2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Geçen ben de yaşadım bunu. Normalde kıpır kıpır yerinde durmayan kız hareket etmiyor. Çok yorulmuştum o gün eve gelip sakin oturunca farkettim doğrusu. Gergin gergin beklerken dışardan mıncıklama ve seslenme üzerine uyandı tekme attı 😭🧿 hemen gözlerim doldu ya yazarken bile burnum sızladı ne güzel duygular off 🥹 bazen aklımızı alıyorlar ama hareket etmediğinden endişelenmek için en az 7 aylık olması lazım eğer çok merak edersen sırt üstü yat karnını titret ya da mıncıklaaa 😂😂💜
katılıyorum :) iki gündür bende sırtüstü yattığımda hoop tekme geliyor, bazen hareket etmeyip beni telaşlandırdığında bunu yapıyorum :))

Hayırlı olsun güle güle kullann :) Benim arkadaşım da bundan almıştı. Benimki de çok benzeri yoyko spin360 modeli
1706711340718.webp

Ay iyi olsun da canım kıpırdamasın ama ister istemez tedirgin oluyorum bazen hissediyorum günde bir defa bazen hiç kıpırdamıyor ben de anlamadım 😊
Gun icerisinde senin tempona da bagli bence. Sakin sakin yatiyorsan hissetmen daha kolay ama bi seyle ugrasiyorsan genelde hissetmiyosun🥲 bugun 3 saat isteydim tik yok, eve geldim ohh ogle uykusuna yatayim bi guzel dedim kudurdu icerde🤣

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallahh 😍 görerek mi aldın acaba? Ağırlığı nasıl
e bebekte test sürüşleri yaptım voyage modeli için acemim, sonra bu arabanın çift yönlü olması ve youtube videoları beni cezbetti, birde normalde rakamı 20 bindi, bu rengi 15 bine düşmüş ve son 3 üründü, aldım hemen :) gelince sana detaylı bilgi veririm inşallahh

BOlbol dinlenmen lazım demekki hareketli olman sana iyi gelmiyor olabilir yengemde öyleydi oğlandı hep aşagıdaydı 35 hafta da artık alın dedi oda çalışan bi kadındı zor dönem geçti korkma sen dinlenmene bak cok hareketli olma
Sağol canım bilgilendirme için. Peki yengen çalışmadı mı o süreçte, evde miydi sürekli, nasıl geçirdi o süreci biliyor musun?

• Beğen
Reactions: Jou
e bebekte test sürüşleri yaptım voyage modeli için acemim, sonra bu arabanın çift yönlü olması ve youtube videoları beni cezbetti, birde normalde rakamı 20 bindi, bu rengi 15 bine düşmüş ve son 3 üründü, aldım hemen :) gelince sana detaylı bilgi veririm inşallahh
Tamam canım resimden bir şey anlaşılmıyor hepsi aynı gibi geliyor ama fiyat farkı çok fazla, sadece marka mı yaratıyor bu fiyat farkını onu merak ediyorum.

Bir tanesinde, hangisiydi hatırlamıyorum, 14 kg sepetsiz hali yazıyordu inanamadım totalde 17 falan oluyor çok ağır geldi. Çanta, bebe vs derken yokuşlarda bacak kası yapmalık olacak 😂😂

Geçen ben de yaşadım bunu. Normalde kıpır kıpır yerinde durmayan kız hareket etmiyor. Çok yorulmuştum o gün eve gelip sakin oturunca farkettim doğrusu. Gergin gergin beklerken dışardan mıncıklama ve seslenme üzerine uyandı tekme attı 😭🧿 hemen gözlerim doldu ya yazarken bile burnum sızladı ne güzel duygular off 🥹 bazen aklımızı alıyorlar ama hareket etmediğinden endişelenmek için en az 7 aylık olması lazım eğer çok merak edersen sırt üstü yat karnını titret ya da mıncıklaaa 😂😂💜
Teşekkür ederim canım

Kızlar;

Moralim bozuldu, dün sabah işe gitmek için kalktım, tuvaletten çıkarken bir baktım kan var ve baya vardı. Çok korktum, hemen doktora gittik, baktı doktor, rahim ağzı uzunluğu iyi dedi ama plasenta aşağıda imiş:KK43: Daha önce bu durumu duyan veya yaşayan var mı? Yatıp dinlenmen lazım dedi doktor, evden çalışabiliyorsan izin al yoksa heyet raporu yazacağız, artık işe gidemezsin dedi. Neyse genel müdürümüz anlayış gösterdi bu ay evden çalışmayı deneyeceğim ama plasentanın aşağıda olması riskli imiş erken doğum olabiliyor veya başka sıkıntılar da olabiliyormuş, bugün hastaneden çıktık eve geldim bakalım ne olacak?
Cok gecmıs olsun , umarım bı rısk olusturmaz. Kendınızı yormayın doktorunuzn dedıklerıne dıkkat edın ınsAllah vaktınde saglıklı dogum olur. 🤲🏻

Sağol canım bilgilendirme için. Peki yengen çalışmadı mı o süreçte, evde miydi sürekli, nasıl geçirdi o süreci biliyor musun?
Calıştı arabayla gidip geliyodu tabi son aylarda evinde çalıştı kuzum sadece aşağıda olduğu için agirlıkla yürümeye zorlanıyodu normal bebek ağirlaşıyo oluyo böyle şeyler ama sen doktorunu dinle

Kızlar ev işlerinde durumunuz nedır. bugun baya yordum heralde kendımı:/ belim agrıdı uzanıyorum sımdı

• Beğen
Reactions: Jou
Çalışma konusu konusulmus heralde sımdı okudum. Ozel sektordeki durumları bılmıyorum ama. ben kurum personeliyim memurum,bazı sebeplerden dolayı ucretsız ızındeydım. acıkcası dönmeyi dusunmuyorum 32 haftadan sonra ucretlı peşine ucretsız ızın alıcam ınsAllah. Çalısan kucuk bebeklı annelerin durumunu gordugum ıcın kurumda, bıyandan sut sag bıyandan ıs yetıstır bıyandan bakıcıyla problem, kaynanası bakanlar ayrı sıkıntı yasıyor vs.yıpranıyor kadın Tabıkı hepsı tercıh meselesi şartlar meselesı, maaştan feragat etmek benım acımdan daha mantıklı gelıyor.

Back
X