Kızlar ben yeni aldım telefonu ellime herkese çok teşekkürler öncelikle kah sitem yaptım kah kahkaha attım sizlerle 9 ayı tamamladım tekrar tekerle teşekkürler sanal arkadaşlarım

hepinize allahtan yardım diledim inşallah çabucak bebişlerinize kavuşursunuz

benim bebeğimde gelişimi duraksamıştı 36 haftadan sonra kilo 2800 geziniyordu boyu haftasıyla uyumluydu normal doğum diye konuşuyorduk doktorumla devlet bakımlıyım onunda etkisi vardı bence neyse bu sabah kalktım 38 kontrolüm içim arabama bindim eşime dedim sende gel bak haftam ilerledi doğuma falan alırlar kalırım orda tek başıma

normalde kendim geliyordum onuda aldım geldik hastaneye girdik doktora gerçekten hadi bakalım sıvın azalmış daha fazla riske atmayalım sezeryan dedi apartopar ben tabi neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korktum açıkçası suni istermişim dedi benim kötü anılarım var dedim gerçekten Allah suni allana yardım etsin beni sezeryana aldılar o kadar kolaymış ki sezeryan eşime dedim doğum buysa ben 4-5 tane daha doğururum:)) şaka bir yana sadece dokunuyorlar gibi hissediyorsun biraz başım döndü açtım ilaç yaptılar kaşıntı tutu gene bi ilaç sonra odama çıktım bebişimle hala konuşamadık küveze aldılar solunum sıkıntısı çekiyormuş ama aslanım o kadar badireler atlattı ben eminim toparlıcaktır oğlum lütfen sizde bize dua edin kavuşalım bebeğimle daha 2 kere görebildim yürüdüm gittim yanına vala bi gayret süt sağıp gönderiyorum şimdilik darısı sizlerin başına arkadaşlar bize dua edddin

duamdasınız