- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.681
Oooo hadi hayırlısı olsunKızlar bizimde bugün belli oldu cinsiyet 12. Haftada erkek demişti doktorumuz sonra emin olamadı bugün netleşti bir kızımız olucak Allahın izniyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo hadi hayırlısı olsunKızlar bizimde bugün belli oldu cinsiyet 12. Haftada erkek demişti doktorumuz sonra emin olamadı bugün netleşti bir kızımız olucak Allahın izniyle![]()
Öylemi
İç iç şifa olsunMadensuyu![]()
Ooo geldi pazartesi kizzzzzzz hadi insaallahhhpazartesi detaylı ultrason var kızlar çok heyecanlıyım, inşallah güzel sağlıklı haberler alırız
evet canım jou yaklaştııı :) sen nasılsınOoo geldi pazartesi kizzzzzzz hadi insaallahhh
Öğrendim canımm erkekÖylemicinsiyeti ogrendinizmi peki siz bana kız dediler ama ben erkek gibi hissediyorum rüyalarımdan hep erkek görüyorum.
Yeni uyanduk paçiyle salona gitti ben yatakta oğluşumla yuvarlamacaevet canım jou yaklaştııı :) sen nasılsın
ohhh sefanız olsunYeni uyanduk paçiyle salona gitti ben yatakta oğluşumla yuvarlamaca![]()
Aboovvv bugündemi calışıyorsun kuzumm ne işle meşgulsun pekiohhh sefanız olsunben mesaiye çoktaaan başladım
![]()
Benimde erkekÖğrendim canımm erkekbakalım seninki ne
bide eylulun ilk haftaları olanlar kızduyuyorum ama 20sinden sonra erkek gibii bakalım seninki de erkeksedikkatimi cekti yani
Instagramım yok suan oyuzden canım bılmıyorum dedım youtubedan ızlıyorum onemlı gordugun bı paylasım olursa burdan da atarsan sevınırımInstagrama da simge duman yazınca çıkıyor zaten direk kuzu
InsAllah cok guzel gecer canım , ben de daha randevu almadım bakıyorum devlette bulurmuyum dıye bıyandan ozel arastırıyorum. hatta ıstanbul ıcın tavsıyenız varsa alıyım kızlarpazartesi detaylı ultrason var kızlar çok heyecanlıyım, inşallah güzel sağlıklı haberler alırız