2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
yaa inşallah geçer bu zamanlar da eminim çok zorlanıyorsundur ama dediğin gibi atak bunlar. yakında düzene girecek inşallah

Bizde öyleyiz yalnız değilsin. Uyuyor uyanıyor kaka yapıyor uykusu açılıyor bı saat sonra bidaha uyuyor yine aynı

Canım memelerin terbiye olmuş artık mastit olmayacaksın ayrıca terbiye olmuş memeden sağma işlemi ile süt az çıkar zaten bebek kendi emme hızı ile gayet fışkırtarak çıkarıyor o sütü sen canını sıkma eğer sağmaya başlarsan daha fazla sütünü artırır yine mastit derecesine gelebilirsin bu konuda dikkatli ol bebek meme emmeye başlayınca 5. Dk da ucunu çıkar ve sık bak bakalım nasıl fışkırıyor süt

Kızlar Rota aşısından sonra 2 günde bir kaka yapıyor ama sıvı şeklinde normal mi acaba ishal yan etkilerinde var ama ishal olsa sürekli kaka yapmaz mı? İshal değilse niye cıvık olur

ay gerçekten mi ben iki gündür deli gibi sağıyorum ama sağmasam mı öyleyse? yatmadan evvel sağayım da dolaba atayım dedim ne olur ne olmaz. dibine kadar sağdım tam o esnada bebek uyandı, emmek istedi. bi şansını deniyim dedim verdim memeyi ağzına ve süt geldi ya baya emdi yani. şaşkınım. sıfırı çekti sanıyordum, mutlu oldum baya şimdi yine yatırdım uyutucam. memenin terbiye olması bu muymuş yani? aşırı yumuşak ya. başlangıca göre nispeten yumuşamıştı zaten ama bu ayrı bi yumuşaklık. süt yokmuş gibi. ben o zaman bebeğin doyacağına inanıyorum ve mama filan almıyorum inşallah doğru yapıyorumdur

Reactions: Gao
2 aylık aşılarını pazartesi oldu. Dün felaket huzursuzdu. 2 gündür böyle. Kakasi ilk bir SIVI idi sonra kabız gibi oldu. Sonra gaz. Aşı ile mi alakalı?

Ay şu ani bozulmalar benim moralimi çok bozuyor ya.

6 kez çiş iyi değil mi?

Reactions: Gao
Bebek kaç içiyor ki.? Benimde ortalama hep 100 gelir? Öğün başına 100 çok iyi değil mi?

Esi horlayan var mı? Çocukla birlikte nasıl yapıyorsunuz? Ben hem kendim uyuyamıyorum. Hem çocuk kalkacak diye korkuyorum. Zaten azıcık uyuyorum onunda kalitesi yerle bir oluyor git desen bir turlu? Napıcam?
Ben de bu gece aynı şeyi düşündüm. Bi de ben emzirirken onun horlaması çok canımı sıktı uyandırdım arkasını dönüp geri uyudu.

6 kez çiş iyi değil mi?
ben de onu sordum aslında. iyi gibi geldi.
Bebek kaç içiyor ki.? Benimde ortalama hep 100 gelir? Öğün başına 100 çok iyi değil mi?
emzirdiğim için tam olarak ne kadar içtiğini bilmiyorum. internetten bakınca 3-4 Aylık bebekler için 150 ml civarı yazmışlar. az önce emzirdim, mememi acıtacak kadar emdi emdi emdi artık canım yanmaya başladı süt falan kalmadı ama asla uyumuyordu ve aranmaya devam etti. 70 ml sağdığımı verdim biberonla. bir dikişte içti. sonra da fışkırtarak kustu. benim bebiş bu ara aç gözlülükten emmek istiyor diye yorumladım. ama ben kendimi kötü hissediyorum. sütüm yetmiyor gibi hissediyorum

Benim ki gazi olduğu zaman veya kaka yapacağı zaman böyle oluyor. Masaj yapiyorum rahatladiktan sonra emziriyorum

Esi horlayan var mı? Çocukla birlikte nasıl yapıyorsunuz? Ben hem kendim uyuyamıyorum. Hem çocuk kalkacak diye korkuyorum. Zaten azıcık uyuyorum onunda kalitesi yerle bir oluyor git desen bir turlu? Napıcam?
Tüh. Biz hep ayrı yatıyoruz haftalardır.
Gidemez mi başka bir yatak, kanepe?

Benim ki gazi olduğu zaman veya kaka yapacağı zaman böyle oluyor. Masaj yapiyorum rahatladiktan sonra emziriyorum
kakayı ŞİMDİLİK her gün yapıyor gibi. ama 3 gündür hiç geçmeyen gaz olur mu? ara ara çıkıyor gazı. ya bu benim başıma bir kez daha gelmişti o zaman 1 Aylık mıydı neydi hatırlıyorum meme vermek stres kaynağı olmuştu benim için. emzirmekten yara olmuştu uçları komple. süt yetmiyor mu, mama veriyim moduna girmiştim yine. şimdi yine aynı durumdayım. çünkü emmek istiyor deli gibi. bi de hoyrat emiyor. uyumuyor da saat başı uyanık. insan aç olduğunu düşünüyor. ama biraz fazla emince de kusuyor. nedir bu? memeden alınca da ellerini emiyor deli gibi. tam aç gibi davranıyor ama ekstra ne verirsem çıkarıyor. ne yapacağımı şaşırdım

uyku bantları oluyor ya burnuna yapıştırıyosun. benim kardeşim horluyordu onlardan takıyorduk burnuna mis gibi nefesi açılıyor horlamıyordu. eczaneden bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…