2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Mevsimmm
Yaptınız mı doğum gününüüü

Yaaaa çok güzel olmuş canım maşallah kuzuya da size de hayırlı güzel ömrü olsun iyi ki doğmuş bal surat

Merhabalar, gece beslenmesi yaptiriyor musunuz acaba gece kac kez emziriyorsunuz? Tesekkurler
Biz, kızım her gece uyandığında mama veriyorduk. Belki 10 kez uyanıyordu. Çocuk doktorumuz "Assla gece beslenmesi istemiyoruz. Bağırsaklarını bozar. O yüzden sık sık uyanır. Gece uyumadan önce karnını güzelce doyurun, mama veriyorsanız verin. Sonra yatırın. Gece asla mama vermeyin." dedi. Haklıymış. Gece beslenmesini bıraktık. 10 kez uyanan çocuk, şu an maşallah 1-2 kez uyanıyor. Su veriyoruz sadece biberonla. Tekrar uyuyor...

Kızlar kontrolde sormayı unutmuşum doktora tam yağlı inek sütü vermeye başlayan var mı aranızda günlük bir bardak kadar vermek istiyorum ama 3 yaşından önce vermeyin diye yazanlar var kafam karıştı

Tesekkur ederim. Peki beslemeden geri uyutmaya nasil alistirdiniz? Yeri geliyor bir saat ugrasiyorum illa bi emecek

Merhabalar 1 yaşında oğlum var benimde kızlar Allah hepsine sağlık versin inşallah sizin bebişler neler yapabiliyor mesela kaç kelime konuşabiliyor tepkileri nasıl benim oğlumda geriden gelen bir durum varmı acaba diye çok endişeleniyorum her çocuk aynı olmaz mutlaka ama kafamda deli sorular yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Anne baba dede anneanne gel mama meme diyor, istedigi seyleri isaret parmagiyla gosteriyor, gel gel ve alkis yapiyor. Henuz emekliyor ama destekli tutunup yuruyor, yavas yavas ayaktayken ellerini birakmaya basladi birkac saniyeligine, su siralar 3 dis ayni anda cikariyor biraz huysuz

Sizi huzursuz eden nedir? Benimki de mama anne baba gibi basit kelimeler soyluyor halen:)

Merhaba benimde kızım var
Anne baba dede gel gel mama diyor anneyi ama her zaman kullanmıyor.
İstediği şeyleri parmağı ile gösteriyor
Öğrettiğim şeyleri algılıyor
Mesela Allah kaç diyorum 1 yapıyor
Ah başıma gelenler diyorum ellerini başına götürüyor
Kaç yaşındasın diyorum 1 yapıyor
bunun gibi birkaç şey daha .
11. Ayda emekledi tam yaşında yürümeye başladı şuan kendi başına yürüyor merdiven çıkıyor arkasında duruyorum tabiki

Benim kızımın alıcı dili iyi, söyleneni anlıyor ama pek kelimesi yok. Cici ve gel gel diyor. Anne ve baba da diyor ama her zaman değil. Bay bay, alkış yapıyor, öpücük atıyor, ağzını, burnunu falan gösteriyor ama parmakla işaret etmiyor. Söyleneni anladığı ve bulunduğu ortamla ilgilendiği için bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Biraz geç konuşacak sanırım. 11 aylık yürüdü bir de. Hareketli bir kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…