Cidden korkmaya başlıyorum kaldıramam ikinci çocuğu şu an hiç hazır değilim. Sende ilk aydan mı hamile kaldınAman takıp et benkm kız o şekilde oldu tekrar hamile kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden korkmaya başlıyorum kaldıramam ikinci çocuğu şu an hiç hazır değilim. Sende ilk aydan mı hamile kaldınAman takıp et benkm kız o şekilde oldu tekrar hamile kalırsın
40 çıktı ilk adedımı oldum daha olmadım ateş tarıhım geldıgınde hamıle oldugumu ogrenmıstım asırı yoruyor sabahtan berı beynim catlıypr resmen yorgunluk baş agrısı yaptı ıkı çocuk art arda gerçekten zor destekcın yok sa öğlen oğlanla uyudum kızda uyuyordu çocuklar üçte geldıler okuldan ben tekrar uyudum sekızde kalkmksım ve sankı hala uykum var hepsı uyuyo ken tekrar yatıp uyuycam sımdıCidden korkmaya başlıyorum kaldıramam ikinci çocuğu şu an hiç hazır değilim. Sende ilk aydan mı hamile kaldın
Siz korunmadınız mı40 çıktı ilk adedımı oldum daha olmadım ateş tarıhım geldıgınde hamıle oldugumu ogrenmıstım asırı yoruyor sabahtan berı beynim catlıypr resmen yorgunluk baş agrısı yaptı ıkı çocuk art arda gerçekten zor destekcın yok sa öğlen oğlanla uyudum kızda uyuyordu çocuklar üçte geldıler okuldan ben tekrar uyudum sekızde kalkmksım ve sankı hala uykum var hepsı uyuyo ken tekrar yatıp uyuycam sımdı
Lansinoh daha fazla kullanıyorum. Onunla birlikte nuk, tomme tipple denedim antikolik olanları. En son Philips avent aldım onu deneyeceğim.Hangi biberonu kullanıyorsunuz acaba
Ben çok ağır grip atlattım bebeğime sadece maskeli yaklaştım öpmedim koklamadım 10 gün kadar. Çok şükür ben bulaştırmadımKızlar benim boğazım kasiniyor grip olacağım kesin. Bebegime bulaşır diye cok korkuyorum süt korur dedikleri dogru mu sizce 24 saat dip dibeyiz yani bersber yatıyoruz cok endişeleniyorum
Duş al öyle sağ sıcak su iyi gelirMasaj yaptım sıcak uyguladım sağdım ama 20 ml bile çıkmadı aşırı ağrıyo topaklar da duruyo son çare oğlanın uyanmasını bekliyorum. Naneyi yedim galiba inşallah düzelir.
Sıcak su torbası koydumDuş al öyle sağ sıcak su iyi gelir
Ayy geçmiş olsun nasıl tıkanıyorduKızlar biz acile geldik bebek tıkanmaya başladı diye, yatış verdiler ciğere inmiş![]()
Ya dün geceden öksürük başlamıştı az az, bugün uyurken zor nefes almaya başladı, bu ara yine çok fazla varmış bronşiolitAyy geçmiş olsun nasıl tıkanıyordu![]()
sen de aklıma geldin canım. hâlâ devam ediyor musun oraya? ben bırakmıştım daha da kapısından girmem ya...Ahh o liste benim de canımı yaktı.Ben de Medilife’ta doğum yaptım ya benim bebeğimi de alsalardı diye düşündüm durdum. Allah bildiği gibi yapsın ne deyim 8 bin₺ için kaç ocak söndürdüler..
canım ben de eşim de grip olduk, full maskeyle gezdik, bebeği hiç öpmedik çok yakın durmadık. elimizi vs sürekli yıkadık. bana bulaşmaması mümkün gelmiyordu ama bulaşmadan atlattık çok şükür. sen de içini rahat tut, bol bol emzir. Anne sütünde onu koruyacak antikorlar geçiyormuş. bir şey olmaz inşallah. evi bolca havalandır bir deKızlar benim boğazım kasiniyor grip olacağım kesin. Bebegime bulaşır diye cok korkuyorum süt korur dedikleri dogru mu sizce 24 saat dip dibeyiz yani bersber yatıyoruz cok endişeleniyorum
eveet hatırlayanlar olur ben de çok dertliydim. yanlış pozisyondan dolayı meme uçlarım hep yara olmuştu bi gece boyu ağladım sonra sabahına danışmana yazdım. şişli etfalde yenidoğan bebek hemşiresi, tecrübeli birisi. bize çok faydası oldu. sonrasında da takip ediyor telefondan vs. şu an bi sorun yaşamıyoruz çok şükürAy teşekkür ederim, nasıldı peki? Verim alabildin mi? Nasıl bi süreçti?
iyi geldi miSıcak su torbası koydum
Geçmiş olsun canımKızlar biz acile geldik bebek tıkanmaya başladı diye, yatış verdiler ciğere inmiş![]()
Hala online bengececiler online mı? 1de uyandık bu saat oldu hala uyumuyorben ayakta uyuyorum artık