2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yeniyor ya şifa olsun kendimizi sıkmak, katı kurallar koymak yediklerimizden daha zararlıdır gibi geliyor bana. Herkesin kendi tercihi tabi 😬
Bencede mesela makyaj olarakta acıkcası yok cok yapmayayım vs demiyorum yogun yapmam ama ilk günden beri kendimi iyi hissetmem adına sürerim bi seyler daha iyi hissediyorum

Bencede mesela makyaj olarakta acıkcası yok cok yapmayayım vs demiyorum yogun yapmam ama ilk günden beri kendimi iyi hissetmem adına sürerim bi seyler daha iyi hissediyorum
Aynen ben de öyle. Önemli olan miktar bence, çok abartmamak yeterli her konuda ve kendimizi iyi hissediyor olmamız önemli 😌

Jou Jou cumm tecrubeli bı anne olarak senın ve dıger tecrubelı annelerın beşik tercıhı hakkında fıkırlerınızı merak edıyorum, bı ahsap bı park yatak tarzı atmıstım gordunmu canım
Chicco next2me almayı düşünüyorum boyut olarak da aşırı büyük değil beğeniyorum. Tecrübeli değilim tamamen beğeni 🙈 Ne alınıyor genelde marka model olarak.

Bizim de bu cumartesi detaylı ultrasonumuz var, detaylı ultrasonda vajinal olarak da bakıyorlar mı?
Bu gün detaylıya giden arkadaşlar umarım çok çok güzel sonuçlar, kıpır kıpır bebişler görürsünüz 😊🥰
Vajinal olarak niye bakarlar bilmiyorum

Kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ay 😄😄😄 o yüzden banada cok bakmayın
Yasak olmasa icerim valla oyle canim kahve istiyo ki🤤 cay icmeyi de cok ozledim🥲 ben de bir kere mc donalds yedim ama dusundugum kadar zevk almadim yerken bir daha yemem o yuzden🙄 genelde canim isteyince evde yapiyorum hamburger, pizza vs. Hamurisi asigiyim🥲

Kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ay 😄😄😄 o yüzden banada cok bakmayın
Valla ben günde 2 tane türk kahvesi mutlaka içiyorum, sorun olacağını sanmıyorum ya, kaynaklar genelde 200 mg'a kadar alınabileceğini söylüyor.

1706536199467.webp

Jouuu
Kaçıncı haftada detaylı ultrasyon yapılması gerek ya ben 19 haftalık hamileyim daha doktora haftaya cuma gidicem ne ara bana detaylı ultrasyonu ne zaman verecek merak ediyorum
20 haftadan 23 haftaya kadar kuzumm ama kesin olarak en iyisi 23 haftalıkken gitmek yani daha varr 😘😘 bu randevudan sonra doktorun sana der

Yanii ben de öyle düşünüyorum ama öyle bişey varsa mental olarak kendimi hazırlamak adına bir sorayım istedim 😂
Hahahahaha onu herhalde karnında belli olmayandanmı oluyo imkansızz sen genede neolur neolmaz hazırlıklı git ama genelde karindan bakarlar bende izin vermem alttan 🤣

Back
X