- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.861
Ay ben de çok üşüyorum ya bir tık haşlanacak tenimEvett zararlı bile bile yaptımmçok üşüdüm kız napemmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de çok üşüyorum ya bir tık haşlanacak tenimEvett zararlı bile bile yaptımmçok üşüdüm kız napemmm
Yani şöyle düşünüyorum bi fincan kahveden bi sey olmaz insallah o yüzden simdilik böyle giderimValla ben kahve de içiyorum fast food da yiyorum kendimi hiç üzmüyorumama ben sütlü kahveler tercih ediyorum iki espresso shot’a kadar. Eğer içine sinmiyorsa kafeinsiz türk kahvesine şans verr belki seversinn
HahahahaAy ben de çok üşüyorum ya bir tık haşlanacak tenimaç karnına girmemeye çalışıyorumm çok korkarım düşmekten ay Allah korusun
Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor canımm günde bir fincan serbesttYani şöyle düşünüyorum bi fincan kahveden bi sey olmaz insallah o yüzden simdilik böyle giderimbi de gidipte alakasız her gün öyle beslenmiyoruz ya arada kaçamaklardan bi şey olmaz sanırım bence o yasaklar her gün öyle beslenenler için
Ay şuan canımda kuru poğaça çekti ama busaatte olmazz bitmistirrBütün doktorlar aynı şeyi söylüyor canımm günde bir fincan serbesttay valla bilmiyorum ilk üç ay o kadar sıkıntılı geçti ki ikinci trimesterda yiyebildiğimi keşfettiğim an kendimi rahat bırakmaya karar verdim
tabii ki dozundaa
Valla fast food bende yıyorum yaa ılk 3 ay yememıstım ama sonra kaan hocanın vıdeosuna denk gelince başladımValla ben kahve de içiyorum fast food da yiyorum kendimi hiç üzmüyorumama ben sütlü kahveler tercih ediyorum iki espresso shot’a kadar. Eğer içine sinmiyorsa kafeinsiz türk kahvesine şans verr belki seversinn
Kıyamamm canın cektıyse ye yaa,Uygulamalardan bak canım bazı pastanelerde oluyorAy şuan canımda kuru poğaça çekti ama busaatte olmazz bitmistirr![]()
Heryerden alamıyorum kuzum aynısını bulamıyomKıyamamm canın cektıyse ye yaa,Uygulamalardan bak canım bazı pastanelerde oluyor
KızlarrrHeryerden alamıyorum kuzum aynısını bulamıyomsabahları çıkıyor öğlene kadar aldın aldın
![]()
Yiyorumm kuzum kuzu pirzola yiyorum izgarada tavukta öyleKızlarrr
Ben halaa et tavuk felan yiyemiyorum sizler yiyiyor musunuzz
Ay teşekkür ederim canımMerhaba;
Ben detaylı ultrasona gittiğim doktora sordum ben hiçbir şey hissetmiyorum ama hissedenler var diye, doktorun bana dediği esasen "23. haftadan itibaren hissedersin" oldu. 23-24'e kadar panik yapma normali bu dedi:)
Dokunma değil canım tiksiniyorum ben sadeceeYiyorumm kuzum kuzu pirzola yiyorum izgarada tavukta öyle
Aslinda dokunmaz bunlar sana niye dokunduki acep![]()
O nası bısey kız öyle bıldıgımız pastane pogacası degılmı merak ettım, ppgaca cok severım zaten hele tereyaglı açmaHeryerden alamıyorum kuzum aynısını bulamıyomsabahları çıkıyor öğlene kadar aldın aldın
![]()
MaşAllah annesiiBen de bugün doktora gittim 18.hafta olmak üzere çok şükür sağlıklı kızım2 haftaya yine gel ondan sonra detaylı ultrason için perinatologa yönlendireceğim dedi.
Doğum haziran sonu gibi gözüküyor bebeklerine alışveriş yapanlar var mı? Şu hastane çıkış setlerinden almak istiyorum chakrada çok güzel şeyler var. Ama hepsi uzun kollu yazın bunların kısaları çıkıyor mu yoksa bebekler uzun kollu mu giydiriliyor yaz da olsa kafam karıştı![]()
Yok kizz çok farklı bi poğaçaO nası bısey kız öyle bıldıgımız pastane pogacası degılmı merak ettım, ppgaca cok severım zaten hele tereyaglı açma![]()
Anladım geçer belkiDokunma değil canım tiksiniyorum ben sadecee
Aaa görmedim kızzzJou cumm tecrubeli bı anne olarak senın ve dıger tecrubelı annelerın beşik tercıhı hakkında fıkırlerınızı merak edıyorum, bı ahsap bı park yatak tarzı atmıstım gordunmu canım
Yeniyor ya şifa olsun kendimizi sıkmak, katı kurallar koymak yediklerimizden daha zararlıdır gibi geliyor bana. Herkesin kendi tercihi tabiValla fast food bende yıyorum yaa ılk 3 ay yememıstım ama sonra kaan hocanın vıdeosuna denk gelince başladımhamburgere de bayıldıgım ıcın hep gıttıgımız bıyer var etleri guvenılır ordan yıyorum oyle canım cok cekınce