- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.501
MevsimmmAy elif çok heyacanli dimi bende balonları falan hazırladım pastayi hazırladım 21 de doğum günümüz beb yarın kurcam hazırlayacam herşeyibugün çok duygusalim geçen yıl bugün eşimle dışarda bir yere gitmiştik çok sakin bir gündü baya oturdk çayımızı falan içtik sohbet ettik gece de oğlum gelmek için belirtilerini gönderdi herşey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor
Evet yaptık çok güzel oldu ay çok duygusalim kaç gündür bugün doğum günümüzMevsimmm
Yaptınız mı doğum gününüüü
Merhaba canım d3k2 formu yetişkinler için ideal her 10 kiloda 1 damla şeklinde kullanıyorumMerhabalar, kendiniz icin d vitamini kullniyor musunuz acaba kaclik iciyorsunuz
Yaaaa çok güzel olmuş canım maşallah kuzuya da size de hayırlı güzel ömrü olsun iyi ki doğmuş bal surat15inde kutladııkhazirliklar bu sekildeydi. Pastanede calisan kuzen sayesinde pasta bedavaya geldi 2 gun omcesinden siparis verdik. Konsepti hazirlamak toplam 3 saat surdu. (Ailecek kahverengi giyinelim istemistim ama ne tesaduf ki esimin ailesi de kahverengi giymis )
Tesekkur ederiiizYaaaa çok güzel olmuş canım maşallah kuzuya da size de hayırlı güzel ömrü olsun iyi ki doğmuş bal surat
Ocean yorumlarda satici yetiskinler icin gunde 1 damla diye yazmis, ben de dediginiz gibi 10 kilo basina 1 damla diye biliyordum soracak kimseyi de bulamadim tesekkur ederimMerhaba canım d3k2 formu yetişkinler için ideal her 10 kiloda 1 damla şeklinde kullanıyorum
Bazen bı kez sabaha karşı çoğu zaman yapmıyoruz.Merhabalar, gece beslenmesi yaptiriyor musunuz acaba gece kac kez emziriyorsunuz? Tesekkurler
En fazla 1 kez mama iciriyorumMerhabalar, gece beslenmesi yaptiriyor musunuz acaba gece kac kez emziriyorsunuz? Tesekkurler
Sık sık mızırdanıyor meme verince sakinleşiyor. Saymıyorum ama 3-4 kez bazen daha fazla oluyodurMerhabalar, gece beslenmesi yaptiriyor musunuz acaba gece kac kez emziriyorsunuz? Tesekkurler
4. Ayımızdan beri gece beslenmesi yapmıyoruz. Tamamen kestik o zamandan beri.Merhabalar, gece beslenmesi yaptiriyor musunuz acaba gece kac kez emziriyorsunuz? Tesekkurler
Biz, kızım her gece uyandığında mama veriyorduk. Belki 10 kez uyanıyordu. Çocuk doktorumuz "Assla gece beslenmesi istemiyoruz. Bağırsaklarını bozar. O yüzden sık sık uyanır. Gece uyumadan önce karnını güzelce doyurun, mama veriyorsanız verin. Sonra yatırın. Gece asla mama vermeyin." dedi. Haklıymış. Gece beslenmesini bıraktık. 10 kez uyanan çocuk, şu an maşallah 1-2 kez uyanıyor. Su veriyoruz sadece biberonla. Tekrar uyuyor...Merhabalar, gece beslenmesi yaptiriyor musunuz acaba gece kac kez emziriyorsunuz? Tesekkurler
Tesekkur ederim. Peki beslemeden geri uyutmaya nasil alistirdiniz? Yeri geliyor bir saat ugrasiyorum illa bi emecekBiz, kızım her gece uyandığında mama veriyorduk. Belki 10 kez uyanıyordu. Çocuk doktorumuz "Assla gece beslenmesi istemiyoruz. Bağırsaklarını bozar. O yüzden sık sık uyanır. Gece uyumadan önce karnını güzelce doyurun, mama veriyorsanız verin. Sonra yatırın. Gece asla mama vermeyin." dedi. Haklıymış. Gece beslenmesini bıraktık. 10 kez uyanan çocuk, şu an maşallah 1-2 kez uyanıyor. Su veriyoruz sadece biberonla. Tekrar uyuyor...
Anne baba dede anneanne gel mama meme diyor, istedigi seyleri isaret parmagiyla gosteriyor, gel gel ve alkis yapiyor. Henuz emekliyor ama destekli tutunup yuruyor, yavas yavas ayaktayken ellerini birakmaya basladi birkac saniyeligine, su siralar 3 dis ayni anda cikariyor biraz huysuzMerhabalar 1 yaşında oğlum var benimde kızlar Allah hepsine sağlık versin inşallah sizin bebişler neler yapabiliyor mesela kaç kelime konuşabiliyor tepkileri nasıl benim oğlumda geriden gelen bir durum varmı acaba diye çok endişeleniyorum her çocuk aynı olmaz mutlaka ama kafamda deli sorular yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Sizi huzursuz eden nedir? Benimki de mama anne baba gibi basit kelimeler soyluyor halen:)Merhabalar 1 yaşında oğlum var benimde kızlar Allah hepsine sağlık versin inşallah sizin bebişler neler yapabiliyor mesela kaç kelime konuşabiliyor tepkileri nasıl benim oğlumda geriden gelen bir durum varmı acaba diye çok endişeleniyorum her çocuk aynı olmaz mutlaka ama kafamda deli sorular yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Merhaba benimde kızım varMerhabalar 1 yaşında oğlum var benimde kızlar Allah hepsine sağlık versin inşallah sizin bebişler neler yapabiliyor mesela kaç kelime konuşabiliyor tepkileri nasıl benim oğlumda geriden gelen bir durum varmı acaba diye çok endişeleniyorum her çocuk aynı olmaz mutlaka ama kafamda deli sorular yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Benim kızımın alıcı dili iyi, söyleneni anlıyor ama pek kelimesi yok. Cici ve gel gel diyor. Anne ve baba da diyor ama her zaman değil. Bay bay, alkış yapıyor, öpücük atıyor, ağzını, burnunu falan gösteriyor ama parmakla işaret etmiyor. Söyleneni anladığı ve bulunduğu ortamla ilgilendiği için bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Biraz geç konuşacak sanırım. 11 aylık yürüdü bir de. Hareketli bir kız.Merhabalar 1 yaşında oğlum var benimde kızlar Allah hepsine sağlık versin inşallah sizin bebişler neler yapabiliyor mesela kaç kelime konuşabiliyor tepkileri nasıl benim oğlumda geriden gelen bir durum varmı acaba diye çok endişeleniyorum her çocuk aynı olmaz mutlaka ama kafamda deli sorular yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?