- 18 Mart 2023
- 2.297
- 1.444
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.421
JouBiyerde hata yapıyorsun demekki
Jou
Şeyden kaynaklı galiba bir yere felan gittiğimde hayır diyemiyorum ondan.
Ona çok korktum ciddenOyyyy kıyamam yaaaaa canım benim onunla geçmiş olsun Allah'ım beterinden korusun çok şükür ki başka bir operasyona falan gerek kalmamış
İyiyim jou bende annem çalışıyordu artık işten çıktı annem ben kızım evde takılıyoruzBende geliyordum kimse yoktu sen nasılsın kuzumm nasıl gidiyor doğum.günü yapcakmısın
Oğlum bizi çok korkuttu kafasının arkasında balon gibi şişme vardı su toplamış gibi kızım.biara itmisti düşmüştü acaba o aramı şişti başka yerdemi vurdu kafasını hiç bilmiyoruz dr a göründük dün ultrason çekildi kılcal damarı çatlamış meğer su oyüzden toplanmış ameliyatlık olacak diye korktum resmen ama neseki beyin onu iyileştiriyomuş kendi çektikçe tedavi ediyormuş allahımm nelere kadir görüyormusun o beyin bile iyileştiriyo bebek haliyle rabbim çocuklarımızı korusun
Allah korumuş canım çok geçmiş olsunAy bugün noldu kızlarlavaboya gittim oğluşu da hiç bindirmiyordum aklıma geldi örümcek var ona bindirdim neyse gittim Cat diye bir ses arkasından ağlama ama nasıl fırladım bilmiyorum bir baktım çiçekligim var böyle geride ondan sarkan bir çiçek var çiçeğin altında ki beton saksı ama çok küçük bir saksı sen onu tut çek düşür tepede birazda Allah'ım kafasına yüzune düştü diye kafayı yedim elim ayağım titredi ama nasıl ağlıyor kuzum baktım baya kafasına düşmemis şükür biraz burnunun ucu kızardı sanırım ordan teğet geçmiş
YAaa kuzzuummm ödü koptu demekkii birseyi yokturAy bugün noldu kızlarlavaboya gittim oğluşu da hiç bindirmiyordum aklıma geldi örümcek var ona bindirdim neyse gittim Cat diye bir ses arkasından ağlama ama nasıl fırladım bilmiyorum bir baktım çiçekligim var böyle geride ondan sarkan bir çiçek var çiçeğin altında ki beton saksı ama çok küçük bir saksı sen onu tut çek düşür tepede birazda Allah'ım kafasına yüzune düştü diye kafayı yedim elim ayağım titredi ama nasıl ağlıyor kuzum baktım baya kafasına düşmemis şükür biraz burnunun ucu kızardı sanırım ordan teğet geçmiş
YAaa kuzzuummm ödü koptu demekkii birseyi yokturAy bugün noldu kızlarlavaboya gittim oğluşu da hiç bindirmiyordum aklıma geldi örümcek var ona bindirdim neyse gittim Cat diye bir ses arkasından ağlama ama nasıl fırladım bilmiyorum bir baktım çiçekligim var böyle geride ondan sarkan bir çiçek var çiçeğin altında ki beton saksı ama çok küçük bir saksı sen onu tut çek düşür tepede birazda Allah'ım kafasına yüzune düştü diye kafayı yedim elim ayağım titredi ama nasıl ağlıyor kuzum baktım baya kafasına düşmemis şükür biraz burnunun ucu kızardı sanırım ordan teğet geçmiş
Iyi düşünmüssünİyiyim jou bende annem çalışıyordu artık işten çıktı annem ben kızım evde takılıyoruz
Ben aktivite olarak spor yüzmeye gidiyorum
Kızım artık evde durmak istemediği için bir dışarı bir ev babasının yanına gidiyoruz iş yerine piknike vs. Günlerim baya yoğun geçiyor
Evett Allahın izniyle yapıcam doğum günü evde yaparım diye düşünüyorum çünkü insanları peşimde sürüklemek istemiyorum
Kaynanamlar amcamları çağırıcam bir kaç arkadaşımı felan kalabalık olur evde müsait yeter artarda.
1 yaş çekimi yapmak istiyorum.
Vallahii yaa benimkide öyle çok hareketlii ama inatçı değil.hayır dedikmi yapmıyor birşeyy şaşırıyorum bazen kızım asla dinlemezdii inatçıydı halen daha inatçıYaa jou çok geçmiş olsun cidden Allah nelere kadir ameliyatlık olmamasına çok sevindim evde iki küçük çocuk olunca sürekli takip etmek gerekiyor o da bazen olmuyor napıcaksın. Allahım beterinden korusun bende kızı bebek arabasından düşürdüm 2 defa yataktan düşürdük Allahtan popo üstü oturdu hep ama en son düştüğünde kendini korumak isterken elinden destek almış galiba işaret parmağı incinmişti morarmış şişmişti ovduk felanda iyi geldi.
Şaka gibi bebeler büyüdü neleri konuşuyoruz ama derin düşünürsek ne kadar zor günlerdi evde kızımla tektim o ağlar ben ağlardım ay çok kötüydü
Ama Allah nasip ederse ikinciyide düşünüyoruz ne zaman başlarız çalışmalara bilmiyorum biraz daha zamanı var gibi.
Sağol canimmm Aayy valla çok kötü bir durum ya Allah'ım hepsini de korusun görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardanAllah korumuş canım çok geçmiş olsunbeterinden saklasın inşallah çok dikkatli olmamız gerekiyor benim kız dün yataktan düştü aklım çıktı bi anlık saniyelik gerçekten herşey
Teşekkür ettim joummm çok korkmuş ya içli içli nasıl ağladı ay bende aglicaktimYAaa kuzzuummm ödü koptu demekkii birseyi yoktur
Benim oğlum çok sesli ağlıyor ya akşam uyudumu baş ağrıdiyla oturuyorumTeşekkür ettim joummm çok korkmuş ya içli içli nasıl ağladı ay bende aglicaktim
Acaba bu kızların geninde mi var inatçılık bizimkide inatçi gibi çıldırıyorIyi düşünmüssün
Vallahii yaa benimkide öyle çok hareketlii ama inatçı değil.hayır dedikmi yapmıyor birşeyy şaşırıyorum bazen kızım asla dinlemezdii inatçıydı halen daha inatçı
Evettt cok fena yaaa aşırı yordu beniAcaba bu kızların geninde mi var inatçılık bizimkide inatçi gibi çıldırıyor
10. ayda alt 2 dişi çıktı. ama 1 yaşına kadar çıkmaması normal sanırım. şuan 11. ayda üstten de 1 diş geliyor bizim. üst üste çıkardıKızlar aranızda bebisinin dişi çıkmayan var mı?biz 11 ayligiz ama hala ne diş var ne diş belirtileri
6 aylıkken belirtileri vardı hatta şişmiş gibi gözüküyordu sonra geçti.hic bir belirti yok10. ayda alt 2 dişi çıktı. ama 1 yaşına kadar çıkmaması normal sanırım. şuan 11. ayda üstten de 1 diş geliyor bizim. üst üste çıkardı
bizimde öyle oldu 4. ayda kaşıntı huzursuzluk başladı 6-8 ay arası çok kabardı. 8. aydan sonra normale dönmüştü. patlıycağı hafta tekrar huzursuzluk oldu ve 1 hafta içerisinde 2 diş birden patladı6 aylıkken belirtileri vardı hatta şişmiş gibi gözüküyordu sonra geçti.hic bir belirti yok
İkinci çocuk için teşvik istiyorum jouuu lütfen böyle şeyler söylemeBenim oğlum çok sesli ağlıyor ya akşam uyudumu baş ağrıdiyla oturuyorumabla kardeş tartışmalar kavgalar ay çokzor ya
Bizde yeni çıkardık 1 hafta oldu canısı sanki ikinci de zorluyor gibi bakalım. Kabarıklik bir aydan fazladır vardı sonra birden vurdu diş şaşırdım hatta bir yere gezmeye gitmiştik o gün hep beni istedi normalde yapmaz öyle bendeydi hep neyse niye böyle yaptı aceba dedim akşam üzeri eve geldik dişine bir bakım dedim anaaaa elime değdi çok şaşırdımKızlar aranızda bebisinin dişi çıkmayan var mı?biz 11 ayligiz ama hala ne diş var ne diş belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?