2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sizi huzursuz eden nedir? Benimki de mama anne baba gibi basit kelimeler soyluyor halen:)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için anne baba dede mama nene aç at gibi basit şeyler söylüyor beni anladığını da düşünüyorum ama çok huysuz çok hareketli asla anne yada baba dışında kimseye gitmiyor bazan çaresiz kalıyorum birşey anlatmaya çalışırken bazan kendine vurma hareketi yapıyor düşünmeden edemiyorum bir sorun yok diyorum bazanda ya varsa diye kendimi yiyorum korkuyorum Allah hepsine sağlık versin inşallah

Evet su siralar benimki de istedigi olmayinca ya da sinirlenince agzini yere duvara falan vuruyor hirsini alamazsa kafasini da vuruyor x2 agliyor amin

İyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
Kizlariniza hamileykende bulantı ve koku hassasiyeti oluyormuydu

sigara kullanıyordum 3. ayımdan sonra kokusundan midem bulandı ve bıraktım. etrafımda içenlerden de rahatsız oluyordum. evin içinde birçok kokudan midem bulanıyordum
Kizlariniza hamileykenmi yani şöyle sorayım 3 kızdan sonra oğlunuz olmuş Allah bağışlasın benim de 3 kızım var şimdi hamileyim inşallah bende çok istiyorum oğlum olmasını hani kızlarla oğlanın hamileliginde farklılık varmiydi benim özellikle ilk 2 kızımda aşırı bulantı kusma oldu 3.de az oldu ama yinede az kustum diye hatırlıyorum bundada açken bulantı oluyor yiyince geçiyor ama diğerlerinde yiyincede kusuyordum sizin de biraz bulantı olmuş sanırım oglandada degilmi

Pardon ben soruyu dordugum ceylii hanım cevapladı sandim siz o kişi değilsiniz sanirim

Ya kiyamam 17 disimiz cikti 18. Cikmak uzere o zorluyor son zamanlarda hala sabah 6da uyaniyor bugun sasirtti 7.30da uyandi acaba tek uyku yapar mi bugun diye dusunuyordum
Oo maşallah bizim 6 tane var dişimiz daha.
Bizimki 8 gibi kalkıyor 12.30 da bir uyku yapıyor 20.30 da gece uykusuna geçiyor. Bayadır tek uyku yapıyor yani ama 6 da kalksa tek uyku yetmezdi.

Ya kiyamam 17 disimiz cikti 18. Cikmak uzere o zorluyor son zamanlarda hala sabah 6da uyaniyor bugun sasirtti 7.30da uyandi acaba tek uyku yapar mi bugun diye dusunuyordum
Ahahaha biz de 4. Dişimizi bekliyoruz 17-18 ooo çok fazla geldi şuan bana bizde emeklemeyi çok sevmiyoruz yürüme taraftarı daha çok işine gelirse emkliyor her yerden tutup kalkıyor elini bırakıp kısa mesafe kanepelere geçiş yapıyor kendi aramızda birbirimize gönderiyoruz öyle yürüyor ama tam el birakma yok henüz uykularimjz tek uykuya geçme aşamasında bazen iki uyuyor bazen tek sabahları en geç 7 de uyanıyor

Kızlar nasılsınız ya nasıl bebeler ?
Bestee selammm
İyiyiz şükürr
Kızım 1 hafta önce elini yaktı köyde davul fırının üstüne elini koydu şükür iyileşiyor iz kalmıcak her gün pansumana gittik
Köy havası dokundu galiba hasta olduk serum yedik
kızım 3 aydır yürüyor maşallah baya hareketli bu aralarda çok cırlıyor bağırıyor hep bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…