2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
[/QUOTE]
Anladim tsk ederim. Yani çevremde cok var yaptiran ama pisman olanlar down sendromlu olacak cocugunuz diyip veya engelli diyip sapasaglam dogduklarini. Yani allah korusun engelli olsa da bir çözümü yok ve aldırmayacağım için pek yapmayı uygun görmüyorum. Bu benim fikrim yaptirmak isteyen tabiki yaptirabilir. Ama dedigim gibi yanilma payı yuksek olabiliyor. Yanilma olmasa bile herhangi bir cozumu yok o yuzden yaptirmayi dusunmuyorum
Bende senin gibi düşünüyorum yaptırıp strese girmenin bir anlamı yok sonuçta aldıracak değiliz rabbimin bir armağanı bizlere bende yaptırmayı düşünmüyorum

Peki kızlar ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba bilgilendirir misiniz bizi? Bu tür şeyler için devletten randevu bulmak çok zor anladığım kadarıyla. Özelde ikili test yaptıran oldu mu?

Çok şükür sağlıkla büyüsün de istediği kadar canımı acıtabilir 😂😂❤️ sanırım en geç pazartesi 🙈 koşa koşa buraya gelip güzel haberler vermek için ben de heyecanla bekliyorum inşallaahh 😍 sen de verdin mi kan yoksa daha sonra mıydıı
ben ikili test yaptırdım temiz çıktı çok şükür canım :KK68: :KK200:

Peki kızlar ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba bilgilendirir misiniz bizi? Bu tür şeyler için devletten randevu bulmak çok zor anladığım kadarıyla. Özelde ikili test yaptıran oldu mu?
Ben 379 lira mı ne verdim cnm yani özel hastaneye dair kartim vardı gittiğim hastanenin indirim kartı gibi onu almıştım hamile olunca onun indirimiyle düz 400 lira filan verdim yani

nasılsın güzel anneee :KK68:
Bu hafta biraz daha iyiyim. İştahım açıldı gibi hiç bir şey yiyemiyordum sürekli midem bulaniyordu ? Sen nasılsın iyi misin ? Sen ikili tarama testi yaptırdın galiba canım dimi? Beni de haftaya çağırdı doktorum ama kararsızım bir de tecrubesizim kimisi firma falan diyor hangisi en iyisi onu dahi bilmiyorum. Sen ne kadara yaptırdın fetal dna testini

Son düzenleme:
Bu hafta biraz daha iyiyim. İştahım açıldı gibi hiç bir şey yiyemiyordum sürekli midem bulaniyordu ? Sen nasılsın iyi misin ? Sen ikili tarama testi yaptırdın galiba canım dimi? Beni de haftaya çağırdı doktorum ama kararsızım bir de tecrubesizim kimisi firma falan diyor hangisi en iyisi onu dahi bilmiyorum. Sen ne kadara yaptırdın fetal dna testini
benim iştahımda da artış var :) ikili yaptırdım ben 500 tlye . fetal yaptırmadım. zaten doktor ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği bakıyor, yani senin tercihine kalmış. benim doktorum yapalım dedi bende itiraz etmedim. her şekilde kabulümüz tabi ama yaptırdık öyle :)

Kizlar nasılsınız iysinizdir inşallah benim akşamdan beri boberek ağrısı bir de göbek deliğinin oralarda iğne batması gibi ağrılarım var di şu an da arada bir oluyor niye böyle oldu birden bende anlamadım

benim iştahımda da artış var :) ikili yaptırdım ben 500 tlye . fetal yaptırmadım. zaten doktor ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği bakıyor, yani senin tercihine kalmış. benim doktorum yapalım dedi bende itiraz etmedim. her şekilde kabulümüz tabi ama yaptırdık öyle :)
Anladım canım.. ikili de mi cinsiyetini öğrendiniz yoksa daha önce mi ☺️bir an önce birşeyler almak istiyorum ☺️ doktorum da ikili taramaya geldiğinde net şekilde öğrenirsin dedi de .. ben hamileliğimin başından beri midem bulaniyordu hiç bir şey yiyemiyordum şu iki gundur çok iyiyim çok şükür inşallah böyle iştahımız devam ederler ☺️

Kizlar nasılsınız iysinizdir inşallah benim akşamdan beri boberek ağrısı bir de göbek deliğinin oralarda iğne batması gibi ağrılarım var di şu an da arada bir oluyor niye böyle oldu birden bende anlamadım
o ağrılar bende de bazen oluyor bazen olmuyor canım

Anladım canım.. ikili de mi cinsiyetini öğrendiniz yoksa daha önce mi ☺️bir an önce birşeyler almak istiyorum ☺️ doktorum da ikili taramaya geldiğinde net şekilde öğrenirsin dedi de .. ben hamileliğimin başından beri midem bulaniyordu hiç bir şey yiyemiyordum şu iki gundur çok iyiyim çok şükür inşallah böyle iştahımız devam ederler ☺️
henüz cinsiyet öğrenmedik canım biz :) bekliyoruz doktor 14. haftada söyleriz nasipse dedi :)

Ay benim de çabucak açıklanır inşallah neler yazıyor peki
şöyle bir rapor canım , ben anlamıyorum ama doktor iyi dedi :)
WhatsApp Image 2023-11-28 at 15.41.03.webp

manisada 500 tl ye yaptırdım canım

Ben 379 lira mı ne verdim cnm yani özel hastaneye dair kartim vardı gittiğim hastanenin indirim kartı gibi onu almıştım hamile olunca onun indirimiyle düz 400 lira filan verdim yani
Aaa iyiymiş ya ben 1500-2000 arası falan sanıyordum. Eğer doktorum yaştan dolayı illa ki fetal DNA demezse ben de ikili taramayla devam edicem. İnşallah hiçbişeye gerek kalmadan sağlıkla ilerler gebeliklerimiz 🙏❤️

Back
X