- 6 Ocak 2024
- 3.089
- 4.153
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.381
Hiç kolay değil. Kızım ayakta sallanmaya alışmıştı. Uyku eğitmeninden destek aldım. Hatta kendisiyle burda tanıştımMerhaba nasil verdiniz lutfen anlatir misiniz tesekkur ederim
Kendisine nasil ulasabilirim gercekten bu konu beni cok yıpratıyorHiç kolay değil. Kızım ayakta sallanmaya alışmıştı. Uyku eğitmeninden destek aldım. Hatta kendisiyle burda tanıştım
O bana uyutmam gereken saatleri bebeğin hareketine vermem gereken tepkileri bile öğretti. Sabırlı olmak gerekiyor ama öğreniyor 10 gün kadar zor oldu sonrasında uykuları uzadı. Benim kızım prematüre şu an 13 aylık düzeltilmiş 10 aylık. Bir aydır falan düzenli uykuları var diş dönemine rağmen çok şükür
Beşikte sallayarak uyutuyorumMerhaba herkes iyidir umarim. Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ben memede uyutuyorum gunduz 2 uyku ama yarim saati gecmiyor. Cok sinirimi bozuyor bu durum cubku aslinda uykusu var ama uyaniyo iste
Bizim tayfa çok sessiz kaldı.gecen sene bu zamanlar bebiş heyecanı vardı şimdi bir yaşına girecekler nerdeyseKizlaaarrrrrr neresunuzzzzz ?
Ay evett yaa h8c kimse yok beni etiket eden olmayınca kimseye gelmiyo demekki diye hissediyordum.hakkat hiç kimsede gelmemiş hiç sen nasılsın koalammBizim tayfa çok sessiz kaldı.gecen sene bu zamanlar bebiş heyecanı vardı şimdi bir yaşına girecekler nerdeyse
İyiyim bebisle zor günleri geride bıraktık şimdi daha zor gunlerde sıraAy evett yaa h8c kimse yok beni etiket eden olmayınca kimseye gelmiyo demekki diye hissediyordum.hakkat hiç kimsede gelmemiş hiç sen nasılsın koalamm
Aayy evet ya bende aynı şeyi düşündüm hepimizde bir heyecan bir merak birwz korkuBizim tayfa çok sessiz kaldı.gecen sene bu zamanlar bebiş heyecanı vardı şimdi bir yaşına girecekler nerdeyse
Jouuuuuuu kaç kilo verdinKizlaaarrrrrr neresunuzzzzz ?
88 kiloydum 69 za indimJouuuuuuu kaç kilo verdin
JouuuKizlaaarrrrrr neresunuzzzzz ?
Maşallah kız sana jouu88 kiloydum 69 za indim9 kilom daha kaldı
Diyet topigindeJouuu
Asıl senn nerdesin yaaa
Buraya girip çıkıyorum kimse yokkkk
Hahahahahah yüzme çok iyi ya ama iradene güven dirençi kırman gerek aralıkli oruç en iyisiMaşallah kız sana jouu
Ben 93 ten 86 ya indim hala yerimde sayıyorum spora gidiyordum şimdi havuza yazıldım başıma iş açtım yüzmeyide beceremiyorum boğuldum boğulucam
Subattan beridir 1 kilo verdim.tamam çok dikkat etmiyorum ama dayanamıyorum acayip acikiyorum.emzirdigimden mi bilmiyorum aklım hep tatlı şeylerde.hakim olamıyorum kendimeHahahahahah yüzme çok iyi ya ama iradene güven dirençi kırman gerek aralıkli oruç en iyisi
Bende öyleydimm neyseki kırdım artıkk düğün de var kardeşim evleniyor o aklınca veriyorum tabiki bozduğum oluyor ama dengeliyorum ayni kilo kalıp devam ediyorum sporSubattan beridir 1 kilo verdim.tamam çok dikkat etmiyorum ama dayanamıyorum acayip acikiyorum.emzirdigimden mi bilmiyorum aklım hep tatlı şeylerde.hakim olamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?