2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben de her hazırlıgı yaptım da bıturlu baslayamadım ama hareket şart ona ınanıyorum.ınanc var da azım gelmiyor bıturlu🤣🙃
Evett yaaaa yürüyüş ederdim kızımda hep nebilim gene ağrı yaşadım gerci sezaryende

Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben 20 artı 5'im bugün dünden beri sanki hareketleri Bir var Bir Yok yani yok denecek kadar az ya da hiç hissetmiyorum gibi oluyor acaba neden böyle 😕
Ben sürekli hissediyorum ama bazen fazla uyuyor saatlerce hissetmiyorum belki çok yoğurt ve ayran tukettigimizde çocuğu da uyutuyoruz 😂

• Komik
Reactions: Jou
InsAllah cok guzel gecer canım , ben de daha randevu almadım bakıyorum devlette bulurmuyum dıye bıyandan ozel arastırıyorum. hatta ıstanbul ıcın tavsıyenız varsa alıyım kızlar
Normal de devlette en son gittiğinizde randevu vermeleri gerekiyor doktor yinlerdirmesi gerekiyor bizde öyle bana verdi 21 marta ultrasyon bölümü gebeyim diyince 23 şubata çekti

Benim şimdilik ilk aldigim şey ıslak mendil indirime girmişti 😂
Eşim kurur diye tutturduğu için alamıyorum ben,anlatamıyorum açılmadan kurumayacağını 😁
Bence de canım kimseye söyleme çık sen kafana göre takıl aldıklarını da gösterme hiç hak etmiyor öyle insanlar heyecan paylaşmayı kaç kere hamile olcaz şurda 🥰
Ay ben inşallah 4-5 tane istiyorum nasip olursa 😁
Öylemi ❤️😂 cinsiyeti ogrendinizmi peki siz bana kız dediler ama ben erkek gibi hissediyorum rüyalarımdan hep erkek görüyorum.
Bana da ilk erkek dediler sonra kız dediler ama hala içime erkekmiş gibi doğuyor nedense
Benden de gunaydın kızlarr🥰 bebek arabası arastırma detaylı usg arastırma derken namazdan sonra uyumadım. Sız aldınızmı bebek arabasıı
Ben prego solo travel sistemini aldım canım.e-bebeğin outlet mağazasından 6 bin civarına aldım normalde 15-20 arası değişiyormuş fiyatı.şehrinizde varsa outlet mağazasını bulun derim e bebeğim
Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben 20 artı 5'im bugün dünden beri sanki hareketleri Bir var Bir Yok yani yok denecek kadar az ya da hiç hissetmiyorum gibi oluyor acaba neden böyle 😕
18 haftaya kadar bazen iki üç gün hissetmediğim oluyordu.ama 2 haftadır her saat nerdeyse hissediyorum.bir tek aç kalınca hareket kesiliyor
bence erken degıl sonradan agırlasınca da zor oluyor dıyorlar, Allaha emanet zaten yavrularımız, bence gonlunce al ne ıstıosan.
Ben de öule düşünüyorum zaten uyuşuk bi insanım enerjim yerindeyken yapayım istiyorum
Yap kuzum erken değill şubatı sayma 4 ay kaldı nerdeysee yavaş yavaş alabilirsin hevesini al❤️❤️😍
Evet az kaldı bence de,bi de ramazan gelecek kurban gelecek o son aylarda bişi yapamam ki

Kızlar benim doğum sezaryen olursa kurbandan bir hafta felan önceye geliyor ortalama.ama normali beklersem tam kurbanda oluyor yani bayram günü bile olabilir.çok stres oldum ya doktor izinde olursa ya yeterli sağlıkçı olmazsa hastanede bayram günü diye.bayrama denk gelen var mı?

Kızlar benim doğum sezaryen olursa kurbandan bir hafta felan önceye geliyor ortalama.ama normali beklersem tam kurbanda oluyor yani bayram günü bile olabilir.çok stres oldum ya doktor izinde olursa ya yeterli sağlıkçı olmazsa hastanede bayram günü diye.bayrama denk gelen var mı?
Normal olursa herkesin bayrama denk gelebilir canım

Merhabalar haziran anneleri hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebeklerimizi size bir sorum olacaktı ikinci gebeliğim 17 haftalık tam oldumda hisetim bebeği 17 +3 olduk iki gün oldu hiç hissetmdim normal mi böyle olan oldmu acaba sonradan hisseden 😥

• Beğen
Merhabalar haziran anneleri hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebeklerimizi size bir sorum olacaktı ikinci gebeliğim 17 haftalık tam oldumda hisetim bebeği 17 +3 olduk iki gün oldu hiç hissetmdim normal mi böyle olan oldmu acaba sonradan hisseden 😥
Normal canım uyuyodurr arada tıktık eder benim o haftalardan sonra 2 hafta içetrsinde hiç olmadı

Eşim kurur diye tutturduğu için alamıyorum ben,anlatamıyorum açılmadan kurumayacağını 😁

Ay ben inşallah 4-5 tane istiyorum nasip olursa 😁

Bana da ilk erkek dediler sonra kız dediler ama hala içime erkekmiş gibi doğuyor nedense

Ben prego solo travel sistemini aldım canım.e-bebeğin outlet mağazasından 6 bin civarına aldım normalde 15-20 arası değişiyormuş fiyatı.şehrinizde varsa outlet mağazasını bulun derim e bebeğim

18 haftaya kadar bazen iki üç gün hissetmediğim oluyordu.ama 2 haftadır her saat nerdeyse hissediyorum.bir tek aç kalınca hareket kesiliyor

Ben de öule düşünüyorum zaten uyuşuk bi insanım enerjim yerindeyken yapayım istiyorum

Evet az kaldı bence de,bi de ramazan gelecek kurban gelecek o son aylarda bişi yapamam ki
Aynennn

Galiba kuzum ama 19haftalığa girdim anca hareketlenmeye başladı kızımdan daha hareketli resmen
Ciddi mi ya ben 14. Haftada falan hissetmeye başlamıştım şimdi 19. Haftadayiz baya baya oynuyor içimde erkek mi dersin ben henüz öğrenemedim cinsiyetini 🧐

• Komik
Back
X