2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 16+5 dedi doktor haftası için. Geçen ay ki kontrolümüzde pipi görüyorum demişti ama şimdi de emin olamadım kız gibi de dedi :) Artık öbür ay kesinleşecek kısmetse 🙏🏼😇
Brnimkide öyle oldu iste bi erkekti sonra bi kız oldu anlayamadık sürpriz olacak anlaşılan🤣🤣

Evett bide indirimden yakalıyorum kızıma mecbur
Senin gibi ettim başka bezleri hic kabul etmedi hepsine tektük aldım denedim tahriş etti hep artik primayla devam ettim öyle gidiyor almak istediğin ne peki
Prima premium care almıştım yenidoğan için. Yine onu olacağım
Kızlar benim ilk bebeğim, bez konusunda çok bilgisizim ama bizimkiler beni de kardeşimi de Prima'yla büyüttü. Ama bu sıra hep Sleepy duyduğum için onun kalitesinin geçtiğini filan düşünmeye başlamıştım. Siz ne düşünüyorsunuz Sleepy için?
40 günden sonra önce sleppy yeşil renk kullandık, bir yaşından sonra da sarı renk yani ambalajindaki renk sarı, ona geçtik. Hala da kullanıyoruz çok memnunuz sleepyden.
Sızdırmaz alerji vs asla yapmadı

Kizlar şefaf sümüksü akıntım bu gün bir tık daha fazla geldi sanki acaba yumurtlama döneminde falanmiyim ya birde mantar için fitil kullanıyorum o mu yapıyor çok sitres yapıyorum ya😕

Prima premium care almıştım yenidoğan için. Yine onu olacağım

40 günden sonra önce sleppy yeşil renk kullandık, bir yaşından sonra da sarı renk yani ambalajindaki renk sarı, ona geçtik. Hala da kullanıyoruz çok memnunuz sleepyden.
Sızdırmaz alerji vs asla yapmadı
Anladım canım o uçmuş 😀

Kizlar şefaf sümüksü akıntım bu gün bir tık daha fazla geldi sanki acaba yumurtlama döneminde falanmiyim ya birde mantar için fitil kullanıyorum o mu yapıyor çok sitres yapıyorum ya😕
Benimde sürekli akıntım oluyor ve mantar var bendede doktor fitil vermişti kullanmaya korktum siz hangisini kullanıyorsunuz

Kizlar alt karinda kalp atisi gibi pit pit neden olur bilen var mi? Yani bebegin kalp atisi desem mumkun degil o kadar belli olmasi, bi de nerdeyse benim kalbim kadar hizli yani cok hizli da atmiyor. Cok ilginc bazen elimi koyuyorum cok net hissediyorum. Esim bugun kulagini koydu o da ayni sekilde tarif etti. Yuz ustu yattigimda cok net hissediyorum o atisi… size de oluyor mu ve sebebini bilen varsa aydinlatirsa cok sevinirim🙏🏼

AY benimde bugün iki kere geldi korktum öyle olunca ardından adet olurdum şeffaf uzayan sümüksü akıntı geldi benden de

Anldım canım valla öyle mi oluyor bilmiyorum benim doktorumun tercihi de olabilir 🤔 bana hiç hastaneye git falan demedi belki ellerindeki ultrason cihazının kapasitesiyle ilgilidir bilemiyorum ki bir de dediğim gibi öyle 45 dk 1 saat sürmeyecekmiş. 25-30 dk dedi. Eşimle olduğum için, karından bakalım normalde daha iyi görebilmek için vajinal ultrason daha iyi gerekirse karından sonra öyle de bakarız, dedi. Sonra gerek duymadı bir sonraki sefer yaparız dedi. Nereye kadar böyle gidecek bakalım 🫣😬
Normal ultrason bile 2 dk suruyo surmuyo 23-30 dk iyiymis izleriz uzun uzun🥹💕

Merhaba ikili testten anlayan varmi doktor normal dedi ama biraz yüksek çıktığı için 3lu test yapalım geldiğinde dedi. Bende yaşları alakalı olabilir dedim evet yaslada alakali olabilir ama biz yinede bir test yapalım dedi bunu yaşayan varmi aranizda

Eklentiler

• Screenshot_20231222_193308_WhatsApp.webp
    Screenshot_20231222_193308_WhatsApp.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 66
Back
X