- 3 Mart 2023
- 123
- 117
- 33
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.721
Ben de öğrendim bebişimin cinsiyetini, bi oğlumuz olacak inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle sitres yapma sakın ol ama bi acile git için rahat etsin en azındanKızlar iyi akşamlar herkese 14+4 deyim biraz önce lavaboya girdim kırmızı kan geldi peceteye silince miktarı serçe parmagimin üstü kadardi sonra tekrar sildim sildim devamı gelmedi niye böyle oldu korktum ağrım da yok ama kanı görünce kötü oldum şuan hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar kasıklarımda ağrı var mı yoksa şuan psikolojik mi hafif eder ağrısı gibi bilemedim acile gitmeli miyim ultrasonla bakıyorlar mi acilde şuan aglayasim var boyle olan oldu mu lütfen bana birşeyler yazın![]()
Kızlar hiç tansiyon sorunu yasiyaniniz olmadı mıKızlar birkaç gündür başım ağrıyordu ben de akşamüstü tansiyonumu ölçtüm 13.7çıktı bu tehlikeli mi sizce sabahtan beri tekrar tekrar ölçüyorum akşam 12.4 olmuştu sabah da ölçtüğüm zaman 13'tü acaba gerçekten yüksek bir tansiyonla çok korkuyorum
Eşim de evde yok şuan napsam bilemedim dua edin lütfen olur muCanım öncelikle sitres yapma sakın ol ama bi acile git için rahat etsin en azından
Acile git canım ultrasyon bakılıyor acilde için rahat olur en azindanKızlar iyi akşamlar herkese 14+4 deyim biraz önce lavaboya girdim kırmızı kan geldi peceteye silince miktarı serçe parmagimin üstü kadardi sonra tekrar sildim sildim devamı gelmedi niye böyle oldu korktum ağrım da yok ama kanı görünce kötü oldum şuan hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar kasıklarımda ağrı var mı yoksa şuan psikolojik mi hafif eder ağrısı gibi bilemedim acile gitmeli miyim ultrasonla bakıyorlar mi acilde şuan aglayasim var boyle olan oldu mu lütfen bana birşeyler yazın![]()
Dimi eşim gelsin de gidelim bir yoksa kafama takcamAcile git canım ultrasyon bakılıyor acilde için rahat olur en azindan
Rabbim yardimcin olsun inşallah canım benimEşim de evde yok şuan napsam bilemedim dua edin lütfen olur mu![]()
İnşallah bişey yoktur canimDimi eşim gelsin de gidelim bir yoksa kafama takcam
Seninki doğru olan kuzum,sorun bende.Ben de su icsem yariyo mubarekmide bulantin mi var yoksa hala?
Kızlar iyi akşamlar herkese 14+4 deyim biraz önce lavaboya girdim kırmızı kan geldi peceteye silince miktarı serçe parmagimin üstü kadardi sonra tekrar sildim sildim devamı gelmedi niye böyle oldu korktum ağrım da yok ama kanı görünce kötü oldum şuan hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar kasıklarımda ağrı var mı yoksa şuan psikolojik mi hafif eder ağrısı gibi bilemedim acile gitmeli miyim ultrasonla bakıyorlar mi acilde şuan aglayasim var boyle olan oldu mu lütfen bana birşeyler yazın![]()
Kızlar hiç tansiyon sorunu yasiyaniniz olmadı mı![]()
Canım ben 53,5 ile hamile kaldım, şu an 56'yım. Başta hızlı başladım gibi olduı ama son 4 haftada iyi kontrolde tuttum. Doktor bir önceki muayenede ilk 3 ay kilo alınmasını pek beklemeyiz, meyve porsiyonlarına ve saatlerine dikkat et demişti. Bu hafta 15+3'te kilo gayet iyi dedi. Biraz sindirim prblemlerim azaldı, şişkinliklerim gitti ondan da galibaKilo check kizlaran itibariyle kac kilo aldiniz
ben biraz endiseliyim kendi adima… +5 kilo 15+2’de
![]()
GÜNAYDIN GİTTİN Mİ ACİLEEşim de evde yok şuan napsam bilemedim dua edin lütfen olur mu![]()
cok gecmıs olsun ınsallah bır sıkıntı olmamıstır kontrol oldun mu haber ver bızedeEşim de evde yok şuan napsam bilemedim dua edin lütfen olur mu![]()
günaydın canım iyi haftalargünaydın hanımlar bebişlerin sağlıklı olduğu bir hafta daha diliyorum
Dimi eşim gelsin de gidelim bir yoksa kafama takcam
ben de sanki su icsem sisiyorum hemen.Seninki doğru olan kuzum,sorun bende.
Mide bulantısından öte tiksinme oluyor bende hep gebelikte ama bu sefer ki sıfır iştah ve midem ne yesem anında şişiyor sanki