- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #20.841
Kaç haftalık oluyorsun canım bu bebeklere ne olmuş gelsinler artık ya hazirana kalanlar doguramadiHastaneden geldim doktor sancın çok çıkmamış dedi beebgin suyu herseyi yerinde gelesi yok dedi beklicez yapcak bisey yok pzt gunune kadar beklicemm suyum sancım gelmezse pazartesi gunu gel yatışını verelim dedi
Valla canım gunlerdir kasilmanin alasını yaşıyorum gidiyorum bişey yok diyorlar artık tam bebek çıkacağı zaman giderim herhalde yada acile gidip o çatala çıktığımda korkuyorum kendini geri mi cekiyor anlamadım hastanede ağrım yok çıkar çıkmaz başlıyor ağrılar yarın kontrol var bakalım doktor ne dicekBenimde bacaklarım sızlıyor rahimden bacaklara doğru sanki elektrik verilmiş gibi aniden birşeyler oluyor bu kasılma mi Aceba
Süt gelince dolacak canım benimde öyle hamileliğin başlarındaki taşlık sertlik yokKızlar goguslerinizde sertlik ve büyüme var mı?benimkiler sanki hiç hamile değilim gibi yumuşak ve küçük hala.acaba süt gelince mi dolacak
Doktorumda diyo bu bebekler nie gelmiyo diyeKaç haftalık oluyorsun canım bu bebeklere ne olmuş gelsinler artık ya hazirana kalanlar doguramadi
Kaç hafta oldunuz canım kontrol altindasin sıkıntı etme inşallah bir şekilde gelecek bebişBende nstye giriyorum çıkıyorum gram sancı çıkmıyor
Ama benim bebekte az birşey böbrek genişlemesi varmış birde kordonun yaşlanmış dedi suyun nstn bebeğin gelişimi güzel cuma tekrar gel bakalım dedi.
Aynı fikirdeyim seda zaten Dr hesabına göre aslında bir hafta önden söylüyorlar hep ama bizim şuan ki bulunduğumuz haftanın bir hafta gerisinden hesap etmek lazım geç döllenme de ekstrasi tabiHepimiz acele ediyoruz gibi geliyor bana çünkü elbet bir gün gelecekler en geç iki haftaya kucağımıza alacağız ne bu sabırsızlık? Belki geç döllenme oldu diyorum . benimki 40+2 ama 39 da olabilir geç döllenme olduysa kızlar
Bana da öyle geliyor galiba acemi doğurdu sesi yook bekliyor olsa kesin yazardı
Bugün tam 38 haftalık oldum Mevsim.K
Kaç hafta oldunuz canım kontrol altindasin sıkıntı etme inşallah bir şekilde gelecek bebiş
Ya bunu arkadaşım da söyledi ve cidden geriledi şimdiki aklım olsa gitmezdim dedi .bence herşey yolundaysa o kadar sık gitme yani suyun nişanın falan gelmediği sürece evde kal derim biraz da psikolojik olabilir durumValla canım gunlerdir kasilmanin alasını yaşıyorum gidiyorum bişey yok diyorlar artık tam bebek çıkacağı zaman giderim herhalde yada acile gidip o çatala çıktığımda korkuyorum kendini geri mi cekiyor anlamadım hastanede ağrım yok çıkar çıkmaz başlıyor ağrılar yarın kontrol var bakalım doktor ne dicek
KoalaaKızlar goguslerinizde sertlik ve büyüme var mı?benimkiler sanki hiç hamile değilim gibi yumuşak ve küçük hala.acaba süt gelince mi dolacak
Haftanda gayet iyi sıkma canını bebekde strese giriyor biliyorsun bunu bizim herseyimizi hissediyorlar takibine devam ediyorsun sonuçta kötü bir durum olsa Dr gönderir mi hiç öyle düşün kendini rahatlat bedenini zihnini rahatlatmaya çalışBugün tam 38 haftalık oldum Mevsim.
Canım sıkılıyor ama artık
Benimki de hala aynı sertlik mi olması gerekiyormus ki benim ki gayet yumuşakKızlar goguslerinizde sertlik ve büyüme var mı?benimkiler sanki hiç hamile değilim gibi yumuşak ve küçük hala.acaba süt gelince mi dolacak
Bende öyle düşünüyorum çünkü doktorum hem böbrek genişlemesi için hemde kordon yaşlanması için dediki kötü birşey olsa bu kadar rahat ve sakin konuşmazdım merak etme dedi o şekilde biraz da rahatladım aslında.Haftanda gayet iyi sıkma canını bebekde strese giriyor biliyorsun bunu bizim herseyimizi hissediyorlar takibine devam ediyorsun sonuçta kötü bir durum olsa Dr gönderir mi hiç öyle düşün kendini rahatlat bedenini zihnini rahatlatmaya çalış
MevsimmBenimde bacaklarım sızlıyor rahimden bacaklara doğru sanki elektrik verilmiş gibi aniden birşeyler oluyor bu kasılma mi Aceba
Hahaha evettt aaaayyyyyBana da öyle geliyor galiba acemi doğurdu sesi yook bekliyor olsa kesin yazardı
Acele deil canım pzt doktor yatış vercek suni sancıyı kendi sancımız olmadan cekmek istemiyorz suni sancın ile olmazsa alttan ilac vericeklerini söylüyor doktorum yani kendi gelmedigi icin getirmeye çalışılacak acele ettigimi dusunmuyorumHepimiz acele ediyoruz gibi geliyor bana çünkü elbet bir gün gelecekler en geç iki haftaya kucağımıza alacağız ne bu sabırsızlık? Belki geç döllenme oldu diyorum . benimki 40+2 ama 39 da olabilir geç döllenme olduysa kızlar
Geçecek inşallah bu süreçte hayırla bir kucağına alda hepsini unutursun inşallah haklısın insan olumsuz birşey duyunca üzülüyor ama işte içeriye müdahale edemiyoruz o yüzden keyiflerini bekliyoruz bıdıklarınBende öyle düşünüyorum çünkü doktorum hem böbrek genişlemesi için hemde kordon yaşlanması için dediki kötü birşey olsa bu kadar rahat ve sakin konuşmazdım merak etme dedi o şekilde biraz da rahatladım aslında.
Kız jouuHahaha evettt aaaayyyyy
Amin İnşallah MevsimmGeçecek inşallah bu süreçte hayırla bir kucağına alda hepsini unutursun inşallah haklısın insan olumsuz birşey duyunca üzülüyor ama işte içeriye müdahale edemiyoruz o yüzden keyiflerini bekliyoruz bıdıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?