- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.924
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.581
Ay nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yaptiBenim kız 5 kilodan beri gece uyanmıyor beslemiyorum. Şu an bazen 8 saat uyuyor. Aç olunca uyanıyor zaten
Sma optipro kullanıyorum bence hipp tok tutmuyor çabuk acıktırıyor. Sma ya geçtikten sonra uzadıAy nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yaptihipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??
Anne sütüne alışan bazı bebekler mamayı reddediyor benim bebeğim de mama istemiyorAy nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yaptihipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??
Ay niye cekiyorsun sacmalama sen o kadar erken dogum yaptin ustune bebisin kac ay yogun bakimda kaldi kolay mi yasadiklarinBenim sütüm olmadığı için mama içiyor zaten. Vicdan azabı çekmiyor muyum çekiyorum keşke emzirsem ama yok ne yapayım. Mama ile büyütmeye çalışıyorum
İsin kotusu ek gidayi da cok istemiyor gibi su anAnne sütüne alışan bazı bebekler mamayı reddediyor benim bebeğim de mama istemiyor
Benim kızda uyanmıyor arkadaş niye kestin felan dedide ne gerek var dedim zaten o uyanıyor aç değilse uyanmadıysa ne ben kendi uykumu bölerim nede kızımı uyandırırım.Benim kız 5 kilodan beri gece uyanmıyor beslemiyorum. Şu an bazen 8 saat uyuyor. Aç olunca uyanıyor zaten
Biz başından beri hipp kullanıyoruz 6 aylık olacak hiç değiştirmedik hem tok tutuyor hemde kiloda aldı demekki bebekten bebeğe değişiyor besteeeSma optipro kullanıyorum bence hipp tok tutmuyor çabuk acıktırıyor. Sma ya geçtikten sonra uzadı
Biz başından beri hipp kullanıyoruz 6 aylık olacak hiç değiştirmedik hem tok tutuyor hemde kiloda aldı demekki bebekten bebeğe değişiyor besteee
Büyüdüler artık ya gece uykusunu uyuyorsa neden bölelim ki? Çocuğu uyandırmak daha kötü bence. Zaten kızım gündüz az uyuyor calls halim kalmıyor gece uyuyalım bariBenim kızda uyanmıyor arkadaş niye kestin felan dedide ne gerek var dedim zaten o uyanıyor aç değilse uyanmadıysa ne ben kendi uykumu bölerim nede kızımı uyandırırım.
3 gün kuralıyla teker teker git belki bulursun alerjisiniYa ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum
Ben de süt yumurta diyeti yapmıştım şimdi diyeti açtım ama korkudan bebeğime veremiyorum sebze meyve püreleri vermeye çalışıyorumYa ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum
Neden içmedi acaba bizde Hipp organik combiotik kullanıyoruz 9-10 saat uyuyor gece uyanmadan eğer hasta değilse diş vs sıkıntısı yoksaAy nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yaptihipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??
Kendi aç çocuğu aç ahshshdhdjsh ay koptumDimi en mükemmel anne onlar bizde gariban kıyıda köşede kendi aç çocuğu aç
Süt derken anne sütü mü. İnek sütü zaten yasakYa ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum
Cidden uyanmiyor mu ya pınarAy nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yaptihipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??
Aaah bu anneanneler babaanneler beni çok güldürüyor ne diyeceğini de şaşırıyor insanKendi aç çocuğu aç ahshshdhdjsh ay koptumbi kere annanemle emzirme odasındayız, annanemi çok severim çok iyi anlaşırız bu arada, bi kadın vardı emziren ama çocuğu baya büyüktü. Kadın emzirmeyi bitirdi çıkmaya hazırlanıyor annanem kaç aylıksınız falan muhabbet açtı kadın 1 buçuk yaşında diyince artık yavaş yavaş bırakın memeyi zamanı gelmiş falan diyor yav annanne ahsjdjdjdjdj bize ne istiyorsa üç yaşına kadar emzirsin. Kıyamam kadıncağız bi şey demedi evet doğru falan yaptı gülerek, gitti. Bu yaşlıların yeni annelerle derdi ne yav
Cidden nasıl uyuyorlar ya şaka diyinAy nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yaptihipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??
Of mevsim yaCidden nasıl uyuyorlar ya şaka diyinpınar nasıl uyuma durumu şuan seninkinde anladığım kadarı ile aynı dertteyiz bizimki de mama istemiyor hiç çıkarıyor direk bendeki de hipp di ama bence hangi mama olursa olsun istemicek anne sütünden sonra almayabiliyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?