2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aynen kızlar almanyadayım burdakiler biraz cins 😬 ama burda da doktordan doktora değişiyor, belki benimki böyle yapıyordur. pinarindunyasi pinarindunyasi canımm seninki karından mı baktı hep??
12. Haftaya kadar hep vajinal bakti. 12. Haftada karindan bakti… ama seye sasirdim demissin ya detayli ultrasonda vajinadan bakacak diye… oyle mi oluyor gercekten🙄 bi de benim doktorum yapmayacak detayli ultrasonu, hastaneden randevu aldik onun icin. Anlamadim gercekten🫠

• Beğen
Reactions: Jou
12. Haftaya kadar hep vajinal bakti. 12. Haftada karindan bakti… ama seye sasirdim demissin ya detayli ultrasonda vajinadan bakacak diye… oyle mi oluyor gercekten🙄 bi de benim doktorum yapmayacak detayli ultrasonu, hastaneden randevu aldik onun icin. Anlamadim gercekten🫠
Vajinadan bakılması saçma risk teşkil etmez mi sonuçta kanama falan yok neden alttan bakilsinki karından gayet herşey çıkıyor bebek büyümüş oluyor

Slm kızlar maşallah hepiniz cinsiyetlerini öğrenmeye güzel haberler almaya başladınız cvp veremesemde bütün yazılanları okuyorum...Benimde dün kontrolüm vardı 13+5 olduk herşey yolunda çok şükür ama cinsiyetini söylemedi devlet hastanesi olduğu işin sanırım diğer haftalarda daha net olur diye ama ben çok merak ediyorum görüntümüzü ekliyorum sizlerin tahmini nedir acaba

Eklentiler

• IMG-20231221-WA0005.webp
    IMG-20231221-WA0005.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 53
Vajinadan bakılması saçma risk teşkil etmez mi sonuçta kanama falan yok neden alttan bakilsinki karından gayet herşey çıkıyor bebek büyümüş oluyor
Yok bi risk teskil etmiyor sanilanin aksine. Eger riskli bir gebeliginiz yoksa tabii… karnin aksine cok daha yakindan ve net gozukuyor cunku. Ama evet 12. Haftadan sonra vajinadan bakilmasi bence de gereksiz🤷🏻‍♀️

Kızlar bebek bezi stoğu yapmaya başladınızmı acaba hangi bezden düşünüyorsunuz ? 🤣
Ben ilk kızıma prima aldım totosu baska bezlere kabul etmedi benim kız kaliteli takılıyo bezlerle 😁😁 cok bez degiştirdim hepsi tahriş ettiydii
2ci bebeye artık prima alamam yetişemem 🤦‍♀️

Kızlar bebek bezi stoğu yapmaya başladınızmı acaba hangi bezden düşünüyorsunuz ? 🤣
Ben ilk kızıma prima aldım totosu baska bezlere kabul etmedi benim kız kaliteli takılıyo bezlerle 😁😁 cok bez degiştirdim hepsi tahriş ettiydii
Mart gibi alacağım ben, ilk bebeğimde 40 i çıkana kadar Prima kullanmıştım bundada öyle yaparım. İki aya boleceğim öyle alacağım, Prima malum pahalı.

• Beğen
Mart gibi alacağım ben, ilk bebeğimde 40 i çıkana kadar Prima kullanmıştım bundada öyle yaparım. İki aya boleceğim öyle alacağım, Prima malum pahalı.
Evett bide indirimden yakalıyorum kızıma mecbur
Senin gibi ettim başka bezleri hic kabul etmedi hepsine tektük aldım denedim tahriş etti hep artik primayla devam ettim öyle gidiyor almak istediğin ne peki

Kızlar benim ilk bebeğim, bez konusunda çok bilgisizim ama bizimkiler beni de kardeşimi de Prima'yla büyüttü. Ama bu sıra hep Sleepy duyduğum için onun kalitesinin geçtiğini filan düşünmeye başlamıştım. Siz ne düşünüyorsunuz Sleepy için?

Kizlarrr bu ay artık şampuan ıslak mendil deterjandan almaya başlayayım dedim. sampuan konusunda kafam çok karıştı kimse dalin önermiyor. E bebekteki doğal şampuan var ya da unibaby. Daha önce kullananız var mı ya da siz ne alcaksınız benimle paylaşın lütfennnnnn 💜

Kızlar benim ilk bebeğim, bez konusunda çok bilgisizim ama bizimkiler beni de kardeşimi de Prima'yla büyüttü. Ama bu sıra hep Sleepy duyduğum için onun kalitesinin geçtiğini filan düşünmeye başlamıştım. Siz ne düşünüyorsunuz Sleepy için?
Sleppy sızdırma yapıyomus canım arkadaşlarımın hiç biri memnun kalmadı

Slm kızlar maşallah hepiniz cinsiyetlerini öğrenmeye güzel haberler almaya başladınız cvp veremesemde bütün yazılanları okuyorum...Benimde dün kontrolüm vardı 13+5 olduk herşey yolunda çok şükür ama cinsiyetini söylemedi devlet hastanesi olduğu işin sanırım diğer haftalarda daha net olur diye ama ben çok merak ediyorum görüntümüzü ekliyorum sizlerin tahmini nedir acaba
merhaba , ben anlamam ama sağlıkla gelsin inşallahh:KK200:

molfix nasıl jou

• Beğen
molfix nasıl jou
YA molfix kenarda akıtma yapıyodu ve hic memnun kalmadım yaptıği çişi veya kakasını emmedi bide belediye göndermisti onu ordan farkettim bi onu almamıştım ama baby turco iyi bak onu sevmistimde totosu beğenmedi şu sıra pure baby ye taktım alan varmı acep

Son düzenleme:
Sormadım açıkçası devam eder mi diye, ama endokrinolojide muayene sırasında doktor asistanina benim üstümden ders verdi o sırada dedi ki daha 5. Haftada şeker başlamış bu sebeple gebelik şekeri olarak değil de diyabet hastası hamile kalmış gibi hareket edicez demişti. Cuma gidicem tekrar sorarım ama muhtemelen gebelik sonrası kilo verirsen devam etse de geçer dicekler. :)

Benim tokluklarim da yüksek çıkıyor 150-170 arasi.
hba1c 5.8 çıkmış bu ayın başında ama merak ettim geriye doğru baktım
8. Ayda 6.4mus sonra 11. Ayda bakmışlar 5.9 çıkmış ki kasımın başında insülin kullanmaya başlamıştım etki etmiş demek ki.
Bugün gittiniz mi doktora

Anldım canım valla öyle mi oluyor bilmiyorum benim doktorumun tercihi de olabilir 🤔 bana hiç hastaneye git falan demedi belki ellerindeki ultrason cihazının kapasitesiyle ilgilidir bilemiyorum ki bir de dediğim gibi öyle 45 dk 1 saat sürmeyecekmiş. 25-30 dk dedi. Eşimle olduğum için, karından bakalım normalde daha iyi görebilmek için vajinal ultrason daha iyi gerekirse karından sonra öyle de bakarız, dedi. Sonra gerek duymadı bir sonraki sefer yaparız dedi. Nereye kadar böyle gidecek bakalım 🫣😬

• Beğen
Risk teşkil etse işin uzmanı bunu tercih etmez diye düşünüyorum ☺️ elle de muayene yapıyor rahim ağzı vs kontrolleri de yapılmış oluyor. Tek sebep bebeği net görmek değildir muhtemelen

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 16+5 dedi doktor haftası için. Geçen ay ki kontrolümüzde pipi görüyorum demişti ama şimdi de emin olamadım kız gibi de dedi :) Artık öbür ay kesinleşecek kısmetse 🙏🏼😇

Back
X