- Konu Sahibi mesirmacunu
- #4.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç canını sıkma canım ikili test o kadar havada kalan bi test ki risk çıksa bile diğer testler yapılana kadar temiz olduğu düşünebiliriz. Sadece diyor ki ayrıntılı inceleyin. Şimdi senin diğer testlerin yapılcak ve tertemiz çıkıcak çünkü ense kalınlığında da problem yok stres yapmana değmez tüm testler bitsin sonuçların gelsin. Net olmayan bir durum olduğu için kafanın karışması normal, netleşmesini bekleyelimMerhaba kızlar. Bugün ikili tarama sonucum yüksek riskli çıktı. Perinatolojiye yönlendirdi. Yarın için randevu aldım. Kimisi takma kafana ağırlıklı yanlış sonuç veriyor diyorlar ama hiçbir bilgim yok bu konuda. Tabi sonuç nasıl olursa olsun Baş göz üstüne ama insan kafasına takmadan edemiyor ne yazık ki. Sizin var mı daha önce başına gelen sonucun riskli çıkıp ama herhangi bir problemi olmadan doğan tanıdığınız bildiğiniz birileri
Günaydınn ay çok heyecanlııGünaydınlarrr![]()
Cumartesi Fetal DNA için kan verdim. Heyecanla sonuçları bekliyorum.
Karınlar büyüdü mü güzel hamişlerrrr![]()
Ben normalde de biraz kiloluyum ama göbekli bi yapım yoktu. Şimdi alt tarafta biraz göbeğim çıktı içeri de çekilmiyo kotlarım sıkıyo. Hatta çok mu erken büyüdü diye düşünüyorum. Bi arkadaşım var 6. ayın başında çok azıcık göbeği var.Günaydınlarrr![]()
Oy maşallahMerhaba anneler❤ 12 haftalığız doktor görünmez şuan dedi bizede yorum yapar mısınız
Maşallah :) bana da kız gibi geldi tamamen his :)Merhaba anneler❤ 12 haftalığız doktor görünmez şuan dedi bizede yorum yapar mısınız
benim de cumartesi kontrolüm var biz de 11+4 olucaz ama cinsiyeti görebileceğini sanmıyorum onun için fetal dna sonucunu bekliyorumbenim de cuma günü kontrolüm var 11+5 oluyor inşallah cinsiyeti öğreniriz çok heyecanlıyım zaman geçmiyo
Yaa umarım dediğiniz gibidir çünkü bir oğlum var okadar kız istiyorum ki❤Oy maşallahben (asla doğruluk payı yok ama) kafasının vücuduna oranına bakınca kız gibi hissettim erkeklerde kafa daha büyük oluyormuş. Nub teoriye göre de kız gibi çıkıntı popişe paralel gidiyor
gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh
![]()
Çok tesekkür ederim umarım öyledir❤Maşallah :) bana da kız gibi geldi tamamen his :)
Canim sen bayernde nerede yasiyordun?? Acaba buyuk sehirde misin de test sonucun hizli geldiOy maşallahben (asla doğruluk payı yok ama) kafasının vücuduna oranına bakınca kız gibi hissettim erkeklerde kafa daha büyük oluyormuş. Nub teoriye göre de kız gibi çıkıntı popişe paralel gidiyor
gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh
![]()
Yaaaa çok tatlısınCanim sen bayernde nerede yasiyordun?? Acaba buyuk sehirde misin de test sonucun hizli geldidun butun gece ruyamda 50 kere test sonucunu aldigimi gordum onunla ugrastim
sabah bi kalktim klinikten ariyolar dedim malum oldu bana herhalde, demir hapi icin ariyorlarmis meger
![]()
İyi biz de cok buyuk bir yerde yasamiyoruz insallah gelir bu haftaiciYaaaa çok tatlısınben de kafama bi şey takılınca rüyamda 50 kere görürüm bence senin haberin de perşembe gelicek
Avusturya sınırında bi kasabada yaşıyorum çok küçük bir yer cuma vermiştim sen de cuma verdin dimi? 1 haftaya çıkar dedi cuma bekliyordum hatta pazartesiye kayar herhalde falan diyordum perşembe aradılar yani cumayı saymazsak 4 iş gününde geldi
![]()
Benimki büyümeye başladı oğlumda 5 aya kadar bişey yoktu zayifken hamile kalmıştım o yüzden herhalde şimdi hemen şişmeye başladım hoşuma gidiyor vallaGünaydınlarrr![]()
![]()
Heyecanla bekliyoruzİyi biz de cok buyuk bir yerde yasamiyoruz insallah gelir bu haftaicitesekkurler canim
![]()
Benim de çıktı ya, pantolonlarım olmuyorayy çok heyecanlı bu fetal dnada cinsiyet öğrenildiği için ben heyecanlanıyorum :))) benim göbüş çıktı canım marrysenin çıktı mııı :)
Benim artık karnım var yaGünaydınn ay çok heyecanlııçok güzel haberler al inşallahh
benim bazen var bazen yok hala hamiş göbeği gibi değil yemeği fazla kaçırmışım gibi
sende durumlar nasılll
![]()
Ben kot giymeyi 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldımBen normalde de biraz kiloluyum ama göbekli bi yapım yoktu. Şimdi alt tarafta biraz göbeğim çıktı içeri de çekilmiyo kotlarım sıkıyo. Hatta çok mu erken büyüdü diye düşünüyorum. Bi arkadaşım var 6. ayın başında çok azıcık göbeği var.
Valla çok garip ben de şaşırıyorum çok az göbeği var ve totalde hiç kilo almamış, başladığı kilo ile aynı. Bebeğin gelişiminde sıkıntı yokmuş ama kendi zayıflıyor demek kiBenim de çıktı ya, pantolonlarım olmuyorCinsiyet için doktor erkek gibi bence demişti 11. haftada. O yüzden heyecanla bekliyorum gerçekten
Benim artık karnım var yaDışarıdan çok anlaşılmıyor olabilir gerçi benim normal halimi bilen anlar öyle diyeyim
Ben kot giymeyi 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldım6. aya kadar nasıl göbeği olmuyor insanların ya ben 8. ayda filan yuvarlanarak gezicem herhalde
![]()
Aynen ya daha çok küçükler aslında günler geçmiyor ki hangi haftadan sonra dedikleri gibi zaman su gibi geçicek merakla bekliyorumilk gebeliklerde hemen çıkmıyormuş öyle diyorlar bende de şişkinlik oluyor akşamları sabah giydiğim akşam olmuyor gibi bir durum oluyor. Ama şşimdiden karnımın çıktığını düşünmüyorum daha rahim greyfurt kadar karnım nasıl çıksın diye düşünüyorum11 haftayı yeni doldurdum
Ben kotlarımı giyiyorum fermuar düğme kapanmıyor tabi ki o kısmın üstüne ikinci bir atlet geçiriyorum bi de orayı kapatıcak uzun kazak giyiyorum misBenim de çıktı ya, pantolonlarım olmuyorCinsiyet için doktor erkek gibi bence demişti 11. haftada. O yüzden heyecanla bekliyorum gerçekten
Benim artık karnım var yaDışarıdan çok anlaşılmıyor olabilir gerçi benim normal halimi bilen anlar öyle diyeyim
Ben kot giymeyi 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldım6. aya kadar nasıl göbeği olmuyor insanların ya ben 8. ayda filan yuvarlanarak gezicem herhalde
![]()
valla genelde 4-5 ayda anca karın çıkıyor diyorlar ama bakalım kimi de diyor bazısının iç karnı geniş oluyor hemen göbeği çıkmaz iç karnı geniş değilse göbeği daha erken çıkar. herkes ayrı bişey söylüyor valla sağlıklı olsunlar da bekleyip göreceğizAynen ya daha çok küçükler aslında günler geçmiyor ki hangi haftadan sonra dedikleri gibi zaman su gibi geçicek merakla bekliyorum![]()