2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba

Arkadaş hamile birini çıkarttılar felan ondan bahsetmemiş canım. Doğum izni bittikten sonra iş yerinde gidip konuşurken beni kendi isteğimle değil siz çıkarıyormuşsunuz gibi gösterebilir misiniz diyeceğim diyor. Ki anlayışlı insanlarsa yaparlar.
Bizim şirket bunu yapmıyor mesela. Deneyen oldu en azından işsizlik maaşını alabilmek için. Tazminatınızdan vazgeçip alacağım yoktur diye dilekçe yazsanız bile sonradan şirkete dava açanlar olabiliyormuş

Merhaba

Arkadaş hamile birini çıkarttılar felan ondan bahsetmemiş canım. Doğum izni bittikten sonra iş yerinde gidip konuşurken beni kendi isteğimle değil siz çıkarıyormuşsunuz gibi gösterebilir misiniz diyeceğim diyor. Ki anlayışlı insanlarsa yaparlar.
Aa tamam ben hamileyken çıkartın diyecek diye düşündüm dikkat etmemişim. Doğumdan sonraki sürecteyse evet kabul etme ihtimalleri daha yüksek 😊

Bizim şirket bunu yapmıyor mesela. Deneyen oldu en azından işsizlik maaşını alabilmek için. Tazminatınızdan vazgeçip alacağım yoktur diye dilekçe yazsanız bile sonradan şirkete dava açanlar olabiliyormuş
Aslında yapsalar hiç zararları olmuyor yapsalar ne olur sanki sonuçta devlet ödeyecek🙄

Back
X