K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.621 adenliya .!.: Vallahi bende kime sorsam olur normal falan diolar. Ama yani bence de bi çözümü bişeyi olması lazım diorum. Sonra aklıma hastanede kan alırkenki faciaları geliyoe. Yılların kan alıcısı bile kanatıyor saglıklı olsunlar da varsın kanasın diorum sonra Genişletmek için tıkla... Canım hiç acımıyor ama ben ister istemez pa ik oluyorum neden kanıyor bu diye
adenliya .!.: Vallahi bende kime sorsam olur normal falan diolar. Ama yani bence de bi çözümü bişeyi olması lazım diorum. Sonra aklıma hastanede kan alırkenki faciaları geliyoe. Yılların kan alıcısı bile kanatıyor saglıklı olsunlar da varsın kanasın diorum sonra Genişletmek için tıkla... Canım hiç acımıyor ama ben ister istemez pa ik oluyorum neden kanıyor bu diye
Gncgm28 FF•zαмαи вєи∂є ∂υя∂υ..᭄ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2022 5.134 4.224 103 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.622 umutlabeklebabby .!.: 9 kilo 5. aya yeni girdim fazla Genişletmek için tıkla... Evet biraz fazlaymış cnm dikkat etmen gerek
umutlabeklebabby .!.: 9 kilo 5. aya yeni girdim fazla Genişletmek için tıkla... Evet biraz fazlaymış cnm dikkat etmen gerek
A adenliya Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 3.322 3.010 83 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.623 Kayitli93 .!.: Canım hiç acımıyor ama ben ister istemez pa ik oluyorum neden kanıyor bu diye Genişletmek için tıkla... Benim acıyor bazen yaa. Heşe bazen acayip yakıyor.
Kayitli93 .!.: Canım hiç acımıyor ama ben ister istemez pa ik oluyorum neden kanıyor bu diye Genişletmek için tıkla... Benim acıyor bazen yaa. Heşe bazen acayip yakıyor.
S Sunshine1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 10.371 9.437 198 27 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.624 Gncgm28 .!.: Ben devlete günü aldım bile özel ler ücretli Genişletmek için tıkla... NSıl aldın canım
Gncgm28 FF•zαмαи вєи∂є ∂υя∂υ..᭄ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2022 5.134 4.224 103 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.625 Sunshine1 .!.: NSıl aldın canım Genişletmek için tıkla... Normal konturole gittim doktor git al dedi bende aldım doktor yönlendiriyor zaten hemen randevu sistemine danışmadan gidip alıyorsun
Sunshine1 .!.: NSıl aldın canım Genişletmek için tıkla... Normal konturole gittim doktor git al dedi bende aldım doktor yönlendiriyor zaten hemen randevu sistemine danışmadan gidip alıyorsun
U umutlabeklebabby Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 663 773 33 36 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.626 Gncgm28 .!.: Evet biraz fazlaymış cnm dikkat etmen gerek Genişletmek için tıkla... Aynen birileri konusuyordu liste eğer görürseniz banada örnek olursa sevinirim Arada cocuguma toraman olacak bu gidişle bile dedi doktorum disipline olmamız lazım
Gncgm28 .!.: Evet biraz fazlaymış cnm dikkat etmen gerek Genişletmek için tıkla... Aynen birileri konusuyordu liste eğer görürseniz banada örnek olursa sevinirim Arada cocuguma toraman olacak bu gidişle bile dedi doktorum disipline olmamız lazım
K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.627 adenliya .!.: Benim acıyor bazen yaa. Heşe bazen acayip yakıyor. Genişletmek için tıkla... Yakması var evet canım her daim o.İlaç yakıyor malesef.ilerleyen dönemlerde bacaktan yaparız artık
adenliya .!.: Benim acıyor bazen yaa. Heşe bazen acayip yakıyor. Genişletmek için tıkla... Yakması var evet canım her daim o.İlaç yakıyor malesef.ilerleyen dönemlerde bacaktan yaparız artık
A adenliya Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 3.322 3.010 83 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.628 Kayitli93 .!.: Yakması var evet canım her daim o.İlaç yakıyor malesef.ilerleyen dönemlerde bacaktan yaparız artık Genişletmek için tıkla... Evet karnın cok kötü olursa bacaga gecersin toparlayınca geri karna donersin dedi ozamanda doktoruö
Kayitli93 .!.: Yakması var evet canım her daim o.İlaç yakıyor malesef.ilerleyen dönemlerde bacaktan yaparız artık Genişletmek için tıkla... Evet karnın cok kötü olursa bacaga gecersin toparlayınca geri karna donersin dedi ozamanda doktoruö
Gncgm28 FF•zαмαи вєи∂є ∂υя∂υ..᭄ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2022 5.134 4.224 103 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.629 umutlabeklebabby .!.: Aynen birileri konusuyordu liste eğer görürseniz banada örnek olursa sevinirim Arada cocuguma toraman olacak bu gidişle bile dedi doktorum disipline olmamız lazım Genişletmek için tıkla... Ben daha bir kilo almışım herkez hiç kilo almamissin diyor nazarlari değecek
umutlabeklebabby .!.: Aynen birileri konusuyordu liste eğer görürseniz banada örnek olursa sevinirim Arada cocuguma toraman olacak bu gidişle bile dedi doktorum disipline olmamız lazım Genişletmek için tıkla... Ben daha bir kilo almışım herkez hiç kilo almamissin diyor nazarlari değecek
sheismaya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 2.353 2.628 83 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.630 Gncgm28 .!.: Ben daha bir kilo almışım herkez hiç kilo almamissin diyor nazarlari değecek Genişletmek için tıkla... Maşallah ya ne güzel ben hamilelik başlangıcından beri 4 kilo vermişim ya dün tartıldım çok moralim bozuldu
Gncgm28 .!.: Ben daha bir kilo almışım herkez hiç kilo almamissin diyor nazarlari değecek Genişletmek için tıkla... Maşallah ya ne güzel ben hamilelik başlangıcından beri 4 kilo vermişim ya dün tartıldım çok moralim bozuldu
K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.631 adenliya .!.: Evet karnın cok kötü olursa bacaga gecersin toparlayınca geri karna donersin dedi ozamanda doktoruö Genişletmek için tıkla... Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya
adenliya .!.: Evet karnın cok kötü olursa bacaga gecersin toparlayınca geri karna donersin dedi ozamanda doktoruö Genişletmek için tıkla... Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya
K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.632 sheismaya .!.: Maşallah ya ne güzel ben hamilelik başlangıcından beri 4 kilo vermişim ya dün tartıldım çok moralim bozuldu Genişletmek için tıkla... Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu
sheismaya .!.: Maşallah ya ne güzel ben hamilelik başlangıcından beri 4 kilo vermişim ya dün tartıldım çok moralim bozuldu Genişletmek için tıkla... Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu
sheismaya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 2.353 2.628 83 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.633 Kayitli93 .!.: Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar
Kayitli93 .!.: Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar
A adenliya Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 3.322 3.010 83 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.634 İnşallah gorucez bakalım. Yapanlar varmıs Kayitli93 .!.: Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya Genişletmek için tıkla...
İnşallah gorucez bakalım. Yapanlar varmıs Kayitli93 .!.: Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya Genişletmek için tıkla...
Gncgm28 FF•zαмαи вєи∂є ∂υя∂υ..᭄ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2022 5.134 4.224 103 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.635 Kayitli93 .!.: Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu Genişletmek için tıkla... Ne o kızlar kemik olmayanı karar verdiniz sheismaya .!.: Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar Genişletmek için tıkla...
Kayitli93 .!.: Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu Genişletmek için tıkla... Ne o kızlar kemik olmayanı karar verdiniz sheismaya .!.: Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar Genişletmek için tıkla...
K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.636 Gncgm28 .!.: Ne o kızlar kemik olmayanı karar verdiniz Genişletmek için tıkla... Hiçbişey yiyemiyorum canım koku bulantı beni tetketmihor 2 aydır net
Gncgm28 .!.: Ne o kızlar kemik olmayanı karar verdiniz Genişletmek için tıkla... Hiçbişey yiyemiyorum canım koku bulantı beni tetketmihor 2 aydır net
K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.637 sheismaya .!.: Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar Genişletmek için tıkla... İlk öğrendiğimde avokado yumurta tüketirdim ne güzeldi sonra bulantı başlayınca bitt
sheismaya .!.: Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar Genişletmek için tıkla... İlk öğrendiğimde avokado yumurta tüketirdim ne güzeldi sonra bulantı başlayınca bitt
Gncgm28 FF•zαмαи вєи∂є ∂υя∂υ..᭄ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2022 5.134 4.224 103 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.638 Kayitli93 .!.: Hiçbişey yiyemiyorum canım koku bulantı beni tetketmihor 2 aydır net Genişletmek için tıkla... İnşallah kısa sürede toparlanirsin cnm benim de sabahları bogurmem oluyor başkada yok çok şükür tez zamanda seninde öyle olur inşallah
Kayitli93 .!.: Hiçbişey yiyemiyorum canım koku bulantı beni tetketmihor 2 aydır net Genişletmek için tıkla... İnşallah kısa sürede toparlanirsin cnm benim de sabahları bogurmem oluyor başkada yok çok şükür tez zamanda seninde öyle olur inşallah
K Kayitli93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 1.738 917 53 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.639 Gncgm28 .!.: İnşallah kısa sürede toparlanirsin cnm benim de sabahları bogurmem oluyor başkada yok çok şükür tez zamanda seninde öyle olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim
Gncgm28 .!.: İnşallah kısa sürede toparlanirsin cnm benim de sabahları bogurmem oluyor başkada yok çok şükür tez zamanda seninde öyle olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim
I ipekizm06 Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 10 2 6 38 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Linakiz #10.640 Tali89 .!.: Kendimde de tuttu biliyos bu işleri dermişim Genişletmek için tıkla... Bende de bildin canim erkek demistin
Tali89 .!.: Kendimde de tuttu biliyos bu işleri dermişim Genişletmek için tıkla... Bende de bildin canim erkek demistin