- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20+2 cnmKaç haftalık
Ay inşallah biraz rahatladım şuanGecer canimbi tanidigim da senin gibi hamileligi boyunca kahve icemezdi cok sevmesine ragmen. Ben de ilk basta kokusundan bile tiksiniyodum ama 12. Haftadan sonra cok guzel gelmeye basladi tadi da kokusu da
ama gel gor ki icmem yasak demirden dolayi
sabrediyorumm
Aynen bende öyle deneyim diyorum ama sonrasında çok kötü yapıyor beni demek ki şuan vücudumuz istemiyorbende de cok sevmeme rağmen tahin-pekmez ve ıspanak asırı midemi yoruyor ve bulandırıyor. tekrar tekrar ara ara deniyorum ve hiç ama hiç iyi gelmiyor neden anlamadım..
Benimde 18+6 aynıyızzMerhabalar,
Bende haziranda dogum yapcam şu an 18+6 yim
Psikolojik olarak nasilsiniz peki. Ben çökmüş durumdayım. Hatta konu açtım ama kimse yazmadıBenimde 18+6 aynıyızz
Valla arada ağlayasım geliyor artık biraz biraz hareketlerim sınırlanmaya başladı normalde çok aktif biriyim.Psikolojik olarak nasilsiniz peki. Ben çökmüş durumdayım. Hatta konu açtım ama kimse yazmadı
Geçmiş olsun size de. Benim aslında bir şeyim yoktu sağlıkla ilgili sıkıntım yok ama durduk yere geceleri uyanmaya başladım. Stres basıyor kötü düşünceler geliyor aklıma uyuyamıyorum devamlı aynı olcam diyeValla arada ağlayasım geliyor artık biraz biraz hareketlerim sınırlanmaya başladı normalde çok aktif biriyim.
Bebeğimin kafasında iki tane kist olduğunu öğrendim ama %90 bebek büyüdükçe o kistler kayboluyormuş öğrendiğim 2 gün ağladım sonra araştırdıkça rahatladım ama sabretmeye çalışıyorum. Sonra detaylı Ultrasyon nasıl geçecek İnşallah güzel şeyler duyarım diye hem dua ediyorum hem düşünüyorum. Yani açıkçası sürekli düşünmekle geçiyor.
Konuyu kaçırdım galiba umarım iyisinizdir neyiniz var peki.
Allah razı olsun.Geçmiş olsun size de. Benim aslında bir şeyim yoktu sağlıkla ilgili sıkıntım yok ama durduk yere geceleri uyanmaya başladım. Stres basıyor kötü düşünceler geliyor aklıma uyuyamıyorum devamlı aynı olcam diye
Keşke güzel şeyler düşünsem. Gün boyu gece kötü olcam diye evham yapıp duruyorum sonrada gece kötü oluyor maalesef. Bol bol dua edicem artık.Allah razı olsun.
Gece yatarken 7 kere Ayetel Kürsi oku kendine odana felan üfle öyle uyu birde canım. Kendine evham gelmesine izin verme yani açıkçası kafan aklın rahat olsun aklına güzel şeyler getir.
Canım cok gecmıs olsun tekrar konusmustuk kıst durumunu ama ben detaylıda goruldu sandım, normal muayenede mı bahsettı doktorun. Ben de detaylıya daha gırmedım onun stresı var uzerımde ınsAllah guzel haberler alırız hepımızValla arada ağlayasım geliyor artık biraz biraz hareketlerim sınırlanmaya başladı normalde çok aktif biriyim.
Bebeğimin kafasında iki tane kist olduğunu öğrendim ama %90 bebek büyüdükçe o kistler kayboluyormuş öğrendiğim 2 gün ağladım sonra araştırdıkça rahatladım ama sabretmeye çalışıyorum. Sonra detaylı Ultrasyon nasıl geçecek İnşallah güzel şeyler duyarım diye hem dua ediyorum hem düşünüyorum. Yani açıkçası sürekli düşünmekle geçiyor.
Konuyu kaçırdım galiba umarım iyisinizdir neyiniz var peki.
Evham endıse durumu hepımızde farklı dozlarda da olsa vardır emınım, Rabbım ferahlık versın ben de duayla atmaya calısıyorum ustumden. Insırah suresı okumanızı tavsıye edeımKeşke güzel şeyler düşünsem. Gün boyu gece kötü olcam diye evham yapıp duruyorum sonrada gece kötü oluyor maalesef. Bol bol dua edicem artık.
Canım youtubedan baktım ben deMevsimlisan canım yaa ben sevgi dumanın 12haftalık videosunu bulamıyorum sen yollamıştın atarmısın tekrar linkini 14 15 16 da vardı
Havva bu böbrek olayını çok duymaya başladık canım , Rabbim evlatlarımızı korusun, öncelikle dermansız bir dert olmamasına çok şükür, erkek bebeklere sünnet yapıyorlar bildiğim kadarıyla doğar doğmaz, hemencecik iyileşir Allah'ın izniyle onlar çok güçlü . Hiç kendini de oğluşunu da üzmeMoralim çok bozuk arkadaşlar.
Dun detaylı ultrasona gittim. Bebeğimin sol böbreği çok büyükmüş. Ya hiç çalışmayan bir bobrekmis ya da mesafeye giden kanal dar olunca sıvı bobrekte biriktiginden büyükmüş. Her iki durumda da doğumdan sonra ameliyat görünüyor bebisime.
Allahim herkesin evladına saglik sıhhat versin insallah
İnşallah canım inşallah kolayca geçecek birsey olsun. Dünden beri ağlıyorum eşim şimdilik kimseye borsey söyleme üzülmesinler iyice bi araştıralım dedi. Sadece burda paylaşabildim o yüzden.Havva bu böbrek olayını çok duymaya başladık canım , Rabbim evlatlarımızı korusun, öncelikle dermansız bir dert olmamasına çok şükür, erkek bebeklere sünnet yapıyorlar bildiğim kadarıyla doğar doğmaz, hemencecik iyileşir Allah'ın izniyle onlar çok güçlü . Hiç kendini de oğluşunu da üzme![]()
Günaydın canım,Keşke güzel şeyler düşünsem. Gün boyu gece kötü olcam diye evham yapıp duruyorum sonrada gece kötü oluyor maalesef. Bol bol dua edicem artık.
Evet canım konuşmuştuk.Canım cok gecmıs olsun tekrar konusmustuk kıst durumunu ama ben detaylıda goruldu sandım, normal muayenede mı bahsettı doktorun. Ben de detaylıya daha gırmedım onun stresı var uzerımde ınsAllah guzel haberler alırız hepımız