2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Beni aradılar 20 haftalıkken tetanoz aşısı için çağırdılar o zaman gideceğim sizde o zaman gidebilirsiniz. 12 haftaya kadar folik asit sonrasında vitamin veriyorlar :)

Yeterli olup olmadığını burdan söylemek çok zor. Değerleriniz ne durumda bilemeyiz ki… o nasıl bi doktor hemen bağırmak nedir, mümkünse doktor değiştirin insanın psikolojisi bozar böylesi
Azarlıyor sürekli soru sormaya korkar oldum bidahakine soramam lazım ozman teşekkür ederim

Kizlar 10+1 deyim bugün biraz sırtım ve kasıklarım ağrıyor ve çok hafif leke oluştu 3 hafta önce yine öyle oldu aralıklı oluyor böyle olan var mı ne zamana kadar olur yada bir sorun mu var acaba

IMG-20231122-WA0007.webp
tahminde bulunurmusunuz🥰(karından)

Sadece 2 kişi mi öğrendi cinsiyeti? Ben geçen hafta devlete de gittim kontrole ama özelde yapılan ultrasonla 5 gün daha küçük söyledi ölçümde.normal mi bu niye öyle oldu ki
Doğum haziranda beklenen bebekler şu an max 12-13 haftalık. Ben de dün öğrendim. 12+6 bugun. 2-3 kişinin öğrenmesi normal

Çok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür 😍 acemiyogi acemiyogi mesirmacunu mesirmacunu
Biz şu nipt testini yaptırmak istiyoruz, doktorum artık yaptırabilirsin dedi. Pazartesi günü gidip kan vereceğim.
Folik asit bırakabilirsin artık ama daha vitaminleri vermicem dedi midem bulanıyor çok diye.
yaa kızlar bi de 1.8 kg almışım dedi ki iyi ki miden kötü bir de iyi olsa ne yapacaksın daha yeni biraz dikkat et dedi 😂 hiç beklemiyordum açıkçası.
bu arada kimseye söyleme daha çok erken ama bence erkek dedi cinsiyetine 🥹 kız isteyen eşim ve eşimin tarafı şok 😂
Harikaaaa 🧿😍😍😍 ay bana folik asit doğuma kadar devam dedi kilo konusunda aynıyız ama çok normal bence yaa ben asla aç kalamıyorum kendimi aç bırakırsam midem aşırı bulanıyor o yüzden sabahı akşamı kalmadı o işin normal bence 😂 ahahaha ya bu cinsiyet illa ki birilerini şok ediyor ailede o kadar çok erkek torun var ki bizde de herkes kız istiyor görücez 😂😂

maşallah elastik bir çocuk olacak bellli ki 😁😁 hangi firmada yaptırdınız fetal dna testini ücreti nekadardı
Hahaha aynı fikirdeyim 😂😂 ben almanyadayım kutunun üstünde HARMONY yazıyordu ama testin adı da harmony test o yüzden bilemedim şimdi o markası mıydı 50 euro ödedim ben ama 150den başlıyor burda sanırım cinsiyet öğrenme için de 19 daha vericem sonradan

Eki Görüntüle 3341457 tahminde bulunurmusunuz🥰(karından)
Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin 🧿minnoş daha çok küçük annesi 😍 11+1 çok erken cinsiyet için, o haftalarda çoğunlukla genital tüberkül iki cinsiyet için de aynı şekilde gözüküyormuş tamamen şeklini alması en az 13. Haftaymış (durduk yere prof oldum araştırmaktan terimler filan😂😂) hatta 13. Haftada bile yanılmalar çok yaygın ben hatırlıyorum da doktorlar eskiden en az 4 aylıkken söylerlerdi şimdi erkenden söylüyorlar sonra aaa öyle değilmiş böyleymiş diyorlar 😂

Merhaba kızlarr herşey yolundamı🥰

Benim şu 2.ci hamileliğim biraz zor geçecek gibi ne soganlı yemekler ne salcalı yemeği görmeye tahammülüm yok 2ci hamileliğinde zaten ilkinden çok farklı yaşıyorsun derlerdi cidden öyle halsiz ve uykusuzum geceleri kızım güzel uyuyor ama genede hep uyumak istiyorum genelde enerjim çok yüksektir benim ilk hamileliğimde ne uyurdum ne ederdim iş ederdim habire bu mercimek beni yoracak gibi 🤭🤭

Back
X