- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.521
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için anne baba dede mama nene aç at gibi basit şeyler söylüyor beni anladığını da düşünüyorum ama çok huysuz çok hareketli asla anne yada baba dışında kimseye gitmiyor bazan çaresiz kalıyorum birşey anlatmaya çalışırken bazan kendine vurma hareketi yapıyor düşünmeden edemiyorum bir sorun yok diyorum bazanda ya varsa diye kendimi yiyorum korkuyorum Allah hepsine sağlık versin inşallahSizi huzursuz eden nedir? Benimki de mama anne baba gibi basit kelimeler soyluyor halen:)
Evet su siralar benimki de istedigi olmayinca ya da sinirlenince agzini yere duvara falan vuruyor hirsini alamazsa kafasini da vuruyor x2 agliyorÇok teşekkür ederim cevaplarınız için anne baba dede mama nene aç at gibi basit şeyler söylüyor beni anladığını da düşünüyorum ama çok huysuz çok hareketli asla anne yada baba dışında kimseye gitmiyor bazan çaresiz kalıyorum birşey anlatmaya çalışırken bazan kendine vurma hareketi yapıyor düşünmeden edemiyorum bir sorun yok diyorum bazanda ya varsa diye kendimi yiyorum korkuyorum Allah hepsine sağlık versin inşallah
Kizlariniza hamileykende bulantı ve koku hassasiyeti oluyormuyduİyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
sigara kullanıyordum 3. ayımdan sonra kokusundan midem bulandı ve bıraktım. etrafımda içenlerden de rahatsız oluyordum. evin içinde birçok kokudan midem bulanıyordumKizlariniza hamileykende bulantı ve koku hassasiyeti oluyormuydu
Kizlariniza hamileykenmi yani şöyle sorayım 3 kızdan sonra oğlunuz olmuş Allah bağışlasın benim de 3 kızım var şimdi hamileyim inşallah bende çok istiyorum oğlum olmasını hani kızlarla oğlanın hamileliginde farklılık varmiydi benim özellikle ilk 2 kızımda aşırı bulantı kusma oldu 3.de az oldu ama yinede az kustum diye hatırlıyorum bundada açken bulantı oluyor yiyince geçiyor ama diğerlerinde yiyincede kusuyordum sizin de biraz bulantı olmuş sanırım oglandada degilmisigara kullanıyordum 3. ayımdan sonra kokusundan midem bulandı ve bıraktım. etrafımda içenlerden de rahatsız oluyordum. evin içinde birçok kokudan midem bulanıyordum
Pardon ben soruyu dordugum ceylii hanım cevapladı sandim siz o kişi değilsiniz sanirimKizlariniza hamileykenmi yani şöyle sorayım 3 kızdan sonra oğlunuz olmuş Allah bağışlasın benim de 3 kızım var şimdi hamileyim inşallah bende çok istiyorum oğlum olmasını hani kızlarla oğlanın hamileliginde farklılık varmiydi benim özellikle ilk 2 kızımda aşırı bulantı kusma oldu 3.de az oldu ama yinede az kustum diye hatırlıyorum bundada açken bulantı oluyor yiyince geçiyor ama diğerlerinde yiyincede kusuyordum sizin de biraz bulantı olmuş sanırım oglandada degilmi
Canısı bizde yeni 7 ye geçtik şükürMerhaba herkese bebisleriniz kacta uyaniyor benimki 6 dedim mi ayakta ve asla geri uyutamiyorum
Benimki geç uyuyup geç uyanıyor.11 gibi uyuyup sabah 10 gibi uyanıyor.Merhaba herkese bebisleriniz kacta uyaniyor benimki 6 dedim mi ayakta ve asla geri uyutamiyorum
Benimki de 6 6.30 da uyaniyorMerhaba herkese bebisleriniz kacta uyaniyor benimki 6 dedim mi ayakta ve asla geri uyutamiyorum
genelde ben yataktan kalkınca benimle uyanıyor. ortalama 7-7:30 gibi kalkıyor. ne kadar geç de uyusa sabah geç kalkma olayı olmuyorMerhaba herkese bebisleriniz kacta uyaniyor benimki 6 dedim mi ayakta ve asla geri uyutamiyorum
Gunlerimiz ayni geciyorKızlar nasılsınız ya nasıl bebeler ?
Benimki de iyi çok şükür yürüyor gibi ama düşüyor adım atıpGunlerimiz ayni geciyoremekliyor henuz her an yuruyebilir senin bebis nasil sen nasilsin
Ya kiyamamBenimki de iyi çok şükür yürüyor gibi ama düşüyor adım atıp
Oo maşallah bizim 6 tane var dişimiz daha.Ya kiyamam17 disimiz cikti 18. Cikmak uzere o zorluyor son zamanlarda hala sabah 6da uyaniyor bugun sasirtti 7.30da uyandi acaba tek uyku yapar mi bugun diye dusunuyordum
Aaayy kızlar 6. Hastalık diye bir hastalık geçirdik bizde çok zorduKızlar nasılsınız ya nasıl bebeler ?
Ahahaha biz de 4. Dişimizi bekliyoruz 17-18 ooo çok fazla geldi şuan banaYa kiyamam17 disimiz cikti 18. Cikmak uzere o zorluyor son zamanlarda hala sabah 6da uyaniyor bugun sasirtti 7.30da uyandi acaba tek uyku yapar mi bugun diye dusunuyordum
Bestee selammmKızlar nasılsınız ya nasıl bebeler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?