- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.541
SpagettiMerhabalar kızlar ,
6. Ay kontrolünde doktorumuz kalbinde ufurme nedeniyle kardiyoloji ye gitmemizi söylemişti, daha öncede görmüştü yeniden 6. Ayda gelin demişti. Dün gittik, kızımda kalbindeki deliğin kapanmadıgini söyledi. Genelde açıklık olurmuş doğum sonrası ve kendi küçülürmus, bizdeki hala kuculmemis. Ve büyüklüğü orta seviye olarak ölçtüm dedi. Kendi kapanan bir durummus ancak eğer 5 yaşına kadar kapanmazsa kapalı ameliyat ile yama vs yapılacakmış kalbine. 6 ay sonra yani bir yaşında yeniden gelin dedi.
İnternet üzerinden baktığım kadarıyla evet çok yaygın ve şükür ki çözümü olan, hayati riski olan birşey değil ancak insan çok üzülüyor. Yaşayan var mı? Bu durumu
Ben bu halini gördükçe diyorum ki ne kadar çabuk büyüyorlarmış ya.Kizlar bundan 6-7 ay once ha geldi ha gelecek diyoduk bebeler icin hatirlar misiniz, simdi yemek yemeye basladi sipalarzaman su gibi… bazen ayaklarina bakip of ne cabuk buyudu ayaklarin diye aglayasim geliyor yakinda kv de oluruz biz hahsgsjshs duygusal bir topum bugun
Ben de simdiden oglusumu telkin ediyorum oyle anasini birakip elin kizlariyla gezmesin once anasini alsin yanina diyeBen bu halini gördükçe diyorum ki ne kadar çabuk büyüyorlarmış ya.
Eşime diyorum biz bu kızı nasıl başkasına vericez off aşkım 30 sene sonraki şeyleri düşünme diyor dedim nerden biliyorsun 30 da evleneceğini sen beni gençliğimin baharında 23 yaşında aldın
Vallahi bizim kız da bir grip oldu 2 haftayı geçti hala burnu akmaya devam ediyor. Acaba sürekli okyanus suyu falan açmaya çalıştığımız için mi diye kendimi sorgulamaya başladım. 2 haftadan fazla süren grip mi olur yaKızlar
Selam nasılsınız neler yapıyorsunuz kızım çok hareketli buralara pek giremedim.
Minel İkra 5,5 aylık 8.300 kg olmuş cuma günü rotanın ikinci dozunu olduk kızım dünden bedi grip oldu ateşi felan yok ama burnu tıkalı gibi sürekli açmaya çalışıyorum serum sıkıp çekiyorum fıslatmıyorum yıkama işinden biraz korkuyorum.
Kızımın daha hızlı iyileşmesi için neler yapabilirim acaba fikriniz var mı.
Aboo senden tam kaynana olur kıaazzBen de simdiden oglusumu telkin ediyorum oyle anasini birakip elin kizlariyla gezmesin once anasini alsin yanina diye
Yaa çok geçmiş olsunVallahi bizim kız da bir grip oldu 2 haftayı geçti hala burnu akmaya devam ediyor. Acaba sürekli okyanus suyu falan açmaya çalıştığımız için mi diye kendimi sorgulamaya başladım. 2 haftadan fazla süren grip mi olur yafikir veren olursa bende uygulayayım bari
Sürüyor bence bizim hala aynıAma iki haftadır böyle canım sürer mi bu kadar
Aayy o konuşanlar zaten o kadar çok biliyor ki. Dertleri sütümüz bebeğimizin kilosu yediği içtiği olmuş. Tamam sensin en iyi anne sensin en mükemmel çocuk da senin aynenKesinlikle acemim yok bende seninle aynı fikrideyim sağlıklı olsun da kilosuna takılmadim hiç ki bir de ameliyat geçirdik yani gayet normal bence dr da kilosu normal diyor zaten sıkıntı yok ssdce hani varya bizim toplumumuzda ay benim oğlan/kız bunun gibiyken şöyle topluydu böyle kiloluydu falan diye salak saçma konuşan kesim
Yok yok açamaz dışardan açılıyor zatenn hiç aralık bırakmazsan elini falan sokmazsa açamazz ahhh ahh sadece kol olsa..Kız kolumda derman kalmadıben de bugün bu çite bakmıştım bi de meşhur olan bi gri kapılı olan var. Görme açısından bu daha mantıklı geldi ama o fermuarlı kapıyı açabilirler mi acemim sence? Onda tereddüt ettim
Ahahahah o uyandın mı diye kontrol etme bakışı var ya masum masum hastayım onaHepppsi ayni bencebenimki de ayni gecenin korunde uyanip konusmaya basliyor burnumu sıkıyor uyanmayinca da biraz sonra aglamaya basliyor cok akillilar bakma
Gerçekten ne kadar hızlı geçti zamanKizlar bundan 6-7 ay once ha geldi ha gelecek diyoduk bebeler icin hatirlar misiniz, simdi yemek yemeye basladi sipalarzaman su gibi… bazen ayaklarina bakip of ne cabuk buyudu ayaklarin diye aglayasim geliyor yakinda kv de oluruz biz hahsgsjshs duygusal bir topum bugun
Yaaa evett cok akillilar bu beni bi tik yoruyorGerçekten ne kadar hızlı geçti zamanakıllanmaları beni çok duygulandırıyor nedense sanki hep şapşirik bebişler olarak kalacaklar gibiydi
Ay ben de ondan alayım o zaman hem hafif sonra saklaması da kolay olurYok yok açamaz dışardan açılıyor zatenn hiç aralık bırakmazsan elini falan sokmazsa açamazz ahhh ahh sadece kol olsa..benim vücudumda derman kalmadı, genel
Güzel bir listeymiş acemimmKızlar bu ek gıda olayı bambaşka bir dünyaymış.. içine girdikçe aydınlanıyorum ve aşırı keyifli gelmeye başladıkuzenimin ebe arkadaşı şöyle bir örnek beslenme düzeni gönderdi. Benim gibi nasıl yapsam diye düşünenlere yardımcı olabilir
Aynen ya ahahah kendince komiklikler falan yapıyor oyyyyYaaa evett cok akillilar bu beni bi tik yoruyoroyy buyuyolarrr her bir ani cok guzel
Kız bir çantası var küçücükk toplanınca hiç yer kaplamazzAy ben de ondan alayım o zaman hem hafif sonra saklaması da kolay oluryaa ama bugün altını değiştirirken ne dedim bilio musun keşke daha çok kucağımda tutsaydım seni daha küçükken dedim . Bambam kaçıp gidiyor artık iyi ki sürünmeyi öğrendi
Güzel bir listeymiş acemimm
Ay maşallahKizlar bebekler bu aylarda utanir mibenimki bugun ilk defa gordugu birinin kucagina gitti ama bi egilip bukulmeler gorseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?