2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba anneler❤ 12 haftalığız doktor görünmez şuan dedi bizede yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG-20231205-WA0001.webp
    IMG-20231205-WA0001.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kızlar. Bugün ikili tarama sonucum yüksek riskli çıktı. Perinatolojiye yönlendirdi. Yarın için randevu aldım. Kimisi takma kafana ağırlıklı yanlış sonuç veriyor diyorlar ama hiçbir bilgim yok bu konuda. Tabi sonuç nasıl olursa olsun Baş göz üstüne ama insan kafasına takmadan edemiyor ne yazık ki. Sizin var mı daha önce başına gelen sonucun riskli çıkıp ama herhangi bir problemi olmadan doğan tanıdığınız bildiğiniz birileri
Hiç canını sıkma canım ikili test o kadar havada kalan bi test ki risk çıksa bile diğer testler yapılana kadar temiz olduğu düşünebiliriz. Sadece diyor ki ayrıntılı inceleyin. Şimdi senin diğer testlerin yapılcak ve tertemiz çıkıcak çünkü ense kalınlığında da problem yok stres yapmana değmez tüm testler bitsin sonuçların gelsin. Net olmayan bir durum olduğu için kafanın karışması normal, netleşmesini bekleyelim 🫶🏻

Günaydınlarrr :anneadayı: :anneadayı:
Cumartesi Fetal DNA için kan verdim. Heyecanla sonuçları bekliyorum.
Karınlar büyüdü mü güzel hamişlerrrr :nazar::KK200:
Günaydınn ay çok heyecanlıı 😍 çok güzel haberler al inşallahh 🩷 benim bazen var bazen yok hala hamiş göbeği gibi değil yemeği fazla kaçırmışım gibi 😂😂 sende durumlar nasılll 😍

Ben normalde de biraz kiloluyum ama göbekli bi yapım yoktu. Şimdi alt tarafta biraz göbeğim çıktı içeri de çekilmiyo kotlarım sıkıyo. Hatta çok mu erken büyüdü diye düşünüyorum. Bi arkadaşım var 6. ayın başında çok azıcık göbeği var.

Merhaba anneler❤ 12 haftalığız doktor görünmez şuan dedi bizede yorum yapar mısınız
Oy maşallah 🧿 ben (asla doğruluk payı yok ama) kafasının vücuduna oranına bakınca kız gibi hissettim erkeklerde kafa daha büyük oluyormuş. Nub teoriye göre de kız gibi çıkıntı popişe paralel gidiyor 😍 gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh 😍

Oy maşallah 🧿 ben (asla doğruluk payı yok ama) kafasının vücuduna oranına bakınca kız gibi hissettim erkeklerde kafa daha büyük oluyormuş. Nub teoriye göre de kız gibi çıkıntı popişe paralel gidiyor 😍 gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh 😍
Yaa umarım dediğiniz gibidir çünkü bir oğlum var okadar kız istiyorum ki❤

Canim sen bayernde nerede yasiyordun?? Acaba buyuk sehirde misin de test sonucun hizli geldi🥲 dun butun gece ruyamda 50 kere test sonucunu aldigimi gordum onunla ugrastim🥲 sabah bi kalktim klinikten ariyolar dedim malum oldu bana herhalde, demir hapi icin ariyorlarmis meger😑

Canim sen bayernde nerede yasiyordun?? Acaba buyuk sehirde misin de test sonucun hizli geldi🥲 dun butun gece ruyamda 50 kere test sonucunu aldigimi gordum onunla ugrastim🥲 sabah bi kalktim klinikten ariyolar dedim malum oldu bana herhalde, demir hapi icin ariyorlarmis meger😑
Yaaaa çok tatlısın 😂🩷 ben de kafama bi şey takılınca rüyamda 50 kere görürüm bence senin haberin de perşembe gelicek 🥰 Avusturya sınırında bi kasabada yaşıyorum çok küçük bir yer cuma vermiştim sen de cuma verdin dimi? 1 haftaya çıkar dedi cuma bekliyordum hatta pazartesiye kayar herhalde falan diyordum perşembe aradılar yani cumayı saymazsak 4 iş gününde geldi 🥰🥰

Yaaaa çok tatlısın 😂🩷 ben de kafama bi şey takılınca rüyamda 50 kere görürüm bence senin haberin de perşembe gelicek 🥰 Avusturya sınırında bi kasabada yaşıyorum çok küçük bir yer cuma vermiştim sen de cuma verdin dimi? 1 haftaya çıkar dedi cuma bekliyordum hatta pazartesiye kayar herhalde falan diyordum perşembe aradılar yani cumayı saymazsak 4 iş gününde geldi 🥰🥰
İyi biz de cok buyuk bir yerde yasamiyoruz insallah gelir bu haftaici🥲 tesekkurler canim💕

Benimki büyümeye başladı oğlumda 5 aya kadar bişey yoktu zayifken hamile kalmıştım o yüzden herhalde şimdi hemen şişmeye başladım hoşuma gidiyor valla 🥰

ayy çok heyecanlı bu fetal dnada cinsiyet öğrenildiği için ben heyecanlanıyorum :))) benim göbüş çıktı canım marry :anneadayı: senin çıktı mııı :)
Benim de çıktı ya, pantolonlarım olmuyor :KK70: Cinsiyet için doktor erkek gibi bence demişti 11. haftada. O yüzden heyecanla bekliyorum gerçekten :rolleyes:
Günaydınn ay çok heyecanlıı 😍 çok güzel haberler al inşallahh 🩷 benim bazen var bazen yok hala hamiş göbeği gibi değil yemeği fazla kaçırmışım gibi 😂😂 sende durumlar nasılll 😍
Benim artık karnım var ya :anneadayı: Dışarıdan çok anlaşılmıyor olabilir gerçi benim normal halimi bilen anlar öyle diyeyim :emir_bebek:
Ben normalde de biraz kiloluyum ama göbekli bi yapım yoktu. Şimdi alt tarafta biraz göbeğim çıktı içeri de çekilmiyo kotlarım sıkıyo. Hatta çok mu erken büyüdü diye düşünüyorum. Bi arkadaşım var 6. ayın başında çok azıcık göbeği var.
Ben kot giymeyi 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldım :halay:6. aya kadar nasıl göbeği olmuyor insanların ya ben 8. ayda filan yuvarlanarak gezicem herhalde :kızgın:

Benim de çıktı ya, pantolonlarım olmuyor :KK70: Cinsiyet için doktor erkek gibi bence demişti 11. haftada. O yüzden heyecanla bekliyorum gerçekten :rolleyes:

Benim artık karnım var ya :anneadayı: Dışarıdan çok anlaşılmıyor olabilir gerçi benim normal halimi bilen anlar öyle diyeyim :emir_bebek:

Ben kot giymeyi 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldım :halay:6. aya kadar nasıl göbeği olmuyor insanların ya ben 8. ayda filan yuvarlanarak gezicem herhalde :kızgın:
Valla çok garip ben de şaşırıyorum çok az göbeği var ve totalde hiç kilo almamış, başladığı kilo ile aynı. Bebeğin gelişiminde sıkıntı yokmuş ama kendi zayıflıyor demek ki

ilk gebeliklerde hemen çıkmıyormuş öyle diyorlar bende de şişkinlik oluyor akşamları sabah giydiğim akşam olmuyor gibi bir durum oluyor. Ama şşimdiden karnımın çıktığını düşünmüyorum daha rahim greyfurt kadar karnım nasıl çıksın diye düşünüyorum 🤣 11 haftayı yeni doldurdum

ilk gebeliklerde hemen çıkmıyormuş öyle diyorlar bende de şişkinlik oluyor akşamları sabah giydiğim akşam olmuyor gibi bir durum oluyor. Ama şşimdiden karnımın çıktığını düşünmüyorum daha rahim greyfurt kadar karnım nasıl çıksın diye düşünüyorum 🤣 11 haftayı yeni doldurdum
Aynen ya daha çok küçükler aslında günler geçmiyor ki hangi haftadan sonra dedikleri gibi zaman su gibi geçicek merakla bekliyorum 😂

Ben kotlarımı giyiyorum fermuar düğme kapanmıyor tabi ki o kısmın üstüne ikinci bir atlet geçiriyorum bi de orayı kapatıcak uzun kazak giyiyorum mis 😬😬

Aynen ya daha çok küçükler aslında günler geçmiyor ki hangi haftadan sonra dedikleri gibi zaman su gibi geçicek merakla bekliyorum 😂
valla genelde 4-5 ayda anca karın çıkıyor diyorlar ama bakalım kimi de diyor bazısının iç karnı geniş oluyor hemen göbeği çıkmaz iç karnı geniş değilse göbeği daha erken çıkar. herkes ayrı bişey söylüyor valla sağlıklı olsunlar da bekleyip göreceğiz 😂

Back
X