- 3 Kasım 2023
- 330
- 411
- 18
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #20.461
Ya evet iş bitmiyoreeee. Benım son dört günüm kaldı.Iş bitmiyoreeeee ahh ahhhh
Evett evett çok şükürrr yaaa
Sendemi normal doğuma
Ömrümüzün sonuna kadar bitmezYa evet iş bitmiyoreeee. Benım son dört günüm kaldı.
Maşaallahhh daha ne olsunn annemde geliyor şükür evi altı ustü edicez haftasonunaBu dün yatak odasının camlarını sildim yarın da salon ve mutfak pazartesi günü de evi komple inceden siler süpürür Salı günü doğru doğuma.
Olurmu öyle canım sancı var hissetmezsen açılma olmaz kasılma olmadığı için sancıyı hissediceksin ki rahmin kasılcak ve açılma sağlanıcakKız hissetmemek daha iyi siz çıldırdınız mıbe güzel hissetmesen acılıyor daha ne
Banada yardıma gelecektiler de resmen ekildimmÖmrümüzün sonuna kadar bitmezbenimde 6 gün
Maşaallahhh daha ne olsunn annemde geliyor şükür evi altı ustü edicez haftasonuna
Haklısın canımBoşver etrafı sen buraya bakk ben yaşadım söyluyorum sana
Yakınında olsa dahill boyle yaşanıyorrBanada yardıma gelecektiler de resmen ekildimmişten şzin alamadı kardeş cağızım dier gelenınde sesi çıkmadı . Dedim kalk sana senden başka kimsençn faydası yokk
Ya lafa sıra gelınce o halli neder iş ediyorsun diyo herkes. En aon birine dedim herkes öyle diyor. Kim edicek. Evde iki çocuk bar hiç bişey bile etmesem onların yemeai içmesi çamaşırı osu busu var yani. Ay etmesene birileri gelsin sana yardıma. Akıl vereceğine gel o zman. Kimseyle upraşamam bir yardım edip bin anılıyor . Sinir aistem aşırı bozuluyor ondan snraYakınında olsa dahill boyle yaşanıyorrbirde sesleri çıkmıyorsa bide doğumun az kaldı demekki gelesi yoklar
Ya çok iyiAaaayyyy direk sen geldin aklıma ilkbasta dedim.bu nasıl kaldırıyo bacagını acemoya desem bacakları kopar dedim anamm bi baktım bacak yerinden çiktıacemiyogi
Sabah ben de o videoyu atmıştım buraya. 36+1 atamıyorumYa çok iyibunu deilde şeyi denedinzmi. Bacakları üst üste atmayı. Atamayınca doğum yakın diyorlar ben halaaa atabiliyorum
Koltuktayken denedim atabiliyorum ama yeremi oturmak lazım acabaYa çok iyibunu deilde şeyi denedinzmi. Bacakları üst üste atmayı. Atamayınca doğum yakın diyorlar ben halaaa atabiliyorum
Evett çok sinir oluyorum o lafa otur finlen otur dinlen temizlik etme ee etmedim diyelim gene dahada afedersin pohh götürecek ev sanki kim toparlıcak laf olsun diye konuşuyolar işte kendileri olsa çok otururlardı sankiYa lafa sıra gelınce o halli neder iş ediyorsun diyo herkes. En aon birine dedim herkes öyle diyor. Kim edicek. Evde iki çocuk bar hiç bişey bile etmesem onların yemeai içmesi çamaşırı osu busu var yani. Ay etmesene birileri gelsin sana yardıma. Akıl vereceğine gel o zman. Kimseyle upraşamam bir yardım edip bin anılıyor . Sinir aistem aşırı bozuluyor ondan snra
Sarı örtmüşduk sonra duvar renkleri sariydi perdeler sariydi bide benim yatak örtüsü sariydiBende öyle biliyordum ama yapanda çok anlamadım bende ya napacağimıda şaşırdım sarilik olmasın diye hemen tülbent sarıyolar duyduklarım
Sen sardığın da dahamı çok oldu sarılığı
Ahahahahahaha Allah seni kahretmesin yazıyı görmeden bakınca ben de gerçek sandım ne hamileler var diyordum tamAaaayyyy direk sen geldin aklıma ilkbasta dedim.bu nasıl kaldırıyo bacagını acemoya desem bacakları kopar dedim anamm bi baktım bacak yerinden çiktıacemiyogi
Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın ben o hareketi 1 aydır yapamıyorum36+1. Doktor 2 gün önce şey dedi;planladığımız gibi 38 küsürde olmayacakBaşı girmiş zaten doğum kanalına. Ay çok garip ben bu videoyu gerçek sanmıyordum bildiğin kalkmıyor şimdi bacak diğer tarafa deneyip yazın siz de
Ay ne güzel ya böyle pozitif doğum hikayelerinin hastasıyızTekrardan merhaba annişler.şimdi evime geldim.kısaca anlatayım yaşadıklarımı.planlı tarihte sabah 8 de sezeryan için ameliyathaneye indik iğnemi yaptılar belden epidural de ekledik spinale.ama korkudan titremeye başladım biraz sakinleşmekte zorlandım iğneyi yaparlarken.ardından ameliyatın başlaması eşimin içeri alınması bebeğin giyinip gönderilmesi 10 dakika sürdü sanırım.15-20 dakika da benim dikişlerim ve odama çıkmam sürdü.emzirdim sütüm azar azar arttı şimdi daha iyi doyuyor gibi.ağrım hiç olmadı diyebilirim ilk ayağa kalkışımda hiç hissetmedim söylenildiği gibi organların düşüyor felan olmadım.ilk gece bi saat kadar gaz sancısı da olabilir ağrım oldu.onun dışında çok iyiyim duş serbest dedi doktorum.ıslak mendilim yetmedi,2 paket götürün.alt açma örtüm yetmedi her altını açtığımızdan her yere işedi.depent yerine lohusa pedi almıştım o bile fazla geldi kanamam çok az.ama aç kaldım desem yeridir sık sık yemek geldi ama yenecek gibi değildi omun dışında her şey mükemmeldi
Hahahahaha ayy cok güldümm yaaAhahahahahaha Allah seni kahretmesin yazıyı görmeden bakınca ben de gerçek sandım ne hamileler var diyordum tam
Ayyyy süper geçmiş maşaallahhhh benim hastane neden acaba spinalle epidural ikisi birden etmiyo şaşırdım tansiyonum iyidir hep epiduralden sebepmi dikişlerin ağrımadı genelde ?Tekrardan merhaba annişler.şimdi evime geldim.kısaca anlatayım yaşadıklarımı.planlı tarihte sabah 8 de sezeryan için ameliyathaneye indik iğnemi yaptılar belden epidural de ekledik spinale.ama korkudan titremeye başladım biraz sakinleşmekte zorlandım iğneyi yaparlarken.ardından ameliyatın başlaması eşimin içeri alınması bebeğin giyinip gönderilmesi 10 dakika sürdü sanırım.15-20 dakika da benim dikişlerim ve odama çıkmam sürdü.emzirdim sütüm azar azar arttı şimdi daha iyi doyuyor gibi.ağrım hiç olmadı diyebilirim ilk ayağa kalkışımda hiç hissetmedim söylenildiği gibi organların düşüyor felan olmadım.ilk gece bi saat kadar gaz sancısı da olabilir ağrım oldu.onun dışında çok iyiyim duş serbest dedi doktorum.ıslak mendilim yetmedi,2 paket götürün.alt açma örtüm yetmedi her altını açtığımızdan her yere işedi.depent yerine lohusa pedi almıştım o bile fazla geldi kanamam çok az.ama aç kaldım desem yeridir sık sık yemek geldi ama yenecek gibi değildi omun dışında her şey mükemmeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?