Sağol mevsimlimm amin çok sıkıntısız kıyametsiz çıkarsın bebişler inşallah


aynen doktor 3 hafta önceki kontrolde öyle demişti tam bi ay olmadı çıktı valla. Yoğurt yedirirken silikon kaşığa sanki taşın ucu değmiş gibi oldu ama çook minik. Hemen elimi yıkadım heyecanla baktım ki çıkmış. Sonra metal kaşıkla da çıt çıt ses geldi

.
Ay gerçekten fark ediyor tam pamuk olmadı benimki, atak döneminde bi de yoğurt tadımı yapıyor süt alerjisine rağmen ama kesinlikle pamuksu oldu huysuzluğu azaldı

2 gün sonra tam 6 aylık oluyor

Merhaba benim bebeğimin de süt alerjisi var 1.5 aylıktan beri rp1 içiyor. Bugün hatta rp2 için rapor almaya gideceğim.
Ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık. Doktor yoğurt deneyeceğiz dedi. 3 gün kuralına göre denedim. Kakada kan olmadı ama aşşırı gazı oldu. Zamanla azalabiliyormış alerji. Doktorunuz önerdi mi yoğurt? Ben besleyiciliği açısından gaz olsa da zaman zaman vermeyi düşünüyorum.
Bir de ben balkabağı, patates, avokado, havuç yedirdim. Hepsini buharda güzelce haşlayıp çatalla iyice ezdim. Pütürlü kaldı. İlk hep öğürdü ama sonra yedi. Buna rağmen yemekte bi tık zorlandığı tek şey havuçtu. Bence havuçtan ziyade balkabağı vs daha iyi olur gibi.