- 3 Eylül 2024
- 177
- 98
- 13
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.361
Teşekkür ederiz size de gecmis olsunMerhaba benim bebegim 2. Ayından beri ciddi atopik dermatitli. Yüzü kıpkırmızı kuruydu kanayacak derecede. Gezmedigimiz doktor kalmadı. kortizonlu, antibiyotik kremler geçici sonuç verdiler, sonra bir aktar buldum bana diyet listesi( emzirdigim icin) ve krem gönderdi onlar bebegime baya iyi geldi. Ekstra atak dönemlerinde bir krem cok iyi geliyordu onu sürüyordum. 9. Ayına kadar bu şekilde idare ettikten sonra alerji testi yaptırdık ve yumurta alerjisi çıktı. Ekstra domates, yer fıstığı, fındık, muza bile az miktarda alerjisi varmış. Zaten aktarın bana verdigi diyet listesinde bunları çıkarmıştık şuan gayet iyi durumda yüzü. Alerji klibiginde en çok gördügüm alerji yımurtaydı bir süre yumurta yedirmeyip emiyorsa sizde aynı şekilde yemeyip deneyebilirsiniz. Bide iki günde bir duş aldırıp bol nemlendirme.. biz çok uğraştık hala arada bir azıcık kızarıyor cocuğumun yanakları, ikinize de çok geçmiş olsun diliyorum.
Ben hiç kucakta gezdirmedim hep yerde çocuk doğduğundan beri önce yatirridim mesela mutfağa yanıma pusete falan oturunca yanına önüne oyuncaklar koydum hep oturur oynardı şimdi de aynı şekilde kendi etrafında dönüyor ama emekleme yok tamamen her çocuk kendine has gerçekten yanına oturunca benden falan destek alıp kalkıyor ama o kadarBenim ikinci çocuk hayata erken atıldıilk kızımı kucağımdan yere bırakmamıştım emeklememişti o yüzden oğlum 6. Ayından beri emekliyor artık prof olmuş bazen o kadar hızlı emekliyor ki mutfaga gidiyorum iki dk sonra bir dönüyorum arkamda. Ayrıca 8. Ayından beri tutunup kalkıyor dolap kapaklarını da açmayı öğrendi evde karıştırılmadık yer bırakmıyor. 6 aylık battaniyenin üzerinde yuvarlanırken daha kolaymışş
MevsimBen hiç kucakta gezdirmedim hep yerde çocuk doğduğundan beri önce yatirridim mesela mutfağa yanıma pusete falan oturunca yanına önüne oyuncaklar koydum hep oturur oynardı şimdi de aynı şekilde kendi etrafında dönüyor ama emekleme yok tamamen her çocuk kendine has gerçekten yanına oturunca benden falan destek alıp kalkıyor ama o kadar
Benimki de aynıBen hiç kucakta gezdirmedim hep yerde çocuk doğduğundan beri önce yatirridim mesela mutfağa yanıma pusete falan oturunca yanına önüne oyuncaklar koydum hep oturur oynardı şimdi de aynı şekilde kendi etrafında dönüyor ama emekleme yok tamamen her çocuk kendine has gerçekten yanına oturunca benden falan destek alıp kalkıyor ama o kadar
Yok canım benim hiç canını sıkma bakma sen millete herkes birşey söylüyor her çocuğun gelişimi farklı Dr da herşey gayet iyi dedikten sonra gerisi teferruat bazı bebekler emeklemeden tutunup kalkıp yürümeyw başlıyor benim yeğenim öyle olmuştu belki benim bebeğim de de oule olcak cok şükür sagliksal olarak bir problem yok gerisi önemli değil herşeyin bir zamanı vardırMevsim
Bende hiç kucakta gezdirmedim hep pusetibe koydum gün içine her yere taşıdım evin içinde onu şimdi önüne oyuncak koyuyorum oynuyor.
Benim kızımda emeklemiyor sadece geri geri gidiyor bu aralar işte otururken uzaktaki birşeyi almak için kalkmaya çalışıyor gibi kalmıyor
Bazı insanlar çok moralimi bozdu senin kızım şimdiye kadar emeklemesi lazımdı geç kaldı felan ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum doktorum bile gayet sağlıklı dedi.
Bizimkiler kısa yolcu sanırım 5inemBenimki de aynıemekleme yok ama benden tutunup kalkıyor
Ayrılık kaygısı yaşıyordur canımKızlar merhaba biz bebeğimle son bir aydır yapıştık iyice gece bile uyuyor yatağına bırakıyoruz uyanıyor yanımızda uyuyor. Gündüz de aynı şekilde ilginç bir şekilde hissediyor odadan ben çıkınca uyanıyor ve ağlıyor benzer sorunları yaşayan var mı
Evet ama nasıl çözeceğiz çünkü bu gidişle bizle yatmaya alışacak.Ayrılık kaygısı yaşıyordur canım
Gün içinde ce ee gibi seni görmediği ama sesini duyduğu oyunlar oynayın. Saklambaç gibi oyunlar. Onun dışında da yanından ayrılırken nereye gittiğini geleceğini söyle. Annecim su alıp geleceğim gibi. Ağlarken koşup susturmayın. Seni duyuyorum bak sen de beni duyabiliyorsun yanına geliyorum ağlama gibi sesinizi hep duyurun.Evet ama nasıl çözeceğiz çünkü bu gidişle bizle yatmaya alışacak.
Teşekkür ederimGün içinde ce ee gibi seni görmediği ama sesini duyduğu oyunlar oynayın. Saklambaç gibi oyunlar. Onun dışında da yanından ayrılırken nereye gittiğini geleceğini söyle. Annecim su alıp geleceğim gibi. Ağlarken koşup susturmayın. Seni duyuyorum bak sen de beni duyabiliyorsun yanına geliyorum ağlama gibi sesinizi hep duyurun.
Yaa bende heyecanlıyımKızlar nasılsınızbebişlerin doğum gününe daha var ama benim gibi heyecanlanıp şimdiden ne hediye alsam diye düşünen var mı? 1. Yıl icin neler almayi düşünüyorsunuz belki fikir olur
Ben şimdiden bunlari sipariş ettimYaa bende heyecanlıyım
Sadece nasıl bir konsept nasıl bir pasta yaptırıcam ne giyineceğiz diye düşünüyorum kızıma hediye açıkçası düşünmedim babası dayısı anneannesi babaannesi halaları düşünsün ne alacaklar
Temudan hic alışveriş yapmadım birşey diyemeyeceğim maalesef. Ben balon süslemesini trendyoldan değil satıcının kendi sitesinden aldım indirimdeydi öyle daha uyguna denk geldiTemuda baya ucuz ya bu doğum günü setleri ama cesaret edemedim. Benim kızım martta 1 yaşında girdi aslında ama bu sene hastaneden çıkıp evimize geldiğimiz günü kutlayacağız 5haziran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?