2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlar bende bugün ikili tarama ya girdim ama bana cinsiyet tahmini yapmadı çok merak ediyorum ya hele bakın siz bir tahminde bulunurmusunuz
screenshot_2023-12-11-10-28-58-777_com-miui-gallery-jpg.3349836
Erkek hissettim bakınca hayırlısı olsun canım

Selamm Bebik anneleri nasıl gidiyor gebelikk 🥰 ben çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için 12+3 üm şuandaa 16 17 haftalarda gideyim diyorum net öğrenmek icin 🥹🙈 sabahları mide bulantım devam ediyo çubuk kraker ile bastırmaya çalışıyorum her sabah 🥹 sizler nasılsınızz sanki günler geçmiyo gibiii

Selamm Bebik anneleri nasıl gidiyor gebelikk 🥰 ben çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için 12+3 üm şuandaa 16 17 haftalarda gideyim diyorum net öğrenmek icin 🥹🙈 sabahları mide bulantım devam ediyo çubuk kraker ile bastırmaya çalışıyorum her sabah 🥹 sizler nasılsınızz sanki günler geçmiyo gibiii
Selamm
Benimde 12+3 bugünnn.
Cuma günü kontrolüm varr. Benimde mide bulantılarım hala devam ediyor öğürme olarak oluyor zaten çıkarma yok. İştahım 6. Haftadan beri yok aşırı seçiyorum bu iki gündür hep tostla geçirdimm.

Selamlar herkese Temmuz grubundayım ama muhtemelen doğum hazirana kayacak. Perşembe günü kontrolüm var 11+2 oluyorum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun öğrenenler en erken kaçıncı haftada öğrendi merak ediyorum 🫠

Back
X