2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,5%
  • erkek

OY: 103 46,8%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    220
Merhaba nasil verdiniz lutfen anlatir misiniz tesekkur ederim
Hiç kolay değil. Kızım ayakta sallanmaya alışmıştı. Uyku eğitmeninden destek aldım. Hatta kendisiyle burda tanıştım
O bana uyutmam gereken saatleri bebeğin hareketine vermem gereken tepkileri bile öğretti. Sabırlı olmak gerekiyor ama öğreniyor 10 gün kadar zor oldu sonrasında uykuları uzadı. Benim kızım prematüre şu an 13 aylık düzeltilmiş 10 aylık. Bir aydır falan düzenli uykuları var diş dönemine rağmen çok şükür

Kendisine nasil ulasabilirim gercekten bu konu beni cok yıpratıyor

Bizim tayfa çok sessiz kaldı.gecen sene bu zamanlar bebiş heyecanı vardı şimdi bir yaşına girecekler nerdeyse
Ay evett yaa h8c kimse yok beni etiket eden olmayınca kimseye gelmiyo demekki diye hissediyordum.hakkat hiç kimsede gelmemiş hiç sen nasılsın koalamm

Merhaba herkese, ben nickimi yorgun anne olarak değstiricem herhalde Benim oğlan çok uzun zamandır geceleri uyumuyor, bütün gece meme emiyor, çok yoruldum artık. Sabahta çok erken kalkıyor gün içinde zaten hiiiç söylemiyorum ve 4 yaş ablası da var.
Neyse asıl konu, zaten alerjik bir bebek olduğu için niyetim hep 1 yaşında memeyi bıraktırmaktı ama bugün artık zamanı geldi dedim kendime. Ama memeye iyice düştü bu aralar o yüzden yoruldum bende açıkçası. Uyumak istiyorum. Önce gündüz azaltarak başlayacağım, sonra da komple hallederim inşallah kısa zamanda. Önerileriniz varsa buradayım. Herkese bolll enerjiler diliyorumm

Benim bebeğim de gece beslenmesi için sürekli uyanıyor 1 yaşında bırakın diyorlar nasıl bıraktıracağım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…