- 25 Ağustos 2019
- 62.524
- 120.072
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.221
Bende öyle mutfakta çok ayakta durunca ağrıyorKızlar ev işlerinde durumunuz nedır. bugun baya yordum heralde kendımı:/ belim agrıdı uzanıyorum sımdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle mutfakta çok ayakta durunca ağrıyorKızlar ev işlerinde durumunuz nedır. bugun baya yordum heralde kendımı:/ belim agrıdı uzanıyorum sımdı
Pilatese baslasak rahat ederız belkıBende öyle mutfakta çok ayakta durunca ağrıyor
Hahahahahaha ayy hala başlıcam bizden bi pohhh olmazmışPilatese baslasak rahat ederız belkı![]()
Aa sen neresinden. Gerçi evlendm artk gümüşhaneliyim38bende kayseriliyim çünkü. Tövbeeee tamam bir dahakine öyle gelirim de Allah korusun
çok şükür canım onunla geçmiş olsun sen kendine dikkat et
![]()
Bende bağkurluyum ilk doğumumda aldım doğum paramı. Muhasebecinize iletin onlar sisteme giriyorlarSigortasını kendisi yatıran bağkurlular doğum parası alabiliyor mu acaba.
Normal canım kilosu. Gayet iyi maşallahMerhaba 19+4 hamileyim dün ayrıntılı usg girdim e nabizdan sonucuma baktım ve bebeğimin kilosu düşük geldi bana Dr bir hafta önden gidyor dedi ama bı bakarmisiniz acaba normal mi Eki Görüntüle 3379444
Anaaa yok canısı sen evlenip gitmişsin ben ilçesindeyimAa sen neresinden. Gerçi evlendm artk gümüşhaneliyim![]()
Gel bı de bana sor kız günler geçmiyorÇok az kaldı kız
Benim oluyor canım hatta reglin birinci günü birde ertesi gün de ağrı oluyor bendeKızlar regl günlerinizde ağrı oluyor mu sizlerde?
Ayy eevtt sende haklısın yaaGel bı de bana sor kız günler geçmiyor![]()
Canım hayırlı olsun çok sevindimCanısılar ugrayamadim buraya çok yoğundum bugün yamesirmacunu oğlum oluyor
![]()
Jou herşey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok oğluşumu gördüm çok güzeldi hareketleri falan ayyy gözyaşım pıt
![]()
Yaaaaaaaaaa aynı gidiyoruz heeehhhhCanısılar ugrayamadim buraya çok yoğundum bugün yamesirmacunu oğlum oluyor
![]()
Jou herşey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok oğluşumu gördüm çok güzeldi hareketleri falan ayyy gözyaşım pıt
![]()
Ay sormaaa yaa herseyı yapıp ıkı hareketi yapamayan ben, yarın da kahvaltıya mısafırım gelıcek tatlı yapıyodumHahahahahaha ayy hala başlıcam bizden bi pohhh olmazmış![]()
Ooo hayırlı işleeeerrrrAy sormaaa yaa herseyı yapıp ıkı hareketi yapamayan ben, yarın da kahvaltıya mısafırım gelıcek tatlı yapıyodum![]()
Sağol canım benimCanım hayırlı olsun çok sevindim![]()
Canısı 20. Haftadayiz ama Dr 21 haftalık diyor önden gidiyormuş bıdıkYaaaaaaaaaa aynı gidiyoruz heeehhhh
Detaylı değildi dimi