- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.261
Evettt afedersin burun bile kirleniyo baya nefes alamiyorum resmen ya ilkkez yaşıyorum bunuEvett evet sürekli çocuk gibi insanın eli burnuna gidiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt afedersin burun bile kirleniyo baya nefes alamiyorum resmen ya ilkkez yaşıyorum bunuEvett evet sürekli çocuk gibi insanın eli burnuna gidiyor![]()
Bu haftalarda zaten oluyormuş JouuuEvettt afedersin burun bile kirleniyo baya nefes alamiyorum resmen ya ilkkez yaşıyorum bunu
Bizim şirket bunu yapmıyor mesela. Deneyen oldu en azından işsizlik maaşını alabilmek için. Tazminatınızdan vazgeçip alacağım yoktur diye dilekçe yazsanız bile sonradan şirkete dava açanlar olabiliyormuşMerhaba
Arkadaş hamile birini çıkarttılar felan ondan bahsetmemiş canım. Doğum izni bittikten sonra iş yerinde gidip konuşurken beni kendi isteğimle değil siz çıkarıyormuşsunuz gibi gösterebilir misiniz diyeceğim diyor. Ki anlayışlı insanlarsa yaparlar.
Aa tamam ben hamileyken çıkartın diyecek diye düşündüm dikkat etmemişim. Doğumdan sonraki sürecteyse evet kabul etme ihtimalleri daha yüksekMerhaba
Arkadaş hamile birini çıkarttılar felan ondan bahsetmemiş canım. Doğum izni bittikten sonra iş yerinde gidip konuşurken beni kendi isteğimle değil siz çıkarıyormuşsunuz gibi gösterebilir misiniz diyeceğim diyor. Ki anlayışlı insanlarsa yaparlar.
Başumuza iş ana olmak kolay değil kızzz içinde bebe geliştiriyoruz resmen şaka gibi geliyorr bazen yaBu haftalarda zaten oluyormuş Jouuu
Evet dediğin gibi çabuk kirleniyor![]()
Ahhhh sen var yaaa, muhteşem bir detaysın canımmmKızlar günaydınnnnn :) e bebek şubat indirimleri başlamış, her gün farklı ürünlerde indirim varmış , liste linkini paylaşıyorum;
Şubat Kampanyaları
Aslında yapsalar hiç zararları olmuyor yapsalar ne olur sanki sonuçta devlet ödeyecekBizim şirket bunu yapmıyor mesela. Deneyen oldu en azından işsizlik maaşını alabilmek için. Tazminatınızdan vazgeçip alacağım yoktur diye dilekçe yazsanız bile sonradan şirkete dava açanlar olabiliyormuş
Aynen canımmmAa tamam ben hamileyken çıkartın diyecek diye düşündüm dikkat etmemişim. Doğumdan sonraki sürecteyse evet kabul etme ihtimalleri daha yüksek![]()
Vala jou bazen banada oturup kendimi yokluyorum şaka gibi şuan içimde bir bebek bir insan var diyorum Allahın işi hikmeti nasıl dimiBaşumuza iş ana olmak kolay değil kızzz içinde bebe geliştiriyoruz resmen şaka gibi geliyorr bazen ya![]()
Öyle tabii yaa bide doğurması var her acıyı ağrıyı biz çekiyoruzVala jou bazen banada oturup kendimi yokluyorum şaka gibi şuan içimde bir bebek bir insan var diyorum Allahın işi hikmeti nasıl dimi![]()
Saol canım bakıcam hemenn bakalım favorılerdekiler düşmüşmüKızlar günaydınnnnn :) e bebek şubat indirimleri başlamış, her gün farklı ürünlerde indirim varmış , liste linkini paylaşıyorum;
Şubat Kampanyaları
Cumartesi gideceğim mağazasınaKızlar günaydınnnnn :) e bebek şubat indirimleri başlamış, her gün farklı ürünlerde indirim varmış , liste linkini paylaşıyorum;
Şubat Kampanyaları
Ben iki hafta yaşadım geçti şimdilik canım ama çok kötüydüKızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.
Hiç sorma be jouuÖyle tabii yaa bide doğurması var her acıyı ağrıyı biz çekiyoruz
Benimde dün bugün başladı gibi.Ben iki hafta yaşadım geçti şimdilik canım ama çok kötüydü
Insan herşeye göze aliyorHiç sorma be jouu
Yeterki onlar sağlıkla gelsinnnInsan herşeye göze aliyor![]()
senin gibiiiiAhhhh sen var yaaa, muhteşem bir detaysın canımmm![]()