- 3 Eylül 2024
- 188
- 105
- 18
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.401
MaşallahBizde diş çıkarma sürecindeyiz ilk dişini cikarali 1 hafta oldu diğeri de arkasından geliyor
Oooo muhteşemsin canısi88 kiloydum 69 za indim9 kilom daha kaldı
Sen nasılsın neler yapıyorsjnOooo muhteşemsin canısi
Oooo asıl size maşallah biz biraz geç çıkardıkMaşallahbiz de 7. Disimizi çıkardık
Çok şükür kuzu ya iyim oğluşla büyüyorum bende napim gez toz bebiş büyüt benim kiSen nasılsın neler yapıyorsjn
Vallahaa kardeşimin düğünü var sırf oyüzden herkess dicekk vaoovvv jou zayıflamış 2 çocuk annesiÇok şükür kuzu ya iyim oğluşla büyüyorum bende napim gez toz bebiş büyüt benim kikilomu sorarsan gebelikten önceki kilomdayim hatta dahada veriyorum desem yeri var
BendeeeeKızlar ben 50 kiloya düştüm
Geçen sene nişanlanmisti dimiVallahaa kardeşimin düğünü var sırf oyüzden herkess dicekk vaoovvv jou zayıflamış 2 çocuk annesi
Degil degill herkesin gözü bende nişanda zaten nazara geleceğidim az dahaGeçen sene nişanlanmisti dimioooo jouya bak iki çocuk annesi fıstık gibi olmuş görümce olmak kolay değil
Evet dis çıkarma doneminde agzinin çevresi kızarıyor son diste yasamadik ama baslarda vardi. Ve maalesef her diste huzursuzluk oluyor ama bebekten bebege değişir çok şükür bizimki fazla zorlamadi bizi ama her dis çıkarmada tetagil yapmakta fayda varOooo asıl size maşallah biz biraz geç çıkardıkya her dış çıkarma da huzursuzluk sıkıntı oluyor mu yoksa bunlad ilk olduğu için mi bide vücudunda ara ara isilik gibi şeyler çıkıyor ben dişten diye düşünüyorum var mı böyle yaşayan kızlar
Hep buraları unuttunuzz canım sıkıldıı benim giriyorum bakıyorum kimse yokDiyet topiginde
Aralıklı oruç baya bir süre mideyi aç bırakmam değil mi jouuHahahahahah yüzme çok iyi ya ama iradene güven dirençi kırman gerek aralıkli oruç en iyisi
50 kilo mu yaKızlar ben 50 kiloya düştüm
Biyerde hata yapıyorsun demekkiAralıklı oruç baya bir süre mideyi aç bırakmam değil mi jouu
Ben günde 2 öğün yiyiyorum ama bu kilo nerden bilmiyorum ekmek felanda yemiyorum
Bende geliyordum kimse yoktu sen nasılsın kuzumm nasıl gidiyor doğum.günü yapcakmısınHep buraları unuttunuzz canım sıkıldıı benim giriyorum bakıyorum kimse yok
Amaaaaannn dikkat nazar is loadingDegil degill herkesin gözü bende nişanda zaten nazara geleceğidim az daha
Ağzınin çevresinde de vardı ara ara kolların da da çenesinde falan. İnşallah çabucak çıkarır ya hani çok şükür bizimde çok zor diyemem ama yazık hemen belli oluyor huzursuzlugundan. Bende karanfil yağı yaptım ondan kullanıyorum rahatlatıyorEvet dis çıkarma doneminde agzinin çevresi kızarıyor son diste yasamadik ama baslarda vardi. Ve maalesef her diste huzursuzluk oluyor ama bebekten bebege değişir çok şükür bizimki fazla zorlamadi bizi ama her dis çıkarmada tetagil yapmakta fayda var
Aayy çok geçmiş olsun yaaa kuzum benim Allah'ım şifa versin peki düşmeye çarpmaya bağlı birşey miymiş jouuuuBende geliyordum kimse yoktu sen nasılsın kuzumm nasıl gidiyor doğum.günü yapcakmısın
Oğlum bizi çok korkuttu kafasının arkasında balon gibi şişme vardı su toplamış gibi kızım.biara itmisti düşmüştü acaba o aramı şişti başka yerdemi vurdu kafasını hiç bilmiyoruz dr a göründük dün ultrason çekildi kılcal damarı çatlamış meğer su oyüzden toplanmış ameliyatlık olacak diye korktum resmen ama neseki beyin onu iyileştiriyomuş kendi çektikçe tedavi ediyormuş allahımm nelere kadir görüyormusun o beyin bile iyileştiriyo bebek haliyle rabbim çocuklarımızı korusun
Evettt kılcal damarı catlayınca kafasını biyere sert birşekilde vurmuş hep düşüyo bazen ama beklemiyoduk böyle kızımda çok darbe yedi hic böyle şey yaşamadık bian şaşırdık görünce çok korktum hungür hüngür ağladımmAayy çok geçmiş olsun yaaa kuzum benim Allah'ım şifa versin peki düşmeye çarpmaya bağlı birşey miymiş jouuuu
Oyyyy kıyamam yaaaaa canım benim onunla geçmiş olsun Allah'ım beterinden korusun çok şükür ki başka bir operasyona falan gerek kalmamışEvettt kılcal damarı catlayınca kafasını biyere sert birşekilde vurmuş hep düşüyo bazen ama beklemiyoduk böyle kızımda çok darbe yedi hic böyle şey yaşamadık bian şaşırdık görünce çok korktum hungür hüngür ağladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?