya emerken mi ? Bazı bebekler böyle çok terliyor diye duymuştum, ama tam sebebini bilemiyorum
Sadece uyurken son iki gündür yattığı taraf saçları ıslak oluyo. Fazla mı örtüyorum diye düşünüp ince bi örtü örttüm baktım göğsü serinlemiş ama kafa yine terli

İki gündüe başladı bizimkinin kafa terlemesi. Googleda d vit eksikliği yazmışlar o da kemiklerle ilgili gelişim geriliği yaparmış ama benim oğlanın boyu hızla uzuyo yani doktor bile üst sınırda seyrediyo boyu dedi hasta olur mu acaba bu terlemeler yüzünden ben ondan korkuyorun

Sonradan olması sorun mu bilmiyorum kuzu ama bizim baştan beri aynı görümcemin oğlunun da aynı bizimkinin boyu bu ay 64 cm ölçtü doktor görümcemin oğlu da 1 yaşında 80 cm gönlünü ferah tut. Yok dediğim gibi bizim kadar saçı yok sonuçta kuruyor o yüzden hasta olmaz ama çok için rahat etmezse ensesine ağız mendili koyabilirsin vücuduna gelmesin teri diye

Sadece uyurken son iki gündür yattığı taraf saçları ıslak oluyo. Fazla mı örtüyorum diye düşünüp ince bi örtü örttüm baktım göğsü serinlemiş ama kafa yine terli
Uyurkense normal sanırım, çevremden hep erkek çocuklarının böyle terlediklerini duydum

O zaman üşümüyordur ya, ama için rahat edecekse ince bir müslin örtebilirsin
Ya örtmesine örtücem ama benim bıdık reflüde yatıyo park yatagın içinde. Kendini aşağıya kaydırıyor büyüdükçe aşağı iyice kayarda yüzü örtülür diye korkuyorum allah korusun acaba reflüde artık yatırmasam mı

Ben 1 ay önce falan kaldırdım reflü yatağını, normal yatağının altına battaniye koydum kafa kısmını biraz yükseltecek şekilde. Reflü yatağında yatıracaksan, bebeğin altına çapraz şekilde örtüyü serip(kundak yapacak gibi) kenarlarını üzerine örtebilirsin

Kızlar o çatlak kaynanam eşime bebeği oturt ayak üstünde tut diyordu hep eşimde benden gizli yapıyordu. Çocuk iki aylıkken uzanarak durmuyordu hep oturma pozisyonunda durmak istiyordu şimdide ayak üstünde durmayı öğretmiş şimdide oturmuyor bile üç aylık oldu şimdide hep ayak üstünde durmak öyle gezmek istiyor şimdi uzanmayı boşverin oturma pozisyonunda bile durmuyor. Az önce bi sitede gördüm sonradan anladım niye bebeğin durmadığını. Eşime dedim cahil aklıyla hareket edersen böyle olur diye

Reactions: Gao
Bizimki de gündüz tek uyku yaiutri genelde 2 saat onun dışında 10-15 dk bi kaç uyku sonra 11 e kadar ayakta normal kabul ediyorum artık

Canım bebekler 3-4 dk da memeyi boşaltıyormuş doktrin söyledi bizde emme sureleri epey kısaldığında yazmıştım doktora sonrası keyif dedi muheleen emme refleksi istiyor süt gelince de sinirleniyor emzik ise yarıyor bende o zamanlarda
canim 38 sonrası ateş oluyor 37 ler ateş değil
Emerken bizimki de terliyor canım

Ama o zaman niye 15 dk bi meme 15 dk öbür meme diyor emzirme danışmanları filan :/

Günde kaç CC veriyorsunuz acaba anne sütünü?

Uyurkense normal sanırım, çevremden hep erkek çocuklarının böyle terlediklerini duydum
Normal o zaman ya tamam sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…