- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.441
Hahahahaha amaann geçiyoorr baktım kızım hic durmuyor artık tablet veriyorum ciddi ciddi heryere atliyo zıplıyo hiç durmuyorduİkinci çocuk için teşvik istiyorum jouuu lütfen böyle şeyler söyleme
Anne benlee ilgilen diyordur kesinHahahahaha amaann geçiyoorr baktım kızım hic durmuyor artık tablet veriyorum ciddi ciddi heryere atliyo zıplıyo hiç durmuyordu
Elif sende mi düşünüyorsun ikinci çocuk ben düşünüyorumAnne benlee ilgilen diyordur kesin
Çocuklar ilgi çekmek için herşeyi yapıyorlarrr
İki çocuk zor mu be jouu doğru söyle en az kaç yaş olmalı
TUvalet egitimi yapamıyorumm kızımda en zorlandığım şeyAnne benlee ilgilen diyordur kesin
Çocuklar ilgi çekmek için herşeyi yapıyorlarrr
İki çocuk zor mu be jouu doğru söyle en az kaç yaş olmalı
Ben eşimi ikna edemiyorum uykusuzluk cok yoruyormus tekrar uykusuzluğu çekemezmisElif sende mi düşünüyorsun ikinci çocuk ben düşünüyorum
Eveett kızzElif sende mi düşünüyorsun ikinci çocuk ben düşünüyorum
Hahahaha valla benim eşim geceleri hiç uyanmaz öyle birşey diyemezBen eşimi ikna edemiyorum uykusuzluk cok yoruyormus tekrar uykusuzluğu çekemezmisşimdi değil oğlum 2 3 yaşına gelince diyorum bakalim
Hadi bakalım aynı aylarda hamile kalıp belki aynı topkide oluruz yineEveett kızz
O da doğru hazir alışmışken uykusuzluk süresini uzatmak mantıklı diğer türlü uyumaya alışınca insanin gözü korkar 2.denHahahaha valla benim eşim geceleri hiç uyanmaz öyle birşey diyemezbende hazır uykusuzluğa alışmısken olsun diyorum hemen değil ama en azından biraz daha emsin eşim dünden razı ama tabi tırsıyorum biraz da hadi bakalım
KesinlikleO da doğru hazir alışmışken uykusuzluk süresini uzatmak mantıklı diğer türlü uyumaya alışınca insanin gözü korkar 2.den
Belkide mevsimmmHadi bakalım aynı aylarda hamile kalıp belki aynı topkide oluruz yine
Daha yeni flo'dan 19 numara ayakkabı aldık. 19 ila 20 arasinda baya fark var daha emekliyor 20 büyük gelir yürüyemez diye 19 aldim tam geliyorMerhabalar bebislere ilk adim ayakkabisi hangi marka ve kac numara aldiniz benim bebisin ayagi ince degil genis oyuzden kac numara alacagimi bilemedim
Hayırlı olsun Allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsinBen yine hamileyim ya. Nasıl oluyor anlamadım ikinci tüp bebekle olmuştu şaştım kaldım
Yani oğlum 9,5 yaşında doğal yolla olmuştuHayırlı olsun Allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
İlk tüp bebekle olup sonradan kendiliğinden olabiliyor. Sanırım nede olsa olmuyor diye korunmadınız ve sonuç hamilesiniz
Maşallah Allah size bağışlasın evlatlarınızıYani oğlum 9,5 yaşında doğal yolla olmuştu
Kızımbaya uzun süren bir mücadele ile (geçirilen bir rahatsızlık sebebiyle) tüp bebek yoluyla dünyaya geldi. İkinci tüp bebek denemesiyle olmuştu
Doktor doğal gebeliğin mümkün olmadığını söylemişti
Açıkçası onun rahatlığı vardı
Ben hala şoktayım 3. Bebeğim olacak yani
Kızım 1 yaşında
Sevgili 2024 Haziran anneleri hepinize merhaba sizleri çok özledim. Hatırlarsanız eğer üzücü bir şekilde aranızdan ayrılmıştım sonrasında biraz ara verdikten sonra genetikli tüp bebek yapmaya karar verdim ve çok şükür dün transfer sonucum pozitif olduğunu öğrendim. Siz güzel annelerden dualarınızı beklerimmesirmacunu Jou nasılsınız herşey yolunda mı
selamlar canım beni hatırlarmısın bilmem ama haberine hem çok sevindim hem de şaşırdım. Maşallah diyelim sana gelen bu güzel mucizeyeBen yine hamileyim ya. Nasıl oluyor anlamadım ikinci tüp bebekle olmuştu şaştım kaldım
Yaaa çok mutlu oldumm adınaJou çok şükür 18. haftama geldim bir kızım olacak herşey güzel ilerliyor şükürler olsun. Sizler benim ilk ailem gibi olmuştunuz nedendir bilmiyorum ille size de bu haberi vermek geldi içimden yazışmalarınızı okuyorum ne güzel büyütmüşsünüz hepiniz bebişlerinizi allah bağışlasın hepsini sağlıklı iyi ahlaklı çocuklar olsunlar inşallah
selamlar canım beni hatırlarmısın bilmem ama haberine hem çok sevindim hem de şaşırdım. Maşallah diyelim sana gelen bu güzel mucizeyeumarım sağlıkla alırsın kucağına
amin canım çok teşekkür ederimYaaa çok mutlu oldumm adınasağlıcakla al kucağına inşaallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?