2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İyiyim jou bende annem çalışıyordu artık işten çıktı annem ben kızım evde takılıyoruz
Ben aktivite olarak spor yüzmeye gidiyorum
Kızım artık evde durmak istemediği için bir dışarı bir ev babasının yanına gidiyoruz iş yerine piknike vs. Günlerim baya yoğun geçiyor
Evett Allahın izniyle yapıcam doğum günü evde yaparım diye düşünüyorum çünkü insanları peşimde sürüklemek istemiyorum
Kaynanamlar amcamları çağırıcam bir kaç arkadaşımı felan kalabalık olur evde müsait yeter artarda.
1 yaş çekimi yapmak istiyorum.

Yaa jou çok geçmiş olsun cidden Allah nelere kadir ameliyatlık olmamasına çok sevindim evde iki küçük çocuk olunca sürekli takip etmek gerekiyor o da bazen olmuyor napıcaksın. Allahım beterinden korusun bende kızı bebek arabasından düşürdüm 2 defa yataktan düşürdük Allahtan popo üstü oturdu hep ama en son düştüğünde kendini korumak isterken elinden destek almış galiba işaret parmağı incinmişti morarmış şişmişti ovduk felanda iyi geldi.
Şaka gibi bebeler büyüdü neleri konuşuyoruz ama derin düşünürsek ne kadar zor günlerdi evde kızımla tektim o ağlar ben ağlardım ay çok kötüydü
Ama Allah nasip ederse ikinciyide düşünüyoruz ne zaman başlarız çalışmalara bilmiyorum biraz daha zamanı var gibi.

Ay bugün noldu kızlar lavaboya gittim oğluşu da hiç bindirmiyordum aklıma geldi örümcek var ona bindirdim neyse gittim Cat diye bir ses arkasından ağlama ama nasıl fırladım bilmiyorum bir baktım çiçekligim var böyle geride ondan sarkan bir çiçek var çiçeğin altında ki beton saksı ama çok küçük bir saksı sen onu tut çek düşür tepede birazda Allah'ım kafasına yüzune düştü diye kafayı yedim elim ayağım titredi ama nasıl ağlıyor kuzum baktım baya kafasına düşmemis şükür biraz burnunun ucu kızardı sanırım ordan teğet geçmiş

Reactions: Jou
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun beterinden saklasın inşallah çok dikkatli olmamız gerekiyor benim kız dün yataktan düştü aklım çıktı bi anlık saniyelik gerçekten herşey

YAaa kuzzuummm ödü koptu demekkii birseyi yoktur

YAaa kuzzuummm ödü koptu demekkii birseyi yoktur

Iyi düşünmüssün
Vallahii yaa benimkide öyle çok hareketlii ama inatçı değil.hayır dedikmi yapmıyor birşeyy şaşırıyorum bazen kızım asla dinlemezdii inatçıydı halen daha inatçı

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun beterinden saklasın inşallah çok dikkatli olmamız gerekiyor benim kız dün yataktan düştü aklım çıktı bi anlık saniyelik gerçekten herşey
Sağol canimmm Aayy valla çok kötü bir durum ya Allah'ım hepsini de korusun görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan gerçekten bir anlık yani

6 aylıkken belirtileri vardı hatta şişmiş gibi gözüküyordu sonra geçti.hic bir belirti yok
bizimde öyle oldu 4. ayda kaşıntı huzursuzluk başladı 6-8 ay arası çok kabardı. 8. aydan sonra normale dönmüştü. patlıycağı hafta tekrar huzursuzluk oldu ve 1 hafta içerisinde 2 diş birden patladı

Kızlar aranızda bebisinin dişi çıkmayan var mı?biz 11 ayligiz ama hala ne diş var ne diş belirtileri
Bizde yeni çıkardık 1 hafta oldu canısı sanki ikinci de zorluyor gibi bakalım. Kabarıklik bir aydan fazladır vardı sonra birden vurdu diş şaşırdım hatta bir yere gezmeye gitmiştik o gün hep beni istedi normalde yapmaz öyle bendeydi hep neyse niye böyle yaptı aceba dedim akşam üzeri eve geldik dişine bir bakım dedim anaaaa elime değdi çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…