2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben eşimi ikna edemiyorum uykusuzluk cok yoruyormus tekrar uykusuzluğu çekemezmis şimdi değil oğlum 2 3 yaşına gelince diyorum bakalim
Hahahaha valla benim eşim geceleri hiç uyanmaz öyle birşey diyemez bende hazır uykusuzluğa alışmısken olsun diyorum hemen değil ama en azından biraz daha emsin eşim dünden razı ama tabi tırsıyorum biraz da hadi bakalım

O da doğru hazir alışmışken uykusuzluk süresini uzatmak mantıklı diğer türlü uyumaya alışınca insanin gözü korkar 2.den

Merhabalar bebislere ilk adim ayakkabisi hangi marka ve kac numara aldiniz benim bebisin ayagi ince degil genis oyuzden kac numara alacagimi bilemedim

Merhabalar bebislere ilk adim ayakkabisi hangi marka ve kac numara aldiniz benim bebisin ayagi ince degil genis oyuzden kac numara alacagimi bilemedim
Daha yeni flo'dan 19 numara ayakkabı aldık. 19 ila 20 arasinda baya fark var daha emekliyor 20 büyük gelir yürüyemez diye 19 aldim tam geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…