- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.881
Kuru poğaça nasıl oluyor kız mayasız olan mıı kurabiye gibiAy şuan canımda kuru poğaça çekti ama busaatte olmazz bitmistirr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru poğaça nasıl oluyor kız mayasız olan mıı kurabiye gibiAy şuan canımda kuru poğaça çekti ama busaatte olmazz bitmistirr![]()
Bencede mesela makyaj olarakta acıkcası yok cok yapmayayım vs demiyorum yogun yapmam ama ilk günden beri kendimi iyi hissetmem adına sürerim bi seyler daha iyi hissediyorumYeniyor ya şifa olsun kendimizi sıkmak, katı kurallar koymak yediklerimizden daha zararlıdır gibi geliyor bana. Herkesin kendi tercihi tabi![]()
Yok burda kurupoğaça diyolar böyle çıtır çıtır aynı izmir boyoz gibi ama sekli poğaça gibi uzunKuru poğaça nasıl oluyor kız mayasız olan mıı kurabiye gibi
Aynen ben de öyle. Önemli olan miktar bence, çok abartmamak yeterli her konuda ve kendimizi iyi hissediyor olmamız önemliBencede mesela makyaj olarakta acıkcası yok cok yapmayayım vs demiyorum yogun yapmam ama ilk günden beri kendimi iyi hissetmem adına sürerim bi seyler daha iyi hissediyorum
Anladımm o zaman yarın erkenden ne yapacağın belli olduYok burda kurupoğaça diyolar böyle çıtır çıtır aynı izmir boyoz gibi ama sekli poğaça gibi uzun![]()
Hahahah kocam sabah alsın gelsin ya zırlamasinAnladımm o zaman yarın erkenden ne yapacağın belli oldu![]()
Valla ne zamandır bende poğaca yapmak istiyorum ama üşeniyorum kim yapacak onu şimdi hamuru yoğururken belim kopar ağrıdanYok kizz çok farklı bi poğaçabörekçide
![]()
Chicco next2me almayı düşünüyorum boyut olarak da aşırı büyük değil beğeniyorum. Tecrübeli değilim tamamen beğeniJou cumm tecrubeli bı anne olarak senın ve dıger tecrubelı annelerın beşik tercıhı hakkında fıkırlerınızı merak edıyorum, bı ahsap bı park yatak tarzı atmıstım gordunmu canım
Sekil vermesi var birsey varrValla ne zamandır bende poğaca yapmak istiyorum ama üşeniyorum kim yapacak onu şimdi hamuru yoğururken belim kopar ağrıdan![]()
Ayy hiç sorma güyya cuma gün akşam yapacaktım bugün pazartesi ortada birşey yokSekil vermesi var birsey varr![]()
Ha yarın yaparım ha o gün yaparım derken bi bakmışın doğurdunAyy hiç sorma güyya cuma gün akşam yapacaktım bugün pazartesi ortada birşey yok![]()
Vajinal olarak niye bakarlar bilmiyorumBizim de bu cumartesi detaylı ultrasonumuz var, detaylı ultrasonda vajinal olarak da bakıyorlar mı?
Bu gün detaylıya giden arkadaşlar umarım çok çok güzel sonuçlar, kıpır kıpır bebişler görürsünüz![]()
Yasak olmasa icerim valla oyle canim kahve istiyo kiKızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ayo yüzden banada cok bakmayın
Yanii ben de öyle düşünüyorum ama öyle bişey varsa mental olarak kendimi hazırlamak adına bir sorayım istedimVajinal olarak niye bakarlar bilmiyorum
Valla ben günde 2 tane türk kahvesi mutlaka içiyorum, sorun olacağını sanmıyorum ya, kaynaklar genelde 200 mg'a kadar alınabileceğini söylüyor.Kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ayo yüzden banada cok bakmayın
JouuuVajinal olarak niye bakarlar bilmiyorum
20 haftadan 23 haftaya kadar kuzumm ama kesin olarak en iyisi 23 haftalıkken gitmek yani daha varrJouuu
Kaçıncı haftada detaylı ultrasyon yapılması gerek ya ben 19 haftalık hamileyim daha doktora haftaya cuma gidicem ne ara bana detaylı ultrasyonu ne zaman verecek merak ediyorum
Hahahahaha onu herhalde karnında belli olmayandanmı oluyo imkansızz sen genede neolur neolmaz hazırlıklı git ama genelde karindan bakarlar bende izin vermem alttanYanii ben de öyle düşünüyorum ama öyle bişey varsa mental olarak kendimi hazırlamak adına bir sorayım istedim![]()