2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İnşallah canım inşallah kolayca geçecek birsey olsun. Dünden beri ağlıyorum eşim şimdilik kimseye borsey söyleme üzülmesinler iyice bi araştıralım dedi. Sadece burda paylaşabildim o yüzden.
Onun haricinde hersey yolunda çok şükür.
ağlama güzelim , bebeklerimiz gerçekten bizim duygularımız ile yaşıyor, Rabbim selamet versin , hayırla sağlıkla sonuçlansın süreçlerimiz inşallahh. Ne zaman istersen yaz bize

Moralim çok bozuk arkadaşlar.
Dun detaylı ultrasona gittim. Bebeğimin sol böbreği çok büyükmüş. Ya hiç çalışmayan bir bobrekmis ya da mesafeye giden kanal dar olunca sıvı bobrekte biriktiginden büyükmüş. Her iki durumda da doğumdan sonra ameliyat görünüyor bebisime.
Allahim herkesin evladına saglik sıhhat versin insallah
Rabbim şifa versin canım inşallah ameliyata gerek kalmaz rabbimin izniyle sağlıkla kavuşursunuz bebisinize 🤲

Dun detaylı ultrasona gittim. Bebeğimin sol böbreği çok büyükmüş. Ya hiç çalışmayan bir bobrekmis ya da mesafeye giden kanal dar olunca sıvı bobrekte biriktiginden büyükmüş. Her iki durumda da doğumdan sonra ameliyat görünüyor bebisime.
İnşallahh hiççç ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden düzelir ne mucizeler duyuyoruz kendini inandır bu durum düzelecek sorun sıkıntı olmayacak her zaman şükredecek daha çok şey var hep onlara odaklan canım benim içine atma biz buradayız ❤️

Evham endıse durumu hepımızde farklı dozlarda da olsa vardır emınım, Rabbım ferahlık versın ben de duayla atmaya calısıyorum ustumden. Insırah suresı okumanızı tavsıye edeım🌸
Amin inşallah hepimiz iyi oluruz. Hamilelik beni psikolojik olarak daha çok etkiliyor maalesef.

Merhaba hepinize kadınlar:)

Ben de uzun zamandır takip ediyorum ve her mesajı okuyorum ama şu da sonuçlansın, bu da sonuçlansın diye bekleye bekleye bugüne kadar geldim. Dün detaylı ultrasonda da her şey yolunda olunca artık yazayım dedim.

Benim de 20+4 oldu bugün. Sat: 04.09.2023 cinsiyetimiz de kız:) İstanbul'dayım, 10 Haziran görünüyor ama sezaryen olursa belki Mayıs sonu da olabilirim, göreceğiz bakalım

Beni de ekleyebilirsiniz...

Rabbim şifa versin canım inşallah ameliyata gerek kalmaz rabbimin izniyle sağlıkla kavuşursunuz bebisinize 🤲
Amin canım Allah razı olsun
İnşallahh hiççç ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden düzelir ne mucizeler duyuyoruz kendini inandır bu durum düzelecek sorun sıkıntı olmayacak her zaman şükredecek daha çok şey var hep onlara odaklan canım benim içine atma biz buradayız ❤️
Amin canım inşallah. Allah razı olsun.

Evet canım konuşmuştuk.
Normal muayenede göründü. Doktorum zeka testi alayım dedi nify tesi yapalım felan dedi somra gerçi sen ikili tarama testi yaptırmışsın temiz çıkmış dedi. Yani aslında bu ikili tarama testi bize diyorki bu kistler ilerleyen haftalarda kendiliğinden yok olacak diyor dedi. Ama detaylıdada bakarız başka birşey yok geçmesini beklicez Allah korusun aksini düşünmek bile istemiyorum varsa nifty testi yani fetal dna testi alırız dedi.
Çünkü detaylı 24. Haftada felan son ama bu kistler 27. 28. Haftada tamamen yok oluyormuş.
Allahın ıznıyle bısey cıkmıycak. Doktorlar hıcbırseyı atlamamak ıcın her detaya egılıyorlar. Buda bızım dunyamızda endıseye yol acıyor tabıkı. Ama ınsAllah kendılıgınden gecer bol bol dua et canım ozellıkle cuma saatinde❤

Cok gecmıs olsun ,Dun bı arkadas daha aynı durumu yazmıstı canım kendılgınden gecen bır durum olabılıyor dıye, ınsAllah amelıyata gerek kalmaz, ama oyleyse de Rabbım beterınden korusun tez elden iyileşşin ogluşun. Rabbım butun evlatlarımızı korusun🤲🏻

Günaydın Yasemin, aşıyı sonunda yarım saat önce oldum 🥲 şimdiden kolum çok acıyor. 😅 devamı gelecek mi
Şifa olsun güzelim :) benim hiiç acımadı ama acıyan arkadaşlarımın da 1-2 gün içinde rahatladığını biliyorum, benim ebem şey demişti, soğuk pres yapabilirsin ağrı olursa diye

Ben de uzun zamandır takip ediyorum ve her mesajı okuyorum ama şu da sonuçlansın, bu da sonuçlansın diye bekleye bekleye bugüne kadar geldim. Dün detaylı ultrasonda da her şey yolunda olunca artık yazayım dedim.

Benim de 20+4 oldu bugün. Sat: 04.09.2023 cinsiyetimiz de kız:) İstanbul'dayım, 10 Haziran görünüyor ama sezaryen olursa belki Mayıs sonu da olabilirim, göreceğiz bakalım

hoşgeldin canım

selam hoşgeldin :) ekliyorum

Şifa olsun güzelim :) benim hiiç acımadı ama acıyan arkadaşlarımın da 1-2 gün içinde rahatladığını biliyorum, benim ebem şey demişti, soğuk pres yapabilirsin ağrı olursa diye
Aa benimki söylemedi korkumdan kadına unutturdum heralde aklımda olsun teşekkür ederim 🤩🤩🤩

Cok gecmıs olsun ,Dun bı arkadas daha aynı durumu yazmıstı canım kendılgınden gecen bır durum olabılıyor dıye, ınsAllah amelıyata gerek kalmaz, ama oyleyse de Rabbım beterınden korusun tez elden iyileşşin ogluşun. Rabbım butun evlatlarımızı korusun🤲🏻
Amin canım inşallah. Ben dün kendi durumumu yazdıktan sonra diğer arkadasin mesajını gordum. Sonuçları doktoruma attım. Doktorum 3 haftada bir muayeneye çağırdı. Tikanikliktan kaynaklı ise ve tıkanıklık hafifçe doğumdan hemen sonra sünnet olacak. Yani tıkanıklığın derecesi önemliymiş. Biraz moralim düzeldi.

Back
X