Evet çok zararlı normalde de icmemek gerekiyor ama asitli soguk mideme cok iyi geliyor. Doktorum gunde 1 bardak icebilirsin dedi. Yemek yedigim zaman mideme oturuyor sanki bulantı hazimsızlık oluyorKola çok zararlı hamilelikte doktorlar meyveli soda bile içmeyin diyorlar içinde aroma verici olduğu için ki kolanın içinde ne olduğu bile belli değil
Ben de acayip gazoz falan aşeriyorum dier gebeligimdede boleydim ben yıllardır agzıma asitli koymuyorum bi 15 yıl falan oldu. Aklıma bile gelmıyor içmek ama hamileyken acayip canım istiyor. Eşim içerken falan bir iki fırt yapıveriyorumEvet çok zararlı normalde de icmemek gerekiyor ama asitli soguk mideme cok iyi geliyor. Doktorum gunde 1 bardak icebilirsin dedi. Yemek yedigim zaman mideme oturuyor sanki bulantı hazimsızlık oluyor
Ben de normalde icmem saglikli olmadığı icin ama gebelikte asiri canim istiyorBen de acayip gazoz falan aşeriyorum dier gebeligimdede boleydim ben yıllardır agzıma asitli koymuyorum bi 15 yıl falan oldu. Aklıma bile gelmıyor içmek ama hamileyken acayip canım istiyor. Eşim içerken falan bir iki fırt yapıveriyorum
Çünkü ateş basiryor hararet geliyor hamileyken normalBen de acayip gazoz falan aşeriyorum dier gebeligimdede boleydim ben yıllardır agzıma asitli koymuyorum bi 15 yıl falan oldu. Aklıma bile gelmıyor içmek ama hamileyken acayip canım istiyor. Eşim içerken falan bir iki fırt yapıveriyorum
Nie kız ne güzel işte içine soda dökeriz oldu bitti içtinmi hiç sodayla ayranı bir şekildeAyran kesmez kız asitli olmalı
İnstada şey görmüştüm sodayla pekmezi karıştırıyorlar kola gibi oluyormuş tadı. Kola sevmediğim için denemedim ama denenebilirEvet çok zararlı normalde de icmemek gerekiyor ama asitli soguk mideme cok iyi geliyor. Doktorum gunde 1 bardak icebilirsin dedi. Yemek yedigim zaman mideme oturuyor sanki bulantı hazimsızlık oluyor
2 çocuğum var 16 ve 7 yaşında ikiside tüp bebek ben hayatımda hiç korunmadım 19 yıllık evliyim kendiliginden hamile kalmışım büyük bir şok yaşadım 38 yasindayim benim olduysa herkesin olabilirBiz tüp bebek hastalarına da doğumdan sonra bir umut kendiliğinden olur mu diye düşünüyorum bazen
Yaa karnının neresinde tam olarak canım, benim de dün oynadı karnım göbek deliğimin solundaEllerim karnımda uzandım tv izliyodum galiba ilk hareketini hissettim bi şey oynadı elimin altında
Göbek deliğimin iki parmak altında sağ tarafta hissettimYaa karnının neresinde tam olarak canım, benim de dün oynadı karnım göbek deliğimin solunda
Ya yoğurtlu kekikli sos yapıyorum ben cipse arada yesek olmaz dimi bişeyyyHele cips çok seviyorum ben ya bide özel sos yapıyorum cips için bandır bandır ye ama zararlı diye almak da istemiyorum
Bana kasap sucuk yiyebilirsin güvenilir yer olması şartıyla demiştiKac gundur canim pizza istiyor. Salam sosis sucuk yasak diye yiyemiyorum doktoruma sorucam cuma gunu
Evet evet 15+4 benim deNormalde düzensizdim doğumdan sonra iki kere anca oldum oda 20 gün arayla olmuştum daha olmamıştım doktor bu şekilde yaptı tarihi bende kabul ettim napiyimşuan 15+ 4 dum sendemi aynisin şansa bak ikimizde cinsiyeti bile bilmiyoruz hala
Doğumdan sonra uyku saatlerinde de aynı performansı bekliyorum bebelerimizdenBugün aynısını yaşadım onca öksürdüm yok sonra 1 lt su içirdi birde nescafe dedi hiç sevmem tuvalet sıkıştım baya ama yok zar zor ikili testi yaptı ama uykusu ağır çıktı
İnşallah sizin cinslyet belli oldu mu pekiDoğumdan sonra uyku saatlerinde de aynı performansı bekliyorum bebelerimizden
Olmaz heralde arada bi kere kaçamak da yapalım yaYa yoğurtlu kekikli sos yapıyorum ben cipse arada yesek olmaz dimi bişeyyy
Valla bir kere ictim de sevmemistimNie kız ne güzel işte içine soda dökeriz oldu bitti içtinmi hiç sodayla ayranı bir şekilde
İdrar yolu enfeksiyonu muhtemelen bende öyleyim hatta daha fazla ağrılarım oldu sadece idrara çıkınca oluyodu baştan sonra sürekli olmaya başladı bir ilaç veriyor şase suya katıp içiyorsun sağlık ocağında yapılıyor testi bir baktır istersenKızlar ben 12 haftalık hamileyim afedersiniz lavaboya çıkınca idrar yaparken sol böbrek tarafımda ağrı oluyor sbaahtandir aranızda böyle olan var mı
Evet denenebilir aslında koladan daha sağlıklı olduğu kesin. Kola gibi illaki degildir tadi ama olsunİnstada şey görmüştüm sodayla pekmezi karıştırıyorlar kola gibi oluyormuş tadı. Kola sevmediğim için denemedim ama denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?