2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar iyi akşamlar herkese 14+4 deyim biraz önce lavaboya girdim kırmızı kan geldi peceteye silince miktarı serçe parmagimin üstü kadardi sonra tekrar sildim sildim devamı gelmedi niye böyle oldu korktum ağrım da yok ama kanı görünce kötü oldum şuan hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar kasıklarımda ağrı var mı yoksa şuan psikolojik mi hafif eder ağrısı gibi bilemedim acile gitmeli miyim ultrasonla bakıyorlar mi acilde şuan aglayasim var boyle olan oldu mu lütfen bana birşeyler yazın 😭😭😭😭

Kızlar iyi akşamlar herkese 14+4 deyim biraz önce lavaboya girdim kırmızı kan geldi peceteye silince miktarı serçe parmagimin üstü kadardi sonra tekrar sildim sildim devamı gelmedi niye böyle oldu korktum ağrım da yok ama kanı görünce kötü oldum şuan hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar kasıklarımda ağrı var mı yoksa şuan psikolojik mi hafif eder ağrısı gibi bilemedim acile gitmeli miyim ultrasonla bakıyorlar mi acilde şuan aglayasim var boyle olan oldu mu lütfen bana birşeyler yazın 😭😭😭😭
Canım öncelikle sitres yapma sakın ol ama bi acile git için rahat etsin en azından

Kızlar birkaç gündür başım ağrıyordu ben de akşamüstü tansiyonumu ölçtüm 13.7çıktı bu tehlikeli mi sizce sabahtan beri tekrar tekrar ölçüyorum akşam 12.4 olmuştu sabah da ölçtüğüm zaman 13'tü acaba gerçekten yüksek bir tansiyonla çok korkuyorum
Kızlar hiç tansiyon sorunu yasiyaniniz olmadı mı😕

Acile git canım ultrasyon bakılıyor acilde için rahat olur en azindan

Günaydın mevsimli, nasıl oldun? 🙏🏻

Kızlar hiç tansiyon sorunu yasiyaniniz olmadı mı😕

Günaydın Yasemin, benim canımın çok sıkkın bi ara 14.5-9.5 civarı çıktı. Doktorda da ölçtük o civarda çıktı. Takip et dedi yoksa cihaz vs takılması lazım dedi ama şu aralar 12-8 civarı. Senin tansiyonun normal geldi bana, bence stres yapma ama takipte kal 🙏🏻

Kilo check kizlar🥲 an itibariyle kac kilo aldiniz😬 ben biraz endiseliyim kendi adima… +5 kilo 15+2’de🥲
Canım ben 53,5 ile hamile kaldım, şu an 56'yım. Başta hızlı başladım gibi olduı ama son 4 haftada iyi kontrolde tuttum. Doktor bir önceki muayenede ilk 3 ay kilo alınmasını pek beklemeyiz, meyve porsiyonlarına ve saatlerine dikkat et demişti. Bu hafta 15+3'te kilo gayet iyi dedi. Biraz sindirim prblemlerim azaldı, şişkinliklerim gitti ondan da galiba :halay: :anneadayı:

Seninki doğru olan kuzum,sorun bende.
Mide bulantısından öte tiksinme oluyor bende hep gebelikte ama bu sefer ki sıfır iştah ve midem ne yesem anında şişiyor sanki
ben de sanki su icsem sisiyorum hemen.
bir de bulantıalrım bitti ama asırıı tiksinme var bazı yemekleri düsündügüm an inanılmaz tiksiniyorum. sanki yesem bana asla iyi gelmeyecekmis gibi..

Back
X